Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vsi so ponoreli za seksom

vsi so ponoreli za seksom

Kaj je dandanašnjim fantom in moškim? A je res tako težko dobiti eno punco ali žensko? A res morajo žicat za “vsakim vogalom”? Poslušam, da je tetos zaradi dežja veliko komarjev, zgleda, da se tudi moški spreminjate v komarje – saj bi samo “pikali”!
Večkrat berem, koliko žensk je osamljenih, samih,… madonca, a res ne najdete ene izmed teh?
Nisem poročena, sem pa v resni zvezi s fantom, ampak tole nakladanje od kakšnega potrebneža – mi gre pa na jetra.
Še osvajat ne znate več – postavljate kar direktna vprašanja – če bi šla katera z vami.
Dajte se s puncami najprej normalno pogovarjat. Če ugotovite, da se je katera zagrela, pa nadaljujte pogovor v smeri seksa – ne pa na horuk!
Pa menda ja niste z lune padli?

Odgovor na to vprašanje je povsem enostaven – če žensko išče samo za seks, ne potrebuje samske. Torej, išče pri vezanih. Ne vem, ali si slepa, ampak poznam kar precej vezanih žensk, ki bodisi niso zveste, ali pa to ne bi bile, če bi imele pravo priložnost. Krivda ni samo na moških. Moram se jim postaviti v bran. Moški se pač prilagajajo običajnemu obnašanju mnogih žensk.

Z moškimi ni nič narobe mi se samo prilagajamo situaciji. Tiste ženske, ki so same so ali neatraktivne ali prezahtevene.
Večina moških mora žicat in gleda samo na seks zato, ker tej večini moških je seks teško dobit na… svetu je 20% takih moških, ki lahko brez problema dobijo seks in tako takim ni treba biti seks prva prioriteta vsem ostalim pa je in bodo za seks vse storili tudi če je treba varat.

Razumem, da ti kot ženska ne razumeš zakaj so moški tako mahnjeni na seks…to je preprosto zato, ker si ti ženska in lahko dobiš za seksat praktično kadarkoli medtem ko večina moških nima tega luksuza in je povsem normalno, da bodo zagrabili za vsako priložnost.

Tudi punce, ženske niso nič boljše. Poročene varajo, nekatere samske ali poročene, ki gredo na lov, tudi ne izbirajo sredstev, gre se direkt v napad. Brez seksa lahko živiš, brez hrane ne moreš in se lahko zamisliš, kaj bi šele bilo, če bi zmanjkalo hrane ali vode, saj bi se pobili med sabo.

[/quote]

Aha, se vid, da sem jaz za luno. Tale odgovor je pa najbolj preprost in resničen! Ne bom več tako nestrpna do kakšnega “nakladača” – ampak ga bom poskušala razumet – hvala.

A to prav berem, da danes fantje do punc mnozicno pristopajo z “bi se z mano poseksala”? To, da pali? lol

Gres do porocene, se malo zaguncas, jo pomenljivo pogledas, pomeziknes in kar opalis, z zdravo dozo diskretnosti, seveda, da ima tako impresivno rito, da si je zelis se danes poseksati.

Morda pa so to iskreni fantje. Saj iskrenost imate zenske rade. lol

1. ne žicamo ampak ponujamo
2. ne mešaj naravne potrebe poseksu z poenostavljeno moznostjo priti do seksa v zvezi

eni gojijo doma svinje za zakol eni pa plenimo po preriji

Ne vem, kje se ti potikaš, da te vsi fehtajo, v naših bifejih se ti to zagotovo ne bi dogajalo. Moška klientela (ki je v veliki večini) se hodi tja zatekat v vedrejšo vzdušje od tistega, ki so ga deležni doma s svojimi zakonskimi zmaji. V glavnem jim ne pade na pamet, da bi si zapecali še rezervno tečnobo. Samski tipi hodijo pit in ne delajo ničesar v smeri, da bi ogrozili svoj status. Po moje si ti samo ena tistih večno nezadovoljnih babnic, ki jim nič v življenju ne paše. Če te naenkrat nihče ne bi več fehtal, bi to spet ranilo tvoj razvajeni ego in bi se začela spraševat, kaj je to z moškimi, da ne kažejo nobenega interesa več? Tvojemu partnerju nič ne zavidam …

Večkrat, ko je zavrnjen in več časa, ko je na suhem, bolj bo nepotešen in bolj obupan.

Hodi pa logično samo do punc, ki ga spolno privlačijo. Tiste nezadovoljne, osamljene, ga ne zanimajo.

sex je super zadeva in če znaš v njem uživat je to oh in sploh. jaz noro uživam v sexu in se ga ne branim saj mi je to nekaj naj naj. želim pa si da me kontaktira ženska katera si želi uživat in se noro predajta sexu.

Pomoje lahko vsak moški dobi seksat, pa nima veza kok je obupan/vizualno odbijajočega videza. Samo kaj, ko ne išče sebi primerno, zanimajo ga take, ki dobijo tipa z lahkoto. Ker če bi pristopil do ženske, ki mu je enakovredna, se mu niti ne bi bilo potrebno tok matrat okoli nje, normalno bi jo vprašal za številko, ji povedal, da mu je všeč in bi blo že to to.

Marihuanca, pronicljivo napisano in za posmejat se, sploh ob biserčkih kot so- ne delajo nič, da bi ogrozili svoj status, haha.

Ti izmečki na forumu pa sploh ne upajo pristopit do ženske, ker se jih bojijo. Potem pa browsajo po ljubezenskih portalih in se čudijo kako mu nobena ne odpiše in pridejo do nove teorije, kako so ženske dandanes preveč samovšečne, nedostopne, kako se jim niti seksa ne več in ostale blodnje.

Debili pač.

Meni se zdi, da se moški bolj na vezane palijo, kot na samske. Samske mu zatežijo, če se zatreskajo – vezana bo pa tiho. Žal poznam kar nekaj vezanih žensk, ki skačejo čez plot – takšne se naj raje ločijo, kot pa varajo partnerje. Mi je ena zabrusila – sem bila samska – nezanimiva, sedaj sem vezana – pa za marsikoga zanimiva!
Zgleda, da si moški poveča ego, če katero komu spelje – takrat je šele “bog in batina”! Še ne vem toliko o tem, ampak mislim, da imam prav.

Kr neki pišeš…

Dobro, močno in realno :)))

Ti si motena.

Sem pomislil, da bi mene hitro obtozili samovsecnosti, ce bi napisal kaj podobnega kot avtorica te teme, lol.

Pa poskusimo, lol.
Zvecer, ponoci in zjutraj sem na veliko obceval z eno zelo drago mi gospodicno, ki bo do nadaljnega moja punca. To pomeni elitni status. Pravi srcek je. In obvlada.
Za malico in kosilo me je obiskala druga, punca s statusom no. 2. Ravno tako sva se pravkar gola meckala. Ta mislim, da ima se nekoga. Mlada. Hot. Kdo bi ji zameril.
Za vecerjo pa ponovno pride punca (prva). Delajo v razlicnih smenah. Saj razumete. 😉
Vmes so me danes veckrat kontaktirale se 3 druge. Ena bivsa ljubica, ki nikakor ne razume, da je konec. In 2, ki… si to sele zelijo postati. Nimajo sans. Ker sem mickeno zaljubljen v prvo.
Sirno obcinstvo. Po mojem so zenske hudo potrebne. Kar naprej bi seksale. Moski, dajte se malo bolj izkazovati. Pa ne morem jaz vse…!?

Noben ekstrem ni preveč dober. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se mi zdi, da je tole “čvek”. Kdo ti je pa rekel, da morš brat in pisat na tole temo, če je kr neki. Še pač nimam tolk izkušenj, kot jih imate nekateri “stari mački”.
Mi je zgoraj nekdo lepo razložu, zakaj so fantje in moški takšni, kot so! In sem lepo vzela na znanje.

Sem pa iz manjšega mesta, zato bolj opažam dogajanja okoli sebe! Kako mora šele biti ženskam v LJ ali MB – večje mesto – več teženja!
Dans je nedelja – ne bit slabe volje!

Bolj je tip brezvezen, bolj teži babam. Splošno znano. če je dober, takoj dobi kakšno, če hoče, ne rabi nič obupano težit okoli.

Dobro, močno in realno :)))[/quote]
Res je.
Vedno manj je interesa za neko resno in odgovorno vezo.

Se mi zdi, da je tole “čvek”. Kdo ti je pa rekel, da morš brat in pisat na tole temo, če je kr neki. Še pač nimam tolk izkušenj, kot jih imate nekateri “stari mački”.
[/quote]
Ta “stari maček”, na drugi strani, je skoraj zagotovo mlajši od tebe.

Slabo si preučila komarje. Ti niso ničkaj izbirčni, pikajo vse krvne gostitelje, pikajo večkrat, ne izbirajo mest. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close