Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vsi moški tukaj, nekaj me zanima..

Vsi moški tukaj, nekaj me zanima..

Oj!

Možno sicer, da je bilo o tem že kaj govora, pa vseeno..
predstavljajte si sledeče:
Punca stara 25 let, luštna, simpatična, ful vam je všeč, ona tudi flirta z vami, ne naredi pa prvega koraka.. Pa recimo, da ga potem vi in, da se lepo ujameta,…. potem pa izveste, da ima dva otroka. Ali pa, da to izveste še preden naredite prvi korak.
Ali vas to odbije ali ne? Dopuščate možnost, da bi bila ona ”the one”, ali ne? Koliko možnosti ima takšna punca, da si najde fanta?
Ali je res ogromna razlika ravno v tem, da ima kar dva in ne enega otroka?

Lepo prosim, če pripišete še svojo starost.

Najlepša hvala za iskrene odgovore!

V vsakem primeru bi jo moral bolje spoznati. Če mi je všeč tudi kot oseba, karakter, ambicije… in če ima otroke rada, me ne bi motilo. Prva stvar, ki bi me znala odbiti od nje je ta, da mi en čas prikriva to, da ima otroke in mi to šele kasneje pove. V tem primeru se bi pojavil sum o njeni skrenosti in zaupanju. To govorim za primer namena resne zveze, če bi pa bil namen le flirtranje, pa me niti to nebi motilo, pod pogojem, da to ne vpliva na njene otroke- da jih nebi zaradi tega zanemarjala. Vse to velja za primer, če bi bil samski. Star sem 29 let, s punco sem 2 leti (poznam jo 5 let) in imava 1 leto starega otroka. Na kakšno flirtanje niti ne pomislim in vem, da se to ne bo nikoli zgodilo. Aja pa še to; seveda bila lahko ona the one, zakaj pa ne?! Pa tudi z otroci se da prav fajn met in živet.

Samo da vidim, če sem prav dojel.

Ženska je sama z dvema otrokoma. Brez partnerja. Če je moje videnje pravilno, je moje mnenje spodaj.
V primeru ko je partner s to 25letnico pa je spodnje mnenje brezpredmetno.
.
.
Žensko, ki je sposobna sama preživljat otroke bi celo raje vzel v okvir odločitev za resno zvezo.

Prikrivanje otrok na začetku bi pa komot oprostil, če temu sploh lahko rečem neka oprostitev, saj ji tega nebi niti mogel zamerit. Mislim si namreč da pove za njih kasneje zaradi vseh predsodkov, ki jih naša družba pridno goji in vzgaja.

Kolikšna je šansa, da si punca najde resno zvezo pa ne vem, niti ne upam špekulirat.

Še provokacija; a pa si ta punca sploh želi resne zveze?
Ne me jemat preveč resno….

moje mnenje, bo kot vedno (verjetno) naletelo na neodobravanje, ampak kaj za to!

ok….. prva stvar: če je stara 25 let, pa ma že 2 froca.. em….. sej ne, da bi kakorkoli posploševal…….. ampak jst rabim ambicizno žensko (BTW:star sem 26…) Če pa pri njej malo preračunaš….. nosečnosti, porodniške, itd., pa vidiš, da nekak ne more bit ravno nevem kako zagreta za kariero….. tut če bi hotela bit, enostavno nima časa…… sej vem, da se tole zdele grdo sliši, ampak jst si tko mislim……… sicer so pa v ljubezni druga merila, a ne?

kar se pa tiče “the one”, pa tko: froci niso nikakor pogojeni s tem….. nevem, zakaj si jih sploh omenila…… pa saj če maš žensko rad, potem maš rad tut njene otroke….. vsaj tko se meni zdi…..

če sem pa ČIST iskren: bi mene osebno malo presenetilo, ker jst še sam nisem pripravljen na otroka, ne pa da bi potem uletel v vezo, kjer bi mi 2(!) padla na grbo (pa ne v smislu vzdrževanja!!), ampak v smislu vzgoje……

LP

Remedy

Odvisno od tega ali ima tip tudi otroke ali ne. Če jih nima, potem ona pri njemu pogori, če ne takoj pa kasnej. Če pa jih ima, potem načeloma kakšnih večjih problemov nebi smelo biti…

mene njen otrok čist nič ne moti, sam če je res taka kot kot si jo opisala.
sam takih pač ni .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close