Vsi se ponavljate
Pisci vedno istih tem se ponavljate, kritiki, ki ne znate niti teme prepisat, se v kritikah ponavljate, vsak dan znova se ponavljate z vstajanjem v istih posteljah, vsak dan se ponavljate z odhodi na ista delovna mesta, vsak dan se ponavljate z grenkim poljubom partnerjev, ki jih ne marate, vsak dan se ponavljate s hrepenenji, vsak dan se ponavljate z enako domišljijo …
Pravkar si si nastavil ogledalo. Problem je le, da ne ugotoviš, da v njem vidiš samega sebe. Tisti, ki smo zadovoljni sami s sabo in s svojim življenjem gledamo na to skozi oči pozitivizma, potencialov in ljubezni do življenja. Ponavljanje določenih stavkov se pa najverjetneje dogaja zaradi tega, ker ima več ljudi isti problem in vsakič znova iščejo odgovore. Tisti, ki lahko s svojimi izkušnjami pomaga nekomu drugemu je pa samo dokaz, da se človek ves čas uči in izpopolnjuje in da istih napak ne ponavlja več. Torej se ne ponavlja 😉 lp
Model, zdaj se pa malo umiri.
Spiderja tukaj ni več. In ga ne bo več. Včasih še malo berem, pisat pa ne mislim. Nick “resnicoljub” mi je ukradel en šaljivec, novega si ne bom zmišljeval, nick Spider pa je malo out of date.
Tale “Franček” je najbrž marihuanca, ki mu je nekdo ravno tako sunil njegov stari nick.
Tebe pa naj še enkrat vidim, da tukaj ogovarjaš vnemar mene, moje starše, karkoli v zvezi z mano, pa ti pridem na Ptujsko polje na vrata enega zidarskega stisnit.
Mislim resno. Ukvarjaj se s sabo, ne pa da v vsakem piscu, s katerim se ne strinjaš, iščeš mene in vlačiš moj nick po forumu, zaardi lastne osebne zdolgočasenosti.
Model, zdaj se pa malo umiri.
Spiderja tukaj ni več. In ga ne bo več. Včasih še malo berem, pisat pa ne mislim. Nick “resnicoljub” mi je ukradel en šaljivec, novega si ne bom zmišljeval, nick Spider pa je malo out of date.
Tale “Franček” je najbrž marihuanca, ki mu je nekdo ravno tako sunil njegov stari nick.
Tebe pa naj še enkrat vidim, da tukaj ogovarjaš vnemar mene, moje starše, karkoli v zvezi z mano, pa ti pridem na Ptujsko polje na vrata enega zidarskega stisnit.
Mislim resno. Ukvarjaj se s sabo, ne pa da v vsakem piscu, s katerim se ne strinjaš, iščeš mene in vlačiš moj nick po forumu, zaardi lastne osebne zdolgočasenosti.[/quote]
Drži, Marhihuanca bo, Franček je premalo laskav nik za tebe, tebi se bolj podajo stari neregistrirani niki: resnicoljub, posebna edicija, mogoče tudi kak Jezus, ampak enega boga že imamo… 😀
Se ti opravičjem, že iz sočustovanja, ker toliko krivice še ni bilo storjenu nikomur, saj te skoz neopravičeno vlačimo po zobeh, če ne ženske, potem pa tradicionalisti. 😉
Spider, če bi imel malce več smisla za humor, ki ga imamo vsi ‘tradicionalisti’ (On, Marko in jaz), ki se znamo kaj pohecat, povedati na svoj račun, bi ti to morda dalo tisto še kako potrebno ohlapnost, mehkobo, s sposobnostjo samoironije, ker sedaj deluješ zelo trdo, strogo, vojaško, vedno v užaljeni obrambno-napadalni poziciji, nekako odljuden in grob.
Smisel za humor je lahko precej relativen: nekomu za crknit hecno, drugemu trapasto. Duhovitost je bistvena. In to, če hoče, Spider obvlada.
V ljudeh je včasih silovitost, ki se navzven kaže na različne načine. Nekateri se jo naučijo blago balansirati, pri drugih v bolj kočljivih situacijah privre na dan, še preden so ji uspeli namontirati ‘mašnico’ t.i. obvladanih čustev. To, slednje se dogaja tudi takim uporabnikom, ki se imajo sicer več ali manj pod kontrolo.
Itak je tole le forum in nekateri niso zainteresirani, da bi furali nek imidž, ki bi bil drugim všečen. Skozi besede pa se pokaže veliko več, kot le tisto, kar bi ljudje želeli pokazati. In, ja: tudi meni so eni uprabniki prijetnejši, po razmišljanju bližji kot drugi, zdi se mi, da jih zmorem razumeti brez, da bi jih poznala v živo. ‘Nekaj’ je v njih, kar vsake toliko časa priplava na površje…
Forum je zaprt za komentiranje.