Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek WC papir

WC papir

Kateri WC papir kupujete? Vedno iste sorte, ali kaj menjate? Partner ima pri sebi doma vedno WC papir z DM -ja, recikliran. Meni je ta papir cist pregrob. Sama ga najraje kupim v Lidlu, tistega z roza rozicami, ki je kompakten, ampak mehek. Tudi v evrospinu mi je ok, pa Müllerjeva znamka tudi. Ampak seveda mora bit vsaj 3-slojen.
Ne maram pa Palominega papirja.

Pa glih Paloma ima najmehkejše in najboljše…

V DM ampak v Avstriji. Ne spomnim se točno kako se reče, na njem so slončki 🙂
Pri nas ga žal nimajo.

špar 24 rol za 3,78 €

mam ogledanega tud v vivu, akcija 10 rol 1,10 €

oba sta dvoslojna, bele barve, brez vonja in iz čiste celuloze

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

naberem v bližnjem največjem shoping centru, ga imam čez cesto.

Tud jaz ne maram palominega, meni se sploh ne zdi mehek, vsaj tisti enobarvni ne. Edino tisti z muco na vrečki mi je ok, papir z modro-rumenimi rozicami.
Sicer pa kakor kdaj, nikoli pa dvoslojnega. Hofer, Müller, Spar, DM – njihove blagovne znamke.

V Hofer grem največkrat zaradi wc papirja;): No,udrihajte,meni je zelo dober.

Kupujem različno, ker gledam, kaj je v akciji.
Mora bit najmanj 3 slojni, a je tudi pri teh precejšnja razlika, ker dobiš 3 slojnega, ki je boljši od 4 in dobiš 4 slojnega, ki je tak kot 2 slojni. Seveda je razlika tudi v lističih, ker pri enih je rola čisto kratka, pri drugih pa dolga, dolga.
V Lidlu kupujem roza, tega ki je zdaj v akciji 10 rolic za 2,19€. Mož v Lidlu kupi zelenega, 3 slojnega (špara kao).
V Hoferju mislim, da kupujemo rumenega.
V Mercatorju sem parkrat naletela na akcijo tistega, ki ima razgradljive kartonske rolice, ki jih lahko vržeš v školjko, ta mi je super fajn, ampak 5+ € v redni prodaji ne dam za wc papir.
V Eurospinu mi je fajn en, ki je pakiran po 4 role.

Palomin pa tudi meni ni všeč, ne potegne, vedno ko ga kupim, sem razočarana.

Dolgo caso smo bili na 4 plastni Zewi in 4 plastnrm roza iz Hoferja. Potem pa sem prvic kupila 4 slojni iz DMja. 10 rol za 3€, kupujem s 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta. Ponavadi nekaj paketov za slaba dva meseca, ko grem po nov vozicek v DM (kupim 6 tedensko zalogo s 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustom, imam kar seznam).

Da vas podučim.

WC papir je lahko narejen iz recikliranega odpadnega papirja, ali iz čiste celuloze.

Boljši je iz celuloze, kar pa je tudi napisano na embalaži.

Paloma izdeluje obojnega. Torej iz celuloze in iz recikliranega odpade.

4-slojnega v DM ali v Lidlu, če se spomnim. Sicer Zewa, 3-slojni.

Palominega pa niti zastonj ne vzamem, je zanič.

Izbiraj celulozo. Tudi Palomin iz celuloze je vrhunski.

Mogoče pa si ne znaš brisati riti.

Izbiraj celulozo. Tudi Palomin iz celuloze je vrhunski.

Mogoče pa si ne znaš brisati riti.[/quote]

Nisem vedela, da je potrebno kakšno posebno znanje, hahaha.

3 slojni iz DM za cca 3 e, meni najboljši

Hofer, rumenega

Mercatorjevaga Vedno tega.

Se dobro da rumenega iz hoferja dela paloma.

Nisem vedela, da je potrebno kakšno posebno znanje, hahaha.
[/quote]

Je, je. Potrebno si je znati brisati rit.
To ni enako, kot bi si mazal marmelado na kruh! Po potrebi te lahko podučil.

Susi wc papir vedno 4 ali 5 slojnega. Zewa Deluxe ali Charmin ( Mueller).

Ker uporabljamo tudi Tempo moker WC papir, porabimo suhega zelo malo. 10 rolc je za 3 tedne: 4 samostojni brisalci zadnjice 🙂

Najcenejšega. Enako dobro obriše kot najdražji.

Jest ga vzamem po 3 žakle kar na netu. pa mam za neki cajta pol mir.

http://orodje.si/izdelek/wc-papir-paloma-professional-troslojni-toaletni-extra-soft/

Mlada račka (puh) 1 liga,zbriseš vržeš v vodo se opere in je perajt za naslednjo rundo dokler se ne operi !!! Drugače pa tudi .Praprot,listje,itd….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close