Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vzmetnico katero priporočate?

Vzmetnico katero priporočate?

Katera od teh treh naštetih bi bila med boljšimi, oaza kozmik hospital?

Jaz ti predlagam Slovensko posteljo,tako se imenuje podjetje.Mi zdaj čakamo nanjo.Z zračnimi žepki….

Dormeo je samo marketinški uspeh in nič več od tega.

Sama imam hitex. Super je. Dormeo pa je res samo marketinški uspeh, kot zgoraj. Sem ga imela prehodno, enkrat, samkrat, nikoli več!

Tud mi imamo dobro leto hitex (z zraćnimi žepki, višja varianta), kupljena v merkurju (je bila najceneša tam). Prej smo imeli navadne fedre in ne morem reč, da je neka huda razlika.

Že nekajkrat hitex, verjetno več kot 30 let…

me zanima, če kdo ima, ker vsebuje srebro, niti srebra.

http://www.meblojogi.si/izdelki/meblojogi-dinamic/

Pred kratkim sva z možem kupila Meblovi vzmetnici Oaza Hard.
Odlično.

Šala leta!

Samo pomagam ji kupiti dobro vzmetnico, ti pa vse zajebesh proklet cigan smrdljivi.
JYSK ima res fenomenalne vzmetnice sem veckrat kupoval tam, drugje povsod je vse ciganija s tabo vred proklet gnoj
[/quote]

Seveda bo za avtorico najbolj pametno, da upošteva nasvet nekoga s tvojim vokabularjem in odnosom. Ki seveda dobre vzmetnice ne bi prepoznal, tudi, če bi mu padla na glavo.

Fafi luliko
JYSK jma dalec kot najboljse vzmetnice in je poceni,dober kvaliteten,ti pa drkaj naprej na dormeu supcina ljeta ha ha
[/quote]

Trenutno spim na vodni postelji, ki jo ti seveda lahko le sanjaš.
Tebi bo pa jysk seveda zelo hvaležen za dobro reklamo. Not.

Ti meblo jogi zepkasto vzmetenje. Prej sem imela tezave s krizem, sedaj pa me nic vec ne boli…

Najprej smo hčeri kupili Oazo. Potem so moji starši kupili Oazo. Zdaj pa sva si jo kupila tudi midva z možem. Vsi zadovoljni.

Smo kupili Meblo oaza … Po enem letu se je na jogiju naredila udrtina. Reklamacijo so sicer priznali, vendar je kvaliteta vzmetnice vprasljiva. Tudi odnos zaposlenih izredno aroganten. V drugo se zagotovo ne bi vec odlocili za nakup preko Meblo podjetja.

Še ena, ki ne bo več kupila Meblo, saj sem zelo razočarana nad kvaliteto.

Po treh letih Meblo jogija zaradi udrtin sedaj kupujem novega 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close