Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vzmetnica dormeo ali katera druga

vzmetnica dormeo ali katera druga

S punco imava manjše težave s hrbtenico in se odločava za nakup novega ležišča. Kot pro nama je na pamet prišlo da kupiva Dormeo ker je najbolj znan. Na dormeu sem ležal cca 1 uro in me je zelo bolelo v križu, baje ta bolečina izgine ko se hrbtenica navadi ležišča? Kakšne so vaše izkušnje z Dormeom ? Katero drugo ležišče priporočate ?

Ali je že kdo morda preizkusil te vzmetnice ? Zdijo se mi zelo ugodne 🙂

Ne vem zakaj Dormeo ne bi bil dober.
To, ker se pač agresivno reklamira, po moje še ni razlog, da ne bi bil dober. Ni pa to tudi razlog, da je. To meni pove, da ima Dormeo močana marketing, večina pa kar zaradi tega misli, da je dober ali slab.

Tudi sam sedaj nabavljam ležišče. Vedno sem misli, da ima Dormeo samo neka tanka ležišča. Ko pa sem šel pogledat na web in salon, pa vidim, da imajo veliko izbiro. Sedaj bom naročil Fresh Prima. Občutek v salonu je bil OK. Pa še 60 dnevni rok za vrnitev imajo. Od dveh dobrih znancev sem dobil info, da sta s svojimi Dormei zadovoljna. Zato sem rekel da probam.
Imam pa 2 leti staro ležišče priznanega SLO proizvajalca. Drago kot žefran, z ogromno žepkastimi vzmetmi, latexom…itd..itd.— Pa se nikakor ne morem sprostiti in dobro spati. Tako da vsak ima svoje občutke in navade. Sem si rekel, da probam ležišče BREZ kovine v njem. Bomo videli kako bo.

smo včasih imeli peno pa se je slabo obnesla. Ležišča so bila dokaj hitro poležana. Zdaj imamo Bios vzmetnice iz naravnih materialov. Super spimo. Mož je imel včasih težave s potenjem ponoči. zdaj se ne poti več, ker imajo v prevleki naravno volno. zelo pomaga

Moj San.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close