Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Wanted

Wanted

Išče se žensak starosti do 40 let, za skupno preživljanje letošnjega dopusta.

A vse sam financiraš al kako je s tem? Al pričakuješ kakšne protiusluge… mal več bodo najbrž hotele vedet, preden trumoma začno odgovarjat na bajno ponudbo

Jaz mislim, da tista , ki bo hotela imeti družbo na dopusti in ne bit sama, ne bo dosti komplicirala. Ali pač ???? Sam bog si ga vedi……??????????????????????????????????????

Jaz mislim, da tista , ki bo hotela imeti družbo na dopusti in ne bit sama, ne bo dosti komplicirala. Ali pač ???? Sam bog si ga vedi……??????????????????????????????????????[/quote]

s takim ki napiše tako slabo ponudbo brez da bi povedal kaj več o sebi je pa res škoda zgublat čas v reali 😉

pa srečno!

upam da pride kaka 190 kilska ki se ni vmivala že od lanskega morja, saj nenazadnje tvojih zahtev in ugodnosti sploh ni 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Daj no… veš kolk jih čaka na takšne ponudbe, sam da lahko z nekom preživijo dopust. Tip sam po sebi sploh ni pomemben, ker je samota tako grozna. In tole, tole je pa rešitev. Da sem ženska, ma kaj me briga … sam da lahko grem z njim …

Saj se lahko potrudim, pa napišem še bolj cinično, če kdo želi 🙂

Kako zelo obupan tip. Še pri 40ih bit tok nesposoben…groza.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ravno v tem je poanta. Tukaj se razgališ v smislu podatkov, pol pa nimaš nič od tega, razen sočnih komantarjev kot sedaj.
V kolikor se najde kakšna, ki jo zanima, se že na zasebnem nekje kontaktirava, pa tam zmeniva o podrobnostih.

Ja samo te ne bo kontaktirala, če napišeš samo en stavek, bolj se boš moral potrudit. Razen, če zraven prilepiš še kako svojo sliko, edino na tak način bi znala delovat ta tvoja strategija.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

en predlog, pa zelo dobronameren:
ponovi vajo, upoštevaj naše cinizme, ne deluj obupano, pa daj kak konkreten predlog, kje kdaj bi se ta skupen dopust dogajal…
vsaj za promilo več možnosti boš imel od tega sedaj, ki je nič od 0

Ko bi te vsaj lahko kam na zasebno katera kontaktirala.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To so pa malenkosti 🙂 s katerimi se ni vredno obremenjevat…
Glavn da išče… pa makr v prazno

Pa sej ni panike. Bom šel pa sam na dopust, kot vsako leto, pa tam kakšno družbo najdu…..

Sprejel predlog iz sosednjega foruma 🙂 na isti oglas
Vsaj nekaj pametnega
Uživaj

Kaj je sprejel? Je že dobil predlog?? Neverjetno!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close