Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vstop v Slovenijo samo za cepljene, nič več za testirane!!

Vstop v Slovenijo samo za cepljene, nič več za testirane!!

Odgovor na objavo uporabnika
Misli siiii, 11.07.2021 ob 20:24

Anonimno 123, 11.07.2021 ob 18:41

Zgrožena nad tem, 11.07.2021 ob 18:20

V današnjem spletnem ŽURNALU je objavljeno, da gospod Leon Cizelj z Inštituta Jožef Stefan predlaga, da bi smel biti vstop v Slovenijo dovoljen SAMO CEPLJENIM!! Nič ne pomaga prebolevnost, nič ne pomaga testiranje in negativen rezultat – samo cepljeni naj bi vstopili v Slovenijo. Seveda to velja tudi za slovenske državljane, ki se vračajo iz tujine.

No, ne glede na to, me zanima, kako me bo prisilil? Ker mene cepil ne bo! A potem, če se bom vračala z dopusta na Hrvaškem, bom obtičala na meji kot Tom Hanks v filmu Terminal? Me kot slovenske državljanke ne bodo sprejeli nazaj v domovino?

Prekleti prassci, to je še mila označba.

Uvedejo naj obvezno cepljenje za vse starejše od 15 let, pa bo mir!!!

Izjema pa samo taki, ki se zaradi zdravstvenih razlogov ne smejo cepiti, vendar pa naj opravljajo test vsak drugi dan!

Pa bo končno mir…

To se ne bo zgodilo ,kee he EU sprejela enkrat januarja letos,da obveznega cepljenja ni,in mi smo Slovenija tudi podpisniki te deklaracije.In to politiki vedo in samo strašijo

Pri naših politikih se ne moreš na nič zanesti.

Ne morejo tega zahtevati -to je protiustavno- vsa cepiva proti korona virusu so v testni fazi uradno do decembra 2023.  Ne more cepljenje postati obvezno.

Objava čaka odobritev

Ha ha ha, a se vam že tresejo hlače za vaše pravice?

Kaj a ste podprli pravice istospolno usmerjenih na referendumu o družinskem zakoniku??? Ali vam je bilo vseeno, ker se ni šlo za vaše pravice? In ste raje na sončno nedeljo odšli z družino v naravo? NO STEM STE PODPRLI SDS, JANŠO!

Zato pa sem šel nazadnje volit SDS, da vam dam vašega Janšo. Zdej vas bo še kaznoval ker na referendum glede pitne vode ste pa šli in ga porazili.

Zdaj pa vam bo Janša skratil pravice.

Ha ha ha 🙂 🙂 🙂

kokoši, 11.07.2021 ob 21:43

Ha ha ha, a se vam že tresejo hlače za vaše pravice?

Kaj a ste podprli pravice istospolno usmerjenih na referendumu o družinskem zakoniku??? Ali vam je bilo vseeno, ker se ni šlo za vaše pravice? In ste raje na sončno nedeljo odšli z družino v naravo? NO STEM STE PODPRLI SDS, JANŠO!

Zato pa sem šel nazadnje volit SDS, da vam dam vašega Janšo. Zdej vas bo še kaznoval ker na referendum glede pitne vode ste pa šli in ga porazili.

Zdaj pa vam bo Janša skratil pravice.

Ha ha ha 🙂 🙂 🙂

Dej ne lapaj dripac – testna faza cepija je do konca 2023.  To je pa še dve leti 🙂 Veš kooooliko vode bo še preteklo do takrat?

O kakšni testni fazi in česa, je tu govora?

samo testiranje, 11.07.2021 ob 20:09

Cepljen je lahko okuzen in prenasa virus, pa tega niti ne ve!!!

Necepljen vsaj ve, da je zbolel!

Edini nacin, da ves, da je nekdo zdrav, je testiranje, pa se to ni zanesljivo!

Zakaj bi se potem vsi obvezno cepili?!

Cepljen je lahko okuzen in prenasa virus, pa tega niti ne ve!!!

Necepljen je lahko okuzen in prenasa virus, pa tega niti ne ve!!!

Bil je necepljen,okužen in prenašal je virus,pa tega niti ni vedel. Kako je izvedel? Prjatelj,ki se je od njega okužil ga je navedel kot stik,tako je okuženi šele po enem mesecu izvedel,da je bil okužen,prenašal je okužbo naokoli…Tako,da ne trobezljaj,da necepljeni ve,da je zbolel.

Kre.ten butasti. Ti bi podprl tudi referendum o tem, da si dajmo vsi odrezati desno roko – če bi tak referendum predlagal Janša. In ti bi ga podprl zato, ker ljudje v preteklosti niso podprli referenduma o pedrih in lezbah. Pa čeprav bi zaradi rezultata tudi tebi potem odrezali roko – nič zato, glavno, da se ti maščuješ ljudem, pa tudi, če bomo vsi po državi hodili brez desne roke! Idi.ot otročji.

Dej no mir, 12.07.2021 ob 04:53

Kre.ten butasti. Ti bi podprl tudi referendum o tem, da si dajmo vsi odrezati desno roko – če bi tak referendum predlagal Janša. In ti bi ga podprl zato, ker ljudje v preteklosti niso podprli referenduma o pedrih in lezbah. Pa čeprav bi zaradi rezultata tudi tebi potem odrezali roko – nič zato, glavno, da se ti maščuješ ljudem, pa tudi, če bomo vsi po državi hodili brez desne roke! Idi.ot otročji.

Zakaj hebemti naj bi jaz podpiral vaše pravice, če jih vi niste pripravljeni dopustiti drugim?????

In če dopustite, da fašisti zmagajo takrat ko hočejo zatreti manjšine!!! No jaz pa sem zdaj vsaj en dropček pripomogel, da zdaj fašisti zmagujejo še nad vami in vam kratijo pravice. Da lahko še vi na lastni koži to občutite.

Tako da stem ti pomagam debil, da se kaj naučiš. Veš kaj je rekel glede referenduma o družinskem zakoniku en heteroseksualn moški, ki je odšel živet v tujino? Da je najbolj srečen, da ne živi več v tako gnili državi med takimi apatičnimi bedniki kot si ti. Ker najbolj usrana lastnot slovenskega naroda je ravno apatija, čeprav je večina bila  za pravice istospolno usmerjenih referndum ni uspel, ker take kot si ti brigajo le lastne pravice!

Torej jaz (simbolno rečeno) že imam odrezano roko in zdaj jo pa imaš še ti. Da ti pomagam zaostalemu teletu kot si doumeti kaj je fašizem, ker če te ne izobrazim bojo nekoč zmagali.

Ker če ti napišem znan izrek iz druge svet.vojne, ko so prišli po žide smo bili tiho, ko so prišli po cigane smo bili tiho, ko so prišli po geje smo bili tiho, ko pa so prišli po nas ni bilo nikogar, ki bi se zavzel za nas.

In ravno to hočem glupo živino tvoje vrste naučiti.

Ja res so dedbili.. Samo ljudstvo ne sme popustit. Ce se smao en buni ni efekta..

Na institutu so najbolj intelegentni ljudje. Ce ti strokovnjak pravi  da je dobro, da se v drzavo spusca le cepljene, je to pametna odlocitev.

Robi567, 11.07.2021 ob 18:27

To je dobro za fašiste. Če cepljeni širijo virus, pomeni več strahu, več represije in več možnosti za pridobitev novih cepilnih debilov.

Na kratko – problem so cepljeni!

nobenega obveznega cepljenja ne bo… še manj z nekimi na hito zmetanimi zvarki skupaj, ki ubijajo ljudi bolj kot korona. Ti se kar cepi, pametne, ki temu ne nasedamo, pa ne posiljuj s tem strupom.

takle mamo, 12.07.2021 ob 07:42

Na kratko – problem so cepljeni!

res je to, cepljeni širijo virus in cepljeni bodo, vsaj po mnenju nekaterih, množično tudi zbolevali kasneje. samo lažnivi mediji in oblast, tega ne bodo priznali, sli pa bo kot v Izraelu, ko so si izmislili, da je cepivo popustilo in je zato toliko polno cepljenih zdaj okuženih, in je to ako izgovor za novo špikanje… v glavnem planska gonja se nadaljuje.

kaki mir ne ludi no, 12.07.2021 ob 07:47

res je to, cepljeni širijo virus in cepljeni bodo, vsaj po mnenju nekaterih, množično tudi zbolevali kasneje. samo lažnivi mediji in oblast, tega ne bodo priznali, sli pa bo kot v Izraelu, ko so si izmislili, da je cepivo popustilo in je zato toliko polno cepljenih zdaj okuženih, in je to ako izgovor za novo špikanje… v glavnem planska gonja se nadaljuje.

Od kod vam ta mana- cepljeni širijo virus?? A to je novo anticepilsko geslo? Večkrat se ga ponovi in postane resnica? Dejstvo je, da za nikogar, ki ne kaže nobenih znakov bolezni (ne glede na to, ali je ali ni cepljen) ni dokazano, da res prenaša virus. Tega še niso dokazali pri asimptomatskih, ki jih je mimogrede, slabih 10% vseh okuženih. So pa dokazali pri okuženih, ker je pri njih virus zgoščen v njihovih izločkih, poleg tega kihajo in kašljajo in tako prenašajo virus. Pri asimptomatskih virusa v slini skoraj niso našli, morali so kopat globoko v nosni koren, da so to ugotovili. Posledično je asimptomatski kužen za druge skoraj zgolj teoretično.

Če k temu prištejemo, da so cepljeni od 60 – 90% bolj zaščiteni pred okužbo kot necepljeni, boš cepljenega asimptomatskega na novo okuženega moral iskat z lučjo pri belem dnevu. Tako da to o cepljenih, ki na veliko širijo okužbe, je totalna bedarija, ampak vam anticepilcem seveda pride prav, da z njo okužite bebce, ki vse verjamejo.

šteffkka, 12.07.2021 ob 08:18

Od kod vam ta mana- cepljeni širijo virus?? A to je novo anticepilsko geslo? Večkrat se ga ponovi in postane resnica? Dejstvo je, da za nikogar, ki ne kaže nobenih znakov bolezni (ne glede na to, ali je ali ni cepljen) ni dokazano, da res prenaša virus. Tega še niso dokazali pri asimptomatskih, ki jih je mimogrede, slabih 10% vseh okuženih. So pa dokazali pri okuženih, ker je pri njih virus zgoščen v njihovih izločkih, poleg tega kihajo in kašljajo in tako prenašajo virus. Pri asimptomatskih virusa v slini skoraj niso našli, morali so kopat globoko v nosni koren, da so to ugotovili. Posledično je asimptomatski kužen za druge skoraj zgolj teoretično.

Če k temu prištejemo, da so cepljeni od 60 – 90% bolj zaščiteni pred okužbo kot necepljeni, boš cepljenega asimptomatskega na novo okuženega moral iskat z lučjo pri belem dnevu. Tako da to o cepljenih, ki na veliko širijo okužbe, je totalna bedarija, ampak vam anticepilcem seveda pride prav, da z njo okužite bebce, ki vse verjamejo.

Sem necepljena in zelo vesela tvojega odgovora. Zveni logično. Upajmo, da je res tako. Ne verjamem sicer popolnoma ( teh nateg v eno in drugo stran je preveč), a nekaj je sigurno na tem.

cepljeni so za.ebani, 11.07.2021 ob 18:23

In v bistvu socepljeni najvecja jeba, ker so lahko okuzeni brez simptomov in veselo prenasajo virus okoli!

Itak. Kar se tiče zagotovila pred širjenjem virusa so najbolj varni testirani. Tako da ne razumem te logike….drugače kot, da imamo zdej nabavljenih velik cepiv, ki jih je treba porabit, ne pa tolk testov? 😉

To velja za tujce (kdo pa bi sploh rad prisel v to greznico)! Ce pa slovenek ni cepljen bo sel v karanteno!  IDIOTINJA!

Orino, 12.07.2021 ob 08:46

To velja za tujce (kdo pa bi sploh rad prisel v to greznico)! Ce pa slovenek ni cepljen bo sel v karanteno!  IDIOTINJA!

Spet dezinformacije. Sklenili so, da semaforja držav, ki so bolj ali manj okužene, ne bo več, pač pa da bo za vse veljal enak red, ki bo veljal od 15. 7. Kdor se iz tujine vrača v Slovenijo ali pride sem letovat, mora imeti, če se hoče izogniti karanteni, PTC test (ali si prebolel, ali testiranje ali si cepljen). To je vse. Veljajo testi kot do sedaj. Pa kdo vam plačuje, da širite dezinformacije? Ali pa ste zgolj butasti?

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/odklenkalo-seznamom-in-barvam-drzav-odslej-drugacni-pogoji/

no pa saj, kdo ti je rekel,da so asimptomatski… so cepljeni kihajo in kašljajo, nekateri še pljuvajo namenoma naokoli, in se dere zraven jaz sem cepljen itak mi ne more bit nič… vprašanje koliko cepljenih sploh na testiranje pošljejo, ker ne bodo priznali,da se lahko cepljeni okužijo in tudi resneje zbolijo… ker to ni v skladu z promocijo cepljenja.

Ne seri – ja, sem šla (obajrat) na referendum za družinski zakonik, Pa čeprav se ni šlo zame!

In poznam jih vsaj 50, ki so naredili enako!

razlaga, 12.07.2021 ob 00:34

O kakšni testni fazi in česa, je tu govora?

O kaki testni fazi?

Nobeno od cepiv še nima dovoljenja za redno uporabo!

Vsa cepiva so v zadnji fazi testiranja in imajo samo pogojno odobritev za uporabo!

Afnna, 12.07.2021 ob 07:36

Na institutu so najbolj intelegentni ljudje. Ce ti strokovnjak pravi  da je dobro, da se v drzavo spusca le cepljene, je to pametna odlocitev.

Na inštitutu je zaposlen tudi vesel oče.

Ker že toliko opletaš o tem  družinskem zakoniku in referendumu.

Ti sploh veš, da sta bila dva referenduma? 2012 in 2015?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close