Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vzburjenost

Vzburjenost

Jaz pa sem že, malo je smrdel po smeteh, a mi ni bilo hudega 😉

Jaz pa sem že, malo je smrdel po smeteh, a mi ni bilo hudega ;)[/quote]

prekriješ z glasnim in vonja polnim prdcem – pa sta v odličnem ambientu

Jaz pa sem že, malo je smrdel po smeteh, a mi ni bilo hudega ;)[/quote]

prekriješ z glasnim in vonja polnim prdcem – pa sta v odličnem ambientu[/quote]

Deda, ti si še kar naprej kralj ogabnosti :)))

prekriješ z glasnim in vonja polnim prdcem – pa sta v odličnem ambientu[/quote]

Deda, ti si še kar naprej kralj ogabnosti :)))[/quote]

ogaben je kdor prdi – ne, kdor o tem tipka … pa ne pričakujem, da doumeš

Deda, ti si še kar naprej kralj ogabnosti :)))[/quote]

ogaben je kdor prdi – ne, kdor o tem tipka … pa ne pričakujem, da doumeš[/quote]Absolutno!
Težava je zgolj v tem, da se skozi tvoje pisanje še prdci vohajo…. če nisi še kaj bolj konkretnega spustil v hlače…cccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ogaben je kdor prdi – ne, kdor o tem tipka … pa ne pričakujem, da doumeš[/quote]Absolutno!
Težava je zgolj v tem, da se skozi tvoje pisanje še prdci vohajo…. če nisi še kaj bolj konkretnega spustil v hlače…cccc[/quote]

Ahahahaha….
ps: sicer pa spuščanje plinov naj ne bi bilo nezdravo početje 🙂

Absolutno!
Težava je zgolj v tem, da se skozi tvoje pisanje še prdci vohajo…. če nisi še kaj bolj konkretnega spustil v hlače…cccc[/quote]

Ahahahaha….
ps: sicer pa spuščanje plinov naj ne bi bilo nezdravo početje :)[/quote]
Tudi glupo čvekanje ni zdravo, pa to vseeno počneš

Ahahahaha….
ps: sicer pa spuščanje plinov naj ne bi bilo nezdravo početje :)[/quote]
Tudi glupo čvekanje ni zdravo, pa to vseeno počneš[/quote]

Predlagaj kaj boljšega :)))

A si voznik smetarskega vozila? Medtem ko nalagajo, si ti na laptopu?

Ne moreš bit drugega kot direktor ali brezposeln, ob tako doslednem komentiranju na čveku 😉

Sklepaj kar hočeš, če ti je to v veselje. So pa tudi druge možnosti…

Se strinjam, ogromno tu gor prečveka (pa še kje) potem pa meni očita to glupo početje (sumim, da če enTip tipka, potem pa to že ne more biti glupo). :-))))

Se strinjam, ogromno tu gor prečveka (pa še kje) potem pa meni očita to glupo početje (sumim, da če enTip tipka, potem pa to že ne more biti glupo). :-))))[/quote]
Ti samo glej, da se boš BOGATO poročila, saj ti je to smiselno 🙂

Se strinjam, ogromno tu gor prečveka (pa še kje) potem pa meni očita to glupo početje (sumim, da če enTip tipka, potem pa to že ne more biti glupo). :-))))[/quote]
Ti samo glej, da se boš BOGATO poročila, saj ti je to smiselno :)[/quote]

Vsaka ima svoje smisle ;)Ti jih pa verjetno več nimaš ali pa si jih že zdavanj opustil, glede na tvoje množično cinično in negativno izražanje. Kaj ti je tega treba? 🙂

Ti samo glej, da se boš BOGATO poročila, saj ti je to smiselno :)[/quote]

Vsaka ima svoje smisle ;)Ti jih pa verjetno več nimaš ali pa si jih že zdavanj opustil, glede na tvoje množično cinično in negativno izražanje. Kaj ti je tega treba? :)[/quote]
Spet sklepaš nekaj brez osnove?

Vsaka ima svoje smisle ;)Ti jih pa verjetno več nimaš ali pa si jih že zdavanj opustil, glede na tvoje množično cinično in negativno izražanje. Kaj ti je tega treba? :)[/quote]
Spet sklepaš nekaj brez osnove?[/quote]

To ni noben sklep, le hipoteza, ki je nastala iz tega, kar preberem tvojega. Za sklepanje bi te morala poznati izven tega čveka pa še takrat ni nujno, da bi sploh sklepala 🙂

Spet sklepaš nekaj brez osnove?[/quote]

To ni noben sklep, le hipoteza, ki je nastala iz tega, kar preberem tvojega. Za sklepanje bi te morala poznati izven tega čveka pa še takrat ni nujno, da bi sploh sklepala :)[/quote]
Razloži mi, kaj ima zasebno življenje nekoga opraviti z vsem tistim, kakor nekdo razmišlja in piše po nekem anonimnem forumu?

To ni noben sklep, le hipoteza, ki je nastala iz tega, kar preberem tvojega. Za sklepanje bi te morala poznati izven tega čveka pa še takrat ni nujno, da bi sploh sklepala :)[/quote]
Razloži mi, kaj ima zasebno življenje nekoga opraviti z vsem tistim, kakor nekdo razmišlja in piše po nekem anonimnem forumu?[/quote]

A sem kje omenjala ali te spraševala o tvojem privat življenjeu? Ne, nisem. Izhajam izključno iz tega, kar sem prebrala iz tvojih postov. Napiši bolje in bo morda hipoteza manj kočljiva 🙂
ps: zakaj se ti tako rad prepiraš? Premalo/preveč seksa ali kaj te daje? :)))

Razloži mi, kaj ima zasebno življenje nekoga opraviti z vsem tistim, kakor nekdo razmišlja in piše po nekem anonimnem forumu?[/quote]

A sem kje omenjala ali te spraševala o tvojem privat življenjeu? Ne, nisem. Izhajam izključno iz tega, kar sem prebrala iz tvojih postov. Napiši bolje in bo morda hipoteza manj kočljiva 🙂
ps: zakaj se ti tako rad prepiraš? Premalo/preveč seksa ali kaj te daje? :)))[/quote]
Lahko pa nehaš sklepat o ljudeh na forumu sploh o njihovem privat življenju. Nehaš lahko tudi postavljat hipoteze in vse podobno. Debatiraj o temi ali pa molči. Ne sklepaj o ljudeh, ki jih ne poznaš.
In še enkrat ker vidim da ne dojameš. Naj te ne zanima moje pribat življenje. Sploh s takimi bednimi vprašanji

ps: zakaj se ti tako rad prepiraš? Premalo/preveč seksa ali kaj te daje? :)))[/quote]
Lahko pa nehaš sklepat o ljudeh na forumu sploh o njihovem privat življenju. Nehaš lahko tudi postavljat hipoteze in vse podobno. Debatiraj o temi ali pa molči. Ne sklepaj o ljudeh, ki jih ne poznaš.
In še enkrat ker vidim da ne dojameš. Naj te ne zanima moje pribat življenje. Sploh s takimi bednimi vprašanji[/quote]

Ne, ne dojamem; dojamem pa, da imaš velike težave z verbalno komunikacijo: tu na čveku je čvek s tabo čisti polom. Hvaležna sem ti, da mi ni bilo dano izvedeti, kakšen polom bi to šele bil v živo…hehe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close