Vzgojiteljica+varuška
Saj ne obdariš sam, ampak skupina.
Mi smo obdarili obe – dali smo jima album otroških slikc, ki sem jih naredila jaz, starši so samo prinesli otroške slikce in jih dali v sinovo “vrečko” v garderobi (material me je stal 3 tisočake), zbrali pa smo tudi 2000 sit po otroku – torej okoli 20 tisočakov za eno (otrok je toliko v skupini), kupili miniaturni EVI od Irene Polanšek.
Ne vem, naš fant že 2 leti hodi v vrtec, pa do sedaj še ni stekla akcija o zbiranju (skupinskem).
V prvi vrsti ne gredo vsi otroci naenkrat na počitnice. Nekaterih ni že od konca junija, nekaterih ni v juliju, drugih v avgustu….
Je pa res, da je nekaj čisto drugega, če daš 3.000. To ni noben denar. Sem mislila, da vsak posameznik da album+bon…
Midva sva lani dala vsaki steklenico likerja. O kakšnem zbiranju ni bilo ne duha ne sluha!
Pri nam smo zbirali smo ob koncu tega šolskega leta, ker gredo otroci jeseni v šolo in se ne bodo več videli z vrteškimi “tršicami”, sicer nismo zbirali.
Organizirali pa smo se tako, da sva z eno mamico naredili letakce in jih dale v vrečke otrok v garderobi, s predlogom in telefonskimi, da se zmenimo, tako smo se zmenili za zbiranje in za eno popoldansko neuradno druženje.
Naj povem še jaz svoje mnenje. Sama delam v vrtcu že kar nekaj let in nikoli ne pričakujem daril od staršev. Jaz sem si ta poklic izbrala zaradi veselja za delo z otroci in za otroke. zato dragi starši ne razmišljajte kako darilo bi kupil. iz srca povedan HVALA in zadovoljni smo bili z vami in vašim delom poplača vsa darila. no pa še kak objemček od vašega vrtičkarja in poplačano je moje celo leto.
Forum je zaprt za komentiranje.