Vzglavnik iz lateksa….
Dobila sem nov vzglavnik, ortopedski iz lateksa. Moj prejšnji je bil katastrofa. No, na novem sem lepo prespala prvo noč, druga noč pa….joj…zbudim se z razbolelim vratom, rameni, hrbtom!
Pa saj sem ga preizkusila v specializirani trgovini; tam so mi lepo svetovali, me izmerili, pregledali….vse je štimalo, sedaj pa…
Imate vi kakšno podobno izkušnjo? Je to zaradi privajanja novi obliki ali mi svetujete, da ga zamenjam? Ali naj vztrajam?
Saj vem, da je glupo vprašanje, vendar, saj veste…nismo tako bogati, da bi kupovali poceni, po drugi strani pa tak vzglavnik stane kar nekaj in nima smisla, da ga po dveh dneh zabrišem v omaro. A ne?
Tudi jaz imam doma ortopedski vzglavnik in tudi mene je po njem vse bolelo. Predlagam ti, da vztrajaš nekja časa in sčasoma se ga boš mogoče navadila. Jaz ga ne uporabljam prav pogosto, ker najlažje spim na trebuhu in takrat ta vzglavnik absolutno odpade. Če pa spiš na boku ali hrbtu pa je v redu. U glavnem privadila se ga boš, če ga boš redno uporabljala.
Mislim, da to zato tako boli, ker je bilo prej telo navajeno na drugo lego, sedaj pa potrebuje nekaj časa da se temu privadi.
Podobno se dogaja tudi z jogijem. Ko sva midva kupovala novo posteljo, sem mislila, da ne bom preživela. En mesec je trajalo, da sem se privadila. Cele noči sem se premetavala, sedela, jokala … Noro. Potem pa … čudežno. Telo oz. hrbtenica se je privadila in zdaj spim kot ubita.
Mislim da je z vzglavniki isto. Treba se je pač navaditi.
LP
Ga imam, če imaš enakega ne vem. Meni je najboljši kar sem jih kdaj imela. Ima tvoj vdrti trikot za glavo? Jaz na njem spim od prvega dne ko sem ga kupila kot top. Prej sem že imela vse živo, samo ta pa je BINGO. Po moje se boš navadila. Mogoče si spala v čudnem položaju in te zato boli vrat, še poskusi pa boš videla, da je ok.
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.