Vzburjenost
Radoveden Marko,a misliš da lahko sedaj z neko teorijo o vzburjenosti greš v lokale ,zagrabiš prvo ki je kjerkoli že mokra in jo boš kar odpeljal, -naivno in precej fantazijsko, kot jaz ,ko iščem sogovornice in ženske orgazme tukaj na Medover.net-u. zakaj ti nobena ženska ni odgovorila? kako pa si boš sedaj pomagal?
Tale odgovor pa zmaga.
Skoraj res.
Samo ne v lokalu, v službi. Jaz sem včasih v mini krilcu brez hlačk, ampak ker vem da bom srečala/srečam nekoga ki mi je noro všeč, ja, sem tako mokra, da če sedim, imam flek na krilu. Žal ne morem biti brez hlačk.
No, v lokalu pa res ne more bit take reakcije, ker vse je v glavi – ko ženska vidi moškega prvič, pa od daleč, pa ne vem, če je ravno mokra. No, lahko da se motim, povejte.
Tale odgovor pa zmaga.
Skoraj res.
Samo ne v lokalu, v službi. Jaz sem včasih v mini krilcu brez hlačk, ampak ker vem da bom srečala/srečam nekoga ki mi je noro všeč, ja, sem tako mokra, da če sedim, imam flek na krilu. Žal ne morem biti brez hlačk.
No, v lokalu pa res ne more bit take reakcije, ker vse je v glavi – ko ženska vidi moškega prvič, pa od daleč, pa ne vem, če je ravno mokra. No, lahko da se motim, povejte.[/quote]
Pa kje si da ti pridem na kavico ko boč v miniču 🙂
Tale odgovor pa zmaga.
Skoraj res.
No, v lokalu pa res ne more bit take reakcije, ker vse je v glavi – ko ženska vidi moškega prvič, pa od daleč, pa ne vem, če je ravno mokra. No, lahko da se motim, povejte.[/quote]
Pa kje si da ti pridem na kavico ko boč v miniču :)[/quote]
Ja, kar pridi, jaz sem tista ki se ravno na starševskem pogovarja s tabo, da je njen ne jebe 5%…. poslovni partner je pa danes bil spet spoštljivo vljuden…………..:-((
Pa kje si da ti pridem na kavico ko boč v miniču :)[/quote]
Ja, kar pridi, jaz sem tista ki se ravno na starševskem pogovarja s tabo, da je njen ne jebe 5%…. poslovni partner je pa danes bil spet spoštljivo vljuden…………..:-(([/quote]
Eh takšni pač so ti poslovneži.. samo za denar in business… Ja kavica torej, ni druge. Pa še če ne boš mokra zarad mene boš zarad dežja 🙂
Ajde staviva. Sprejmem.:)[/quote]
Ne bom šla na kavico, ker si poročen in imaš otroke in ceniš, da se takih tipov ne vabi na kavo ;-)[/quote]
hehe evo to je tipičen dokaz, da je ženska sposobnost sklepanja totalna NULA 0 zero…
Daj me razsvetli, sam tolk za info, ker me strašansko zanima, od kod ti ta zaključek?
Forum je zaprt za komentiranje.