Vzgoja otroka
Ko je bil sin star 5 let sva se z njegovim očetom ločila. Do takrat je otrok večkrat videl očetove izbruhe jeze, brca psa, dvakrat mogoče, da je tudi mene odrinil. V vrtcu sem slišala, da tudi otrok v jezi, ko mu kdo kaj stori, udari. Od tega je zdaj eno leto. Zanima me, koliko otroku to ostane v glavi? Ali lahko zdaj na novo zaživi, ko ne vidi več očetovih izbruhov? Skrbi me, da ga bodo ta prva leta za vedno zaznamovala.
Otroka vzgajas do 6leta, nekateri celo pravijo do 3leta in kar se takrat zgodi, se tezko kasneje popravi. Ce je res hudo z otrokom cimprej k juhantu oz komu strokovnemu, da še rešiš kar se da. Upam da imas novega partnerja ki bi ti pomagal vzgajat sami ti bo težko.
Ni zaman trud, ceprav ga bos morala doma ves cas popravljati in imeti na vrvici, kot ves cas mu gledati pod prste. Drugace zenske podzavestno izberemo moske kakrsni so bili ocetje. Tudi ti lahko preberes kako knjigo vec za osebno rast poleg knjig o disciplini za lazjo vzgojo otroka.
Ničelna toleranca do nasilja, tako udarcev, lot grdega govorjenja, zato veselo na delo, saj popravljas za nazaj!
Forum je zaprt za komentiranje.