Najdi forum

vueling

A je kdo že letel z letalsko družbo Vueling? Kakšne posebnosti, ki jih je treba vedet? Oziroma če se da tudi s kom drugim ugodno letet v Madrid z bližnjih letališč – Trst, Benetke, Celovec, Graz…

Živjo!

Jaz imam tudi namen iti v Madrid..Pa sem za vueling slišala ,da naj bi bil ok.

Oj!
Jst sem letel z njimi in bil zelo zadovoljen. V nekatrih letalih imajo celo TV. Gre za špansko kopijo Ryanaira.

Prijateljica in njen fant sta se v Španijo odpravila z letalsko družbo click air, kot pa lahko vidim na njihovi spletni stani, pa se združujejo z vueling-om. Kot sta rekla, je bilo vse ok.

No, dobre izkušnje z Vuelingom, vidim.
Zdaj moram samo še pogruntat, kako se kaj gibljejo cene – če so kakšni popusti (kot npr. Ryanair), koliko vnaprej je najbolj ugodni nabavit karte…
A kdo kaj ve še na to temo?

zanima me tudi, kako bi se dalo poceni priti v madrid. z avtom to je 2000 km, spalca se ce vsaj 3. kaj si izbrskala za letalo? lahko napises mal vec?

Poglej na spletno stran letalske družbe Vueling. To je zaenkrat najcenejša varianta za Madrid, kar sem jih našla. Cene pa seveda variirajo glede na datum.
Z avtom bi pa jaz šla tako daleč samo v primeru, da bi šla na potovanje za vsaj 14 dni.
Mi načrtujemo samo obisk Madrida za par dni.

Mi vedno potujemo na Pirenejski polotok z Vuelingom. Zelo poceni je, točen in soliden. V nekaj letih se je ta letalska družba izjemno razširila, tako da ima na madridskem letališču Barajas sedaj že celo svoje nadstropje za čekiranje. Cene poletov so bruto, se pravi, toliko, kolikor piše, nobenih dodatnih taks, razen če prekoračiš težo prtljage. Ob rezervaciji navedeš, koliko kg prtljage nosiš. Za ceno poleta je dovoljeno 20 kg prtljage + 10 kg ročne. Ne komplicirajo pri rukzakih in jih lahko neseš na krov, četudi so malo večjih dimenzij, rado pa se zaplete pri pohodnih palicah, ki jih je pogosto treba šteti za poseben kos prtljage, če jih ne moreš stlačiti v nahrbtnik. Če rezerviraš karto vsaj en mesec prej, lahko letiš npr. iz Barcelone v Madrid, pa iz Madrida v Lizbono… za 20 ali 30 EUR na osebo, brez dodatnih doplačil in taks. Priporočam!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close