Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vstopnica za sejem

Vstopnica za sejem

Januarja 2020 sem si kupila vstopnico za nekajdnevni sejem v tujini po najugodnejši ceni, saj je v predprodaji na velikem popustu. Govorimo o pol leta pred dogodkom. Vsi vemo kako je šlo tisto leto in so vse odpovedali, sem zahtevala denar nazaj, so sporočili, da so vsem avtomatično podaljšali veljavnost do naslednjega leta, torej jo lahko takrat koristim. Ok, sem upala da bo do takrat te scene konec in pustila kot je. Potem so preložili datum 2x, saj je tudi 2021 bilo čudno leto za sejme. Na koncu so ga sicer speljali, a brez tujih razstavljalcev, v zelo zelo okrnjeni izvedbi, s pogojem PCT. Glede na to, sa tega nisem prvotno kupila, sem zahtevala denar nazaj. So napisali, da je prvi krog povračil že mimo, da moram počakati na konec sejma in bodo takrat poslali v drugem krogu ter iskali podatke TRR kam nakazati. Ok, počakam konec sejma, kakšna 2 tedna kasneje odpišem podatke in kdaj približno bo nakazilo, pa nič. Nobenega odgovora. Potem ponovim vprašanje in mi odgovorijo, da zaradi davčnih težav oz računovodskih ne bo šlo skozi, saj bi morali opraviti nakazilo PRED sejmom in da nisem poslala pravočasno TRR podatkov ter da mi lahko podaljšajo veljavnost za leto 2022. Me je skoraj kap! Nekaj časa sem še vztrajala s pisanjem in dokazovanjem z njihovimi emaili, saj so navodila bila naj počakam PO SEJMU (ni bilo navedeno koliko ne kdaj), na koncu sem zagrozila z odvetnikom in tožbo. Gre se za 30 eurov. Na njihovi strani sem že napisala da so goljufi in da kradejo stranke, namerno goljufajo, ne vrnejo denarja čeprav to na veliko promovirajo v teh negotovih časih in danes sem prejela email, da bodo nakazali denar, vendar bo trajalo nekaj dni in naj počakam s tožbo.

Ne morem verjeti, da se velika podjetja tako grdo igrajo z ugledom. Ne gre se za teh 30eur, saj jih bom itak podarila naprej za Božička lokalni družini v stiski, ampak za princip in goljufijo. Namerno zavajanje, da padeš v past. Mene so izgubili in vsem tistim, s katerimi sem včasih hodila na ta sejem kot tudi razstavljalci, ki jih poznam, bom poslala kaj se je zgodilo. Take natege so se šli v ZDA, zato tam prihaja vedno do tožb, očitno prihaja ta toksična praksa v EU in zato sem vam tudi zapisala, ker žal večkrat opažam, da se poslužujejo enakih prijemov, ki očitno delujejo. No, pri meni ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close