Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vzorni Slovenke/ci

Vzorni Slovenke/ci

Tista, ki ga bo le iskala, bo morala morda zelo dolgo čakat, tja do poznih let, pa še tam ji ne bo nič zagotovljeno. Ostali, ki pa se zavedajo, da tudi sami še niso zreli oziroma funkcionalni, pa si bodo poiskali nekoga (tako ali tako vedno izberemo zase pravega, podobno zrelega), pa bodo poskušali rasti skupaj z njim, tako da bosta na koncu oba funkcionalna.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]
Če vidi sendvič pred tabo, to lahko pomeni le to, da si ti že preslabotna, da bi še dvignila glavo nad mizo. :)[/quote

Ali pa me ne briga, če miza sploh kaj ponuja :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Tista, ki ga bo le iskala, bo morala morda zelo dolgo čakat, tja do poznih let, pa še tam ji ne bo nič zagotovljeno. Ostali, ki pa se zavedajo, da tudi sami še niso zreli oziroma funkcionalni, pa si bodo poiskali nekoga (tako ali tako vedno izberemo zase pravega, podobno zrelega), pa bodo poskušali rasti skupaj z njim, tako da bosta na koncu oba funkcionalna.[/quote]

Kaj pa tisto: “Kdor išče… ta najde.:))))) nič več ne velja :)))

Če vidi sendvič pred tabo, to lahko pomeni le to, da si ti že preslabotna, da bi še dvignila glavo nad mizo. :)[/quote

Ali pa me ne briga, če miza sploh kaj ponuja :)))[/quote][/quote]
Miza sama po sebi ponuja prostor…Od tebe je le odvisno, za kaj ga boš uporabila. 🙂

Miza sama po sebi ponuja prostor…Od tebe je le odvisno, za kaj ga boš uporabila. :)[/quote][/quote]

Na večino miz se najraje naslonim (z rokami), z nje pojem pripravljeno hrano, kaj drugega mi niti ne pade na pamet oz ne mika me zloraba pohištva v druge namene 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Tista, ki ga bo le iskala, bo morala morda zelo dolgo čakat, tja do poznih let, pa še tam ji ne bo nič zagotovljeno. Ostali, ki pa se zavedajo, da tudi sami še niso zreli oziroma funkcionalni, pa si bodo poiskali nekoga (tako ali tako vedno izberemo zase pravega, podobno zrelega), pa bodo poskušali rasti skupaj z njim, tako da bosta na koncu oba funkcionalna.[/quote]

Kaj pa tisto: “Kdor išče… ta najde.:))))) nič več ne velja :)))[/quote]
Velja, velja. Pomembno pa je tudi, kaj naredi potem, ko ga najde. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se kar strinjam, predvsem za Svetlano, Žižka in Godino. Dodal bi še Katjo Šeruga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close