Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Want To F*ck The System That’s Been F*cking You?

Want To F*ck The System That’s Been F*cking You?

( https://www.youtube.com/watch?v=7ILYgJHo9iY )

Odgovor na objavo uporabnika
think again, 01.10.2021 ob 01:40

( https://www.youtube.com/watch?v=7ILYgJHo9iY )

Pa ti veš, da je ta govedar del NWO ja? Pa mu ja nisi nasedel?

Mislim da se motiš. Tudi če bi že bil kdaj blizu (Hollywood etc), se je pač močno “transformiral”. Poglej malo njegove vsebine. Zelo pametno bitje, definitivno ne govedar 🙂

think again, 01.10.2021 ob 02:30

Mislim da se motiš. Tudi če bi že bil kdaj blizu (Hollywood etc), se je pač močno “transformiral”. Poglej malo njegove vsebine. Zelo pametno bitje, definitivno ne govedar 🙂

Veš, da sem ga ocenil, če sem se tako izrazil. Ocenil ga seveda nisem po tem, kar si ti delil ampak že mnogo prej. Glumi razsvetljenca pa tudi ni edini glumac, ki to počne.

To je podobno tako, kot neki pevec na protestu v Ljubljani, ki je izgubil moje zaupanje. Dovolj je da eno napako nekdo naredi in ravno tisto, ki ga izda.

Tako pač je vsak ima svoje oči in opazi tisto na kar je pozoren.

Pa še nekaj, kar je verjetno bolj malo znano. Razsvetljenec se ne tetovira.

Ampak moja ocena ne izhaja od tod.

Še eno zanimivost in temelj ti odkrijem. Na YouTube ni razsvetljenega,ki bi imel milijon ali več sledljivcev, naročnikov. Taka količina naročnikov pove, da nekaj ne delaš prav in vsekakor nisi razsvetljen. Kajti jemati ljudem pozornost za gledanje tvojih videov se smatra za greh in spadaš med tiste z rožički. Med te delno spadam tudi sam, saj imam prav tako YouTube kanal. E but ou you=You tube= Elektronska rit si te lasti. Prav tako YouTube tvoja cev e (tvoja elektronska cev)=kanal.

Darwin489, 01.10.2021 ob 02:51

Še eno zanimivost in temelj ti odkrijem. Na YouTube ni razsvetljenega,ki bi imel milijon ali več sledljivcev, naročnikov. Taka količina naročnikov pove, da nekaj ne delaš prav in vsekakor nisi razsvetljen. Kajti jemati ljudem pozornost za gledanje tvojih videov se smatra za greh in spadaš med tiste z rožički. Med te delno spadam tudi sam, saj imam prav tako YouTube kanal. E but ou you=You tube= Elektronska rit si te lasti. Prav tako YouTube tvoja cev e (tvoja elektronska cev)=kanal.

Ok, se pač strinjava, da se ne strinjava glede njega, ni problema. Tatu zame res nima nobene veze, ogledov na yt bi imel v vsakem primeru veliko, ker je pač znan, ampak tu bo kar lepo vsebina glavni razlog. O yt pa bv polemizirat, najbrž bo šel zaradi svojih (big tech) politik itak slej ko prej v maloro. In prav mu je. Dokler še je, bomo pač pokonzumirali, kar nam sede, ali pač ne, vsak po svoje

Misel avtorja “ottis” v komentarjih je zanimiva: Voting is like writing a letter to Santa Claus

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close