Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vzgojiteljica+varuška

Vzgojiteljica+varuška

Spodaj je tema o darilu za vzgojiteljico (ali varuško, kakorkoli). Recimo, v vrtcu je treba pa obe obdariti, kar bi npr. pomenilo 2 albuma slik + dva darilna bona, kar je pa že kar velik zalogaj. Naslednje leto, ko bo v vrtcu še naš mali otrok, bo treba dati 4 darila!
Kaj mislite na to??

Saj ne obdariš sam, ampak skupina.

Mi smo obdarili obe – dali smo jima album otroških slikc, ki sem jih naredila jaz, starši so samo prinesli otroške slikce in jih dali v sinovo “vrečko” v garderobi (material me je stal 3 tisočake), zbrali pa smo tudi 2000 sit po otroku – torej okoli 20 tisočakov za eno (otrok je toliko v skupini), kupili miniaturni EVI od Irene Polanšek.

Če hočeš daš, če nočeš, pa ne. Glede na to, da zbere cela skupina skupaj, to res ni ne vem kakšen strošek. Je pa lepo, da izraziš vzgojiteljici in varuški svoje zadovoljstvo.

Ne vem, naš fant že 2 leti hodi v vrtec, pa do sedaj še ni stekla akcija o zbiranju (skupinskem).
V prvi vrsti ne gredo vsi otroci naenkrat na počitnice. Nekaterih ni že od konca junija, nekaterih ni v juliju, drugih v avgustu….

Je pa res, da je nekaj čisto drugega, če daš 3.000. To ni noben denar. Sem mislila, da vsak posameznik da album+bon…

Midva sva lani dala vsaki steklenico likerja. O kakšnem zbiranju ni bilo ne duha ne sluha!

Bodi ti tisti duh, da bo tudi ostalim prišlo na sluh:-))) Pogovorite se s starši, in če jih bo večina za to (vedno se najdejo tudi takšni, ki jim je to odveč) se organizirajete.

Pri nas tudi ne. Mamo starši tudi zelo malo stika med sabo. Sem pa v svoji režiji poklonila vzgojiteljicam in varuškam dražje bombonjere. Se mi zdi čist za dost.

Pri nam smo zbirali smo ob koncu tega šolskega leta, ker gredo otroci jeseni v šolo in se ne bodo več videli z vrteškimi “tršicami”, sicer nismo zbirali.
Organizirali pa smo se tako, da sva z eno mamico naredili letakce in jih dale v vrečke otrok v garderobi, s predlogom in telefonskimi, da se zmenimo, tako smo se zmenili za zbiranje in za eno popoldansko neuradno druženje.

Naj povem še jaz svoje mnenje. Sama delam v vrtcu že kar nekaj let in nikoli ne pričakujem daril od staršev. Jaz sem si ta poklic izbrala zaradi veselja za delo z otroci in za otroke. zato dragi starši ne razmišljajte kako darilo bi kupil. iz srca povedan HVALA in zadovoljni smo bili z vami in vašim delom poplača vsa darila. no pa še kak objemček od vašega vrtičkarja in poplačano je moje celo leto.

bejba

Pa kaka darila! Saj se vrtec plačuje! A vam vsi ljudje, ki jih srečujete v službi nosijo darila?

Naš za novo leto naredi čestitki za obe, pa vsaka dobi tri rafaelote. Toliko, da se spomniš in voščiš. Da bi pa kake darilne bone dajala. Saj nisem na glavo padla!

Noro! 2000 po otroku! Ne rečem, album je lepa pozornost, ampak darila v taki vrednosti so pa podkupovanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close