Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vzburjenost

Vzburjenost

Kako prepoznati vzburjenost pri zenski ce jo gledas v lokalu. Kaksna je govorica telesa pri bejbah, da bi rade seksale.
Prosim, da bi bejbe in dame odgovarjale.

Sej ti bo Petra prek skypa razložila.

:)))

Na desnem delu ustnic se ji naredi takšna kepica.

izbuljene oči ima in slini se…

Da jih nisi ti z buldogi zamenjal…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Da jih nisi ti z buldogi zamenjal…[/quote]

:)))

Vstati ne upa, ker ve, da ima cunje na Riti premočene

Predvsem to. Modnožje mokro..če ima hlače, če ima pa kiklco in je slučajn brez hlačk in morda ni sedela… boš moral bolj pozorno pogledat njene noge… če je močno mokra po nogah ali celo da ima mokre čevlje potem je samo še za odpelat in dat dol

Radoveden Marko,a misliš da lahko sedaj z neko teorijo o vzburjenosti greš v lokale ,zagrabiš prvo ki je kjerkoli že mokra in jo boš kar odpeljal, -naivno in precej fantazijsko, kot jaz ,ko iščem sogovornice in ženske orgazme tukaj na Medover.net-u. zakaj ti nobena ženska ni odgovorila? kako pa si boš sedaj pomagal?

Drkal bo še naprej… kot ti 🙂

Tale odgovor pa zmaga.
Skoraj res.
Samo ne v lokalu, v službi. Jaz sem včasih v mini krilcu brez hlačk, ampak ker vem da bom srečala/srečam nekoga ki mi je noro všeč, ja, sem tako mokra, da če sedim, imam flek na krilu. Žal ne morem biti brez hlačk.
No, v lokalu pa res ne more bit take reakcije, ker vse je v glavi – ko ženska vidi moškega prvič, pa od daleč, pa ne vem, če je ravno mokra. No, lahko da se motim, povejte.

Tale odgovor pa zmaga.
Skoraj res.
Samo ne v lokalu, v službi. Jaz sem včasih v mini krilcu brez hlačk, ampak ker vem da bom srečala/srečam nekoga ki mi je noro všeč, ja, sem tako mokra, da če sedim, imam flek na krilu. Žal ne morem biti brez hlačk.
No, v lokalu pa res ne more bit take reakcije, ker vse je v glavi – ko ženska vidi moškega prvič, pa od daleč, pa ne vem, če je ravno mokra. No, lahko da se motim, povejte.[/quote]
Pa kje si da ti pridem na kavico ko boč v miniču 🙂

Tale odgovor pa zmaga.
Skoraj res.
No, v lokalu pa res ne more bit take reakcije, ker vse je v glavi – ko ženska vidi moškega prvič, pa od daleč, pa ne vem, če je ravno mokra. No, lahko da se motim, povejte.[/quote]
Pa kje si da ti pridem na kavico ko boč v miniču :)[/quote]

Ja, kar pridi, jaz sem tista ki se ravno na starševskem pogovarja s tabo, da je njen ne jebe 5%…. poslovni partner je pa danes bil spet spoštljivo vljuden…………..:-((

Pa kje si da ti pridem na kavico ko boč v miniču :)[/quote]

Ja, kar pridi, jaz sem tista ki se ravno na starševskem pogovarja s tabo, da je njen ne jebe 5%…. poslovni partner je pa danes bil spet spoštljivo vljuden…………..:-(([/quote]
Eh takšni pač so ti poslovneži.. samo za denar in business… Ja kavica torej, ni druge. Pa še če ne boš mokra zarad mene boš zarad dežja 🙂

Sploh ni poslovnež, ima čisto vsakdanji preprost poklic.
Jaz rečem poslovni partner, ker ga v službi srečujem… :-))
Mokra sem, že ko pišem. Čist možno, da bi bila mokra.
Upam, da nisi poslovnež.

Ja ni čudno, danes je velika vlažnost v zraku, morda od tega 🙂
Jaz poslovnež? Kje pa, čist navaden smetarček 🙂

Jaz poslovnež? Kje pa, čist navaden smetarček :)[/quote]

Super, potem ne boš poslovno vljudno olikano zadržan?
Ja, pa ja,… stavim, da si nek poslovnež.

Jaz poslovnež? Kje pa, čist navaden smetarček :)[/quote]

Ja, pa ja,… stavim, da si nek poslovnež.[/quote]
Ajde staviva. Sprejmem.:)

Ja, pa ja,… stavim, da si nek poslovnež.[/quote]
Ajde staviva. Sprejmem.:)[/quote]

Ne bom šla na kavico, ker si poročen in imaš otroke in ceniš, da se takih tipov ne vabi na kavo 😉

Ajde staviva. Sprejmem.:)[/quote]

Ne bom šla na kavico, ker si poročen in imaš otroke in ceniš, da se takih tipov ne vabi na kavo ;-)[/quote]
hehe evo to je tipičen dokaz, da je ženska sposobnost sklepanja totalna NULA 0 zero…
Daj me razsvetli, sam tolk za info, ker me strašansko zanima, od kod ti ta zaključek?

Eh,ja saj vem da prehitro sklepam

Ni panike, pač tipično žensko 🙂

Kaj je potem bilo z ono temo o presenečenju za partnerja, ki je bila brisana – zakaj? Sem se pa tako razpisala 🙂

Kakšen je torej tvoj status in starost? Ne da se mi prebirat tvojih številnih ostalih postov, je preveč.
S smetarjem pa še nisem pila kave 😉

Najbrž smo preveč zašli iz teme? Ampak čudi me, ker tam je po 200 tem dnevno in večina je totalno brezveznih, ko pa katera rata zanimiva pa hitro brišejo. Kdo bi vedel.
Karkoli boš hotela vedet o meni me boš morala vprašat na ZS, takšna je pač moja politika 🙂
Vse je enkrat prvič 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close