Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem vw žalost

vw žalost

Ko postaneš lastnik volkswagna se začnejo problemi. Glede na množico teh avtov v slo ti ukradejo iz njega vse kar je možno … od okrasnih pokrovov na kolesih do antene. Na servisih gužva, neresnost, visoke cene , neučinkovitost, zmeda itd…. kar velja skoraj zas vse servise v slo. Avtomobili podpovprečne izdelave, kvaliteta slaba, kvarljivost velika.
Spprašujem se kako sem sploh zablodil in zapustil japonce. Mal še počakam da ne izgubim preveč pol pa adios vw.

ps. za info.: 4x okrasni pokrovi 40.000,00 sit. tatič ti jih zmakne v 30 sekundah ali manj če je spreten.

Kekec, žal se moram strinjati s tabo.
Jaz sem zelo nezadovoljen predvsem s Porsche Slovenija. Sem že pisal nekaj o njihovem skorajda kriminalnem odnosu do strank.

Okrasnih pokrovov pa ni dobro imeti. Vem, ker so jih meni vsaj trikrat ukradli, preden sem dal ALU platišča z vijaki proti kraji.

Kekec in MarkoM,

Če ne znaš parkirati še ne pomeni, da je na avtu vse zanič… in ker je avto potem zanič je slab tudi servis pa cene pa ker so cene visoke je potem gužva pa neresnost pa ker je neresnost je najboljši japonec pa….

A ti vsak dan ješ Insalatissimo Rio Mare al kaj?

Tko k ti je reku MarkoM. Kup si lite feltne.

Samo, da MarkoM še zdej ni vidu napisa na bajti…tko k sm mu razložu že enkrat prej… Porsche Slovenija dela neki čist druzga k on misl…

Doktor, mal blodiš a ne …. parkiranega sem mel pred šparom sred dneva ko smo šli po nakupih.Pridemo nazaj , avto brez pokrovov. Pol pa vidm reveže k se vsi vozjo brez pokrovov po mestu. Japonci so že pred desetim letom pogruntal de morjo pokrovi pridet pod vijaki za kolo. A zdej bi mogu pa še za lite feltne 100 jurčkov plunt pa anteno z cianokolom zalimat. da ne govorim da so mi že tud one znakce TDI dol spraskal, pa gume za brisalce….

Veš ko enkrat poštudiraš, da se na morje splača it v nudistične kampe kjer je višji nivo kulture in manj gužve, in da se splača japonske avte vozt ker nimaš nobenih problemov itd. si je težko spet kopalke nadet al pa v enga passata vsedet k ga voz vsak prepotenten ljubljančan.

Kar se tiče servisa in cen nisem povezoval z avtom. Avto je porazn… notr je čričkov v armaturki in v vratih ter sedežih tko da se sploh ne splača it to odpravljat …. komaj na enem mestu utišaš vibracije se že pojavijo na drugem, škripa tud podvozje , crkujejo luči………vse govorim za nov avto.
na servisu pa spet izkušnje povejo vse , trikrat sem bil in stalno je blo eno sranje… sploh škoda besed. Tko da tisti ki tole berete -TOPLO ODSVETUJEM VW.

ps. kje je tista tišina in užitek v vožnji, ki sem ga doživljal pri moji Toyoti.

Meni so ga prejšnji teden ukradli, cel avto (pasata). Naslednji ziher ne bo VW, čeprav smo bili z njim izredno zadovoljni. Je pa bil že brez okrasnih pokrovov, ker so jih že lani sneli-pred blokom seveda!
Šele kakšna žalost je pri nas?!
Lp! N.

No ja, men jih pa niso ukradl, ampak zato, ker je avto star že 15 let.
Drugače pa novi VW-ji niso nič kaj prida dobr narejeni. Zadnji dobri modeli so bili Golf II in Passat do leta 1993. Novejši avtomobili so samo še za zjokat se.
Kdo pa bi ukradu 15 let starga passata s 250kkm?!
Tržna vrednost avta je celih 150kSIT :))))

Ha! Mi smo pa zadovoljni! Imamo leto dni starega passata! Prej smo imeli štiri leta staro primero, pa so bili sami problemi. Pa naj še kdo reče, da so japonci zanesljivi. Naš ni bil!

Jaz že zdavnaj vem da so VW eno sranje, še najbolj žalostno je da so uradni servisi eno največje sranje…men največ povedo slabe izkušnje tistih, ki jih majo. In jaz nisem tolk neumen, da bi se žele še prepričati iz lastni izkušenj. Če ima moj kolega ali sodelavec slabe izkušnje s servisom, ali avtom, je zame ta znamka in servis za vedno črtana iz seznama!!!!
Če bi tako vsi delali, bi slabi servisi hitro propadli.

Ja prav imaš, samo ta stara tradicija -dobrega te pritegne … sam sem nasedel…. ampak le enkrat

pacient na kateri drogi si pa danes?

Jest sem zaradi teh skrbi s parkiranjem zanalašč kupil en bolj nepopularen avto… pa hotel sem avtoradio s kasetarjem (pred dvema letoma)… in pol sem se odpeljal v Budimpešto pa južne kraje… še pomislu nisem, da bi cviknu zarad avta…
In dejansko v zadnjih letih ni bilo nič.
Glede tega, priznam, sem ekstrem, večina razmišlja tudi o ugledu znamke ipd. Jest pa hočem met sam solidno prevozno sredstvo, za katerega se ne bom skoz tresel.
Več stvari ko imaš, za več moraš skrbeti. In več ko moraš skrbeti, manj kvalitetno življenje imamo. Vsaka stvar zase je lahko fina (pa varna pa dobr se ceste drži pa krasne nove funkcije ma), ampak kot celota se pa lahko nonštop sekiramo, enkrat zaradi ene, drugič zaradi druge.

Ja res je, že tako je v življenju preveč skrbi in problemov…zakaj bi se sekiral še zaradi avta.Vw je pa sploh katastrofa!!

New Report

Close