Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vzgojitelj

Vzgojitelj

Ce pomislim za nazaj ne vem zakaj sem se odločila za ta poklic..vem da me ne zanima več ali pa sem samo razočarana nad tem vrtcem..že v šoli te narobe učijo, ko se učiš za pomočnico, polno enih priprav na koncu pa si samo pomočnik in je zmeda ko začneš delati v vrtcu, delaš pa kot za vzgojitelja…,pa potem spet fakulteta..nobena fakulteta te ne pripravi na to, kakšno je dejansko stanje ko začneš delati, kot vzgojitelj.. zahteve vodstva iz tega vrtca pa..katastrofalne, vedno nekaj najdejo, da dobiš kontra odziv (prepovedi..itd) , slabe stvari se pometejo pod preprogo..če bi starši vedeli v kakšnem nezdravem okolju je njihov otrok, ..potem stalno službene telefone nosit domov in bit dosegliv, kje je tu pravica do odklopa?! Sej smo vrtec no..Delas veliko ur v službi, ur ti pa samo nekaj priznajo, ker več pa ne gre..tudi tale štemplanje je bolj hojladri, če je prek aplikacije, kjer ti vsi popravljajo pa sploh ni tko.. tudi otroci grozno..spominja me na tiste trenutke, ko učiteljica nemočno poskuša mirit razred pa nikakor ne gre…ja kar paše če narediš eno izpoved, sam kaj nardit al dat odpoved pa delat kaj drugega al odpoved pa v drug vrtec..

Če ti je tako težko, pa si poišči drugo službo.Potem nisi za ta poklic in konec.Na Vzgojiteljski šoli te nič narobe ne učijo, na faksu tudi ne. Sicer pa: služba je služenje.Nikjer ti ne bodo cvetele rožice.

Pa še to: Če misliš, da so otroci grozni, potem bolje, da zamenjaš poklic.Čeprav imaš specifično šolo, greš lahko v službo marsikam.Pozanimaj se!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close