Vzgoja sinov
Ti imaš namen otroke začet vzgajat, ko bodo najstniki?
Takrat se (direktna) vzgoja bolj ali manj zaključi, lahko samo še gledaš kaj si oz nisi naredil.
Temelji vzgoje na katerih potem človek deluje se postavijo že davno pred najstništvom. Kdor misli, da bo potem (ko bodo dovolj veliki, ko bodo razumeli….bla,bla,bla) otroke vzgajal živi v veliki zmoti, ki ko bodo otroci drago plačali.
Kdo si tega ne želi za svojo mladež? In vendar mnogim pri najboljši volji ne uspe in si otrok “izbere svojo pot” in se zadrogira….
Ne vem o čem piše knjiga, ki jo It bere, ko ima čas, a mislim, da govori o temeljih na katerih otrok izbira svojo pot.
A ti bi se pa pregovarjala z najstnikom o prečkanju ceste?
So stvari, o katerih se ni kaj pregovarjat in otrok mora ubogat, ker je to za njegovo dobro, čeprav on tega takrat ne dojema tako.
Sploh pa, če nekdo ne uspe otroku vcepit spoštovanja in mali prej postane najstnik, mu ga tudi potem ne bo pa naj počne karkoli hoče….
Pa ne da te skrbi?
A imaš kakšnega godnega sina, ki se še od vikenda ni vrnil domov? :D[/quote]
Ne ne:). Samo zanima me, če tebe kaj za tvoje punce skrbi?:)[/quote]
Se ti zdi da bi me moralo? 🙂
Domišljam si, da nisem preveč falil z vzgojo, tako, da nisem preveč v skrbeh. 😉
A ti si že nabavila orožni list ali boš kupila gvir na črnem trgu? :)))
Prav, no prav…. kaj pa nogavice so tut (že) črne? :))))[/quote]
Kaj imajo nogavice vezo?:) Dons so črne in mrežaste…kaj naj bi to pomenilo?:)) Pejt spat On_:).[/quote]A že?
Ne vem zakaj tako zgodaj? A prideš na obisk? :))))
Mogoče pa ta “ukaz” sodi v vzgojo (tujih) sinov?…. 🙂
Ne ne:). Samo zanima me, če tebe kaj za tvoje punce skrbi?:)[/quote]
A ti si že nabavila orožni list ali boš kupila gvir na črnem trgu? :)))[/quote]Zelo,zelo si valil punce ti niti domov več ne hodijo,dej se mal zamisel!!!
Kaj imajo nogavice vezo?:) Dons so črne in mrežaste…kaj naj bi to pomenilo?:)) Pejt spat On_:).[/quote]A že?
Ne vem zakaj tako zgodaj? A prideš na obisk? :))))
Mogoče pa ta “ukaz” sodi v vzgojo (tujih) sinov?…. :)[/quote]On__ baje hodi zelo,zelo pozno spat.Da, se žena,zelo,zelo jezi,ker nima nič od njega,saj tako sem slišu.Žalost……
A ti si že nabavila orožni list ali boš kupila gvir na črnem trgu? :)))[/quote]Zelo,zelo si valil punce ti niti domov več ne hodijo,dej se mal zamisel!!![/quote]
Saj v tem je smisel, da so enkrat samostojne, a ni?
Forum je zaprt za komentiranje.