Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem VW Touran, Opel Zafira, Citroen Xara Picasso, Renault Scenic

VW Touran, Opel Zafira, Citroen Xara Picasso, Renault Scenic

Smo v fazi kupovanja avtomobila, in se odločamo med temi. Če imate katerega, mi prosim napišete pozitivne in negativne izkušnje.
Hvala vnaprej.

Smo imeli še starega scenica, dobro opremljenega, odličen avto, a premajhen. Izbiraj med Oplom in Renaultom.

mi imamo tourana in je zelllloooo velik….

ko smo meli avdija ni šlo nič notri….zdej ko imamo tourana spet ne gre nič notri….ne ne se hecam…

je velik…precej visok, tako,da se lahko da otroka z lahkoto not,sedeži se lepo spustijo v vodoraven položaj….

mi smo z njim zadovoljni

tourana mamo tudi mi …ko smo odpravili večino seriskih napak smo tud zadovoljni…sam za nas je pa res premajhem …me je kar groza kam naj dam vso robo ko gremo na dopust…
drugače pa kar se samega avtomobila tiče je prava milina za vozit in za parkirat….porabe nima velike in res je kar je rekla g12 otroci majo v njem res veliko prostora….

Mi imamo pa Xsara Picasso in smo zelo zadovoljni z njim. V 4-letih samo redni servisi, poraba je majhna (je dizel), prostoren, odličen za parkirat, veliko odlagalnih površin, sedeži gredo v celoti ven, če kaj večjega pelješ…
LP, Nataša

Tudi mi smo v letu dni kolikor imamo Picassoja z njim zadovoljni…ti pa odsvetujem Scenic, ker je v primerjavi s Picassojem precej manjši še posebej prtjažnik in kaj kmalu pride do težav, ko se odpravljaš na dopust.

lp

Imamo Scenica in je (vsaj zame) kljub velikosti premajhen. če bi še enkrat kupovala, bi vzela granda. Nap. otroškega kolesa ne moreš kar enostavno postaviti v prtljažnik… Kupiti smo morali strešni kovček. Drugače je OK. Odvisno kaj potrebuješ. V nap. Berlinga je bilo veliko lažje pakirat.

mi tudi ljubitelji citroena xare picasso

Ne morem prehvaliti,za to ceno res vse nudi
nizka poraba, veliko prostora v prtjljažniku in notranjosti
nizka poraba in meni zelo pomembno super pregleden in krasen za parkiranje

HOJ,

MI smo veseli in zadovoljni lastniki Xsare Picasso od februarja. Avto je super za vozit (jaz prav uživam, pa ne vozim veliko), poraba je malo višja (7-8 l pri bencinarju), se je pa za navadit pri parkiranju (spredaj res nimaš občutka koliko je še prostora). Na vsak način je to največ kar lahko dobiš od avta za to ceno (ne vem ali je še akcija, aprila vem, da je še bila – popust 5.000 EUR). Na vsak način ga priporočam. Tudi prostora je dovolj.

Lep dan vsem

priporočam če vam so enoprostorci premajhni da kupite direkt kombi ne bo vam žal primeren je renaultov trefick mercedezov vito ali W transporter in ne boste imeli več težav glede prostora zlasti ljudje z večjo družino in še na visjem varnejšem bote

pozdrav dr.lucifer

New Report

Close