Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Vzpostavlja se nadrasa ,super rasa, nas necepljenih

Vzpostavlja se nadrasa ,super rasa, nas necepljenih

Domišljam si, da ste cepljeni postali kanon futr, sužnji, delavci za nas necepljene. Sam zdržat moramo mi necepljeni vse pritiske, da ne postanemo cepljeni. Cepljeni boste kmalu postali frigidni in sterilni, decomj se ne bo kurac dvignil, postali bodo sterilni kot ženske in zaroda ne bo. Tako se bomo plodili samo mi necepljeni. Vem, da si mislite da sem znorel, ampak čas bo pokazal svoje.Dr Pušenjak ni neumen, ko je to dejal, seveda so ga hitro utišali in izobčili.

Odgovor na objavo uporabnika
necepljeni smo nadrasa, 09.02.2022 ob 20:18

Domišljam si, da ste cepljeni postali kanon futr, sužnji, delavci za nas necepljene. Sam zdržat moramo mi necepljeni vse pritiske, da ne postanemo cepljeni. Cepljeni boste kmalu postali frigidni in sterilni, decomj se ne bo kurac dvignil, postali bodo sterilni kot ženske in zaroda ne bo. Tako se bomo plodili samo mi necepljeni. Vem, da si mislite da sem znorel, ampak čas bo pokazal svoje.Dr Pušenjak ni neumen, ko je to dejal, seveda so ga hitro utišali in izobčili.

Se strinjam

Naj te razočaram, tudi sam si cepljen. V dobrih starih časih, no pa še zdaj, so nekatera cepljenja pri nas obvezna.

Odgovor na objavo uporabnika
Božičkova, 09.02.2022 ob 21:37

Naj te razočaram, tudi sam si cepljen. V dobrih starih časih, no pa še zdaj, so nekatera cepljenja pri nas obvezna.

Je razlika med biti cepljen in biti “cepljen”.

Ti si zelo bolan, otrok. Poišči si strokovno pomoč. Čim prej.

Domisljaj si se naprej ?

Obstajamo cepljeni in pelcovani. Kar pa ni isto.

Ti komentarji pa teme so tako patetične da je brezveze se sploh pogovarjat pa kregat. Dejansko me boli k… kaj si kdo misli o cepivih, kovidu itd. Če ne verjameš, zanikaš… vredu zanikaj, če ne veš nekih osnov ki se jih učiš v osnovni šoli ok vredu pač ne veš… Sej sam odgovarjaš za svoje zdravje, so bli kovid zanikovalci pa so pocrkali od kovida kot po tekočem traku.

Ja ok :). Kar na enkrat boš iz enega luzerja na socialni ki ga nobena niti od daleč ne povoha postal nadrasni car, ki se bo razmnoževal, zato ker nisi cepljen :). Mater luzerji bi res radi vse podarjeno za nič narest.

necepljeni smo nadrasa

09.02.2022. ob 20:18

Domišljaj si!

Vzpostavlja se nadrasa ,super rasa, nas necepljenih
Ja nadrasa Kretenčkovih.

Glede na to, da sem bila 5 let pred cepljenjem na sterilizaciji, se res ne bom več razmnoževala.☺

Anticepilci ste idioti, brez trohice zdrave pameti.  Zato kaj pametnega, lepega  in dobrega od vas ni pričakovati. Tonete na vseh področjih, in kmalu od vas ne bo ostalo nič.

V deklini zgodbi so vse plodne uporabli za razplod poveljnikov in jim odvzeli otroke.

Samo povem.

Kot nece.pljeni vsaj vem, da za bolezni s srcem ne bo krivo ce.pivo. Preveč je kapi, tudi med zelo mladimi. Vedela bom, da ni krivo strupeno c.epivo, da me niso pretentali in mi uničili zdravja. Pušenjaku pa bolj zaupam, kot vojnim dobičkarjem.

nekako še razumem densičarja da se je šel cepit po navodilu vrhivnega partijskega šefa, ampak da so se šli levaki cepit, kje imajo ti ljudje svojo hrbtenico, da ne rečem zdravo pamet

ha hahahahahahahahah, pa veš čemu cepljenje, iz temne strani lune prihaja tuja civilizacija katera nosi ta virus kot sestavni del genoma, zato cepljenja, moratorij je potekel, prav zaradi moratorija niso hodili  gor na luno, moratorij osvajanja zemlje je potekel, kdor ne bo cepljen bo  pač zašel skupaj s soncem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close