Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice vzamem v najem za več mesecev Krk ali celina do Zadra

vzamem v najem za več mesecev Krk ali celina do Zadra

Pozdravljeni. V najem vzamemo apartma za 4 osebe v bližini morja od junija do avgusta 2015; najraje Krk ali po celini največ do Zadra. Apartma bi koristili dve družini. Če ima kdo kakšne izkušnje s takim najemom, mi prosim napišite, če ima kdo kakšno dobrodošlo informacijo ali kontakt, pa tudi! Hvala.

V navadi je, da tisti, ki sprašuje, pusti kontakt.

Pozdravljen. Logično mi je bilo, da bi, če kdo kaj ve o tem, to zapisal na forum in bi to bilo dosegljivo tudi ostalim uporabnikom. Moj kantakt pa je pod “Zasebna sporočila”. Vseeno hvala za dobronamerno opazko! Lp

Jaz mislim, da bi vsak ti odal app za 2-3 mesece….mi vzamemo app za cel mesec in plačamo na dan 50€ pride nas 1500€……….
Mi gledamo za drugo leto na Krku in sicer Vantačiči….Do Zadra je dolga.Sploh, ko si v špici sezone in 15km kolone

Glede oddaljenosti se strinjam, Krk mi je OK glede tega. Mi smo se že zanimali tudi osebno, ampak so nam vsi rekli, da nimajo navade oddajat za več mesecev, razen bolj v notranjosti smo nekaj dobili. To pa nam ni všeč. Mislili smo, da bi bilo kaj ceneje, če vzamemo za več časa. Bomo iskali naprej. Hvala.lp

tudi mi smo pripravljeni oddati app za daljše časovno obdobje. Ponudba je na http://www.pulaapartman.com
lp

in kolk bi bil celoletni najem apartmaja?

Pa bi bili pripravljeni plačati tam okoli 4000 EUR na družino? Ene toliko bi namreč dali v sezoni za lep in udoben apartma za 4 ob morju na Krku.

4.000 € na družino mi je preveč. Dve družini bi vzeli isti apartma, da bi ga lahko koristili izmenično po dogovoru. Prosim, če ponudite drugo ceno. Lp

zanima me app, ki je na Krku….Koliko ima do morja in od kdaj se to računa začetek sezone in do kdaj konec sezone…..
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close