Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vso krivdo vali name

Vso krivdo vali name

Pozdravljeni, do 18.9 je bilo med nama s partnerjem vse vredu nakar me je enostavno brez razloga odstranil iz vseh omrežij. Ni dal niti možnosti za pogovor kaj šele za srecanje. To me zre najraje bi se odpeljala do njega. Vso krivdo vali name. Kaj naj naredim? hvala za pomoc

Tudi meni je nekaj podobnega naredil. Sploh ne vem zakaj me je zapustil. Skenslal brez obrazložitve. Noče se pogovoriti, noče mi odgovoriti, če mu kaj napišem. Konec pa sploh ne vem zakaj.

Zdaj sem mu zadnjič po dobrem letu napisala par reči. Lepo prijazno. Da mi je bilo lepo z njim, da je bilo res odlično… pa da me je prizadelo, da me je potem odvrgel kot smet. Ko mi je bilo najhujše, me je zapustil samo, v bolnici… in kaj je odgovoril? Da bo on vedno ostal moj prijatelj. Nisem mu več odgovorila, da prijatelji ne lažejo, da prijatelji na zapustijo človeka v stiski. Da prijatelji ne izginejo brez besed.

Ghostal te je… Bodi srecna da si se ga resila, taki ima tezave sami s sabo. Upam da si bos normalnega naslednjic nasla.

Krivdo za kaj? Kako jo vali, če s tabo sploh ne govori?

Jebela cesta, dva meseca te ignorira in ti bi zdaj nekaj resevala?!

Ma, goni to govno nekam!

Kaj je z vami zenskami?!

Vse več je motenih osebkov, če slučajno niste opazili.

Hahaha… z družbenih omrežij jo je brisal, ona pa trdi, da sta bila par(tnerja). Daj no… iluzija. Ni pa napisala, kaj je bil vzrok 🙂

Mene krivi za vse, česar sploh delala nisem, sam pa je en navadni brezjajčni cepec. Po 25 letih zakona sem vsega kriva jaz! Mogoče za skrb, ki sem jo imela pri vzgajanju otrok, skrbi za hišo, službo…občasno brisanje riti njegovi onemogli materi. Za hvala lepa pa nož v hrbet.

Ma samo terala sem ga oz. šla. Ne rabim več takega egoističnega pr…ca. GONI SE!!!

Mater si pa res smešna…a to je bil virtualni partner al kako?

Odgovor na objavo uporabnika
Bobu bob, 05.11.2021 ob 08:48

Vse več je motenih osebkov, če slučajno niste opazili.

Vedno več je motencev, žal

Tudi meni je dva mesca nazaj isto naredila,odvrgla kot smet,pa sporočila po smsu,da je konec,težave ima sama s sabo.

Ogromno je motencev, ki bi radi prevalilo krivdo na druge iz takšnih ali drugačnih razlogov. Le še malo ljudi je normalnih.

Ker je to najlažji pa še brez slabe vesti .. zato to storil. Ni ti upal povedati v obraz. Vzadaj je druga oseba … pa srečno

Kot je ze nekdo zapisal, bosi srecna da je sel! Bi raje videla, da ostane s tabo in ti skriva zamero ali karkoli ze je imel proti tebi? Ce pa je taka p*cka, da je odsel brez utemeljitve ali da bi se vsaj poslovil, pa si te tako ali tako ne zasluzi. Seveda,hudo ti bo, a vsakic se spomni da je sel z razlogom in da je razlog bil dovolj velik (vsaj zanj) , da ga ni. Daj casu cas. Prebolela ga bos in mogoce se zgodi, da se bo celo vrnil k tebi. Takrat pa ne bodi neumna in ga zavrni. Let him get a taste of his own medicine?

Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close