Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsi mi grejo na zivce.

Vsi mi grejo na zivce.

Kaj naj bi to bilo? Imam eno cudno obdobje, ko mi grejo na zivce vsi, razen moz in najine otroci.

Imas tezave z jetri.?

te razumem. Tudi meni. Ne da se mi iti bulshita. Vsi najbijajo samo še o cepljenih/necepljenih, pa za vlado in proti njej. Ma dajte mi mir 🙂

LoL težave z jetri  ?

Bravo šnelca, tole bi si pa kar kdaj sposodila za pasivno agresivno opazko… Aw, aw – dej ne mi it na jetra. ?

@Copyright : folk je zoprn – mogoče je malo več razlike, če si sama utrujena ali pod stresom, samo dandanes je toliko tolerance do gnilega folka, da bi človek rekel, da je moderno; istočasno pa se nimajo kam dati , kaj povedati in z ničemer za zamotiti zaradi tega Covid. Nisi edina, ki ji je druženje malo (mnogo) odveč.

Hvala za razumevanje. Imam super tasco in tasta, pa mi gresta zdej tudi na zivce. Ko vidim, da me klicejo starsi, se z muko oglasim. V službi mi grejo tudi vsi bolj ali manj na zivce. Upam da bo minilo.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 15.10.2021 ob 08:22

Imas tezave z jetri.?

Haha? dobra!

Nisi edina, tudi mene motijo vsi, razen moža in sina.

CrazY FroG ?, 15.10.2021 ob 08:57

Haha? dobra!

Ha ha dobra.

Meni so se zal zapacala od dolgoletnega stresa in takih ljudi, tko da iz lastnih izkusenj.

Ko mi ne bodo sli na zivce, bom vedela da so ozdravljena. Do takrat pa cepke v uha.

Vceraj sem zacela s kuro za jetra.? Kapsule. Upam nazaj na energijo in bye bye utrujenost.

Frogica, drzi pesti da mi tokrat resss uspe.???

Copyright, 15.10.2021 ob 08:54

Hvala za razumevanje. Imam super tasco in tasta, pa mi gresta zdej tudi na zivce. Ko vidim, da me klicejo starsi, se z muko oglasim. V službi mi grejo tudi vsi bolj ali manj na zivce. Upam da bo minilo.

To je stres. Rabis odklop, izgubila si mir.

V naravo, hodit, tect.

Saj bo.?

V vsaki slabi stvari je nekaj dobrega.

Mislim da je bolje ko ne mores z vsakim kot pa ce lahko z vsakim.

Ja. I dont get along with everyone to. Only with chosen. Samo prebrano in prefinjeno.

Meni so šli na živce že pred korono. Sam bullshit, nakladanje, poziranje, hvaljenje. Za kozlat, kakšen je folk postal. Razen res majhnega kroga prijateljev ne prebavljam več ljudi.

Nisi edina. Vsi so called pametni. Same teorije.še dobro da sem šla lahko prej iz teoretiko zarot pri protestih. Kr neki  Všečne ala co.

Šnelca_783, 15.10.2021 ob 10:02

Ha ha dobra.

Meni so se zal zapacala od dolgoletnega stresa in takih ljudi, tko da iz lastnih izkusenj.

Ko mi ne bodo sli na zivce, bom vedela da so ozdravljena. Do takrat pa cepke v uha.

Vceraj sem zacela s kuro za jetra.? Kapsule. Upam nazaj na energijo in bye bye utrujenost.

Frogica, drzi pesti da mi tokrat resss uspe.???

Verjamem, da ti bo uspelo???

CrazY FroG ?, 15.10.2021 ob 11:08

Verjamem, da ti bo uspelo???

Upam, nimam te srece.??

Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close