Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Všeč mi je

Všeč mi je

ko vidim da se moški na teh forumih velik bolj kregajo kot ženske. Vedno je bilo rečeno, da smo ženske take tu pa je dokaz, da temu ni tako.
A ni to lepo?
Moške čveke hujše od ženskih!!!!!!!!!

Hja, seveda, predpogoj za kreganje je pač, da imaš en minimum inteligence, vsaj nekaj znanja in/ali kulture ter kakšno izoblikovano stališče.
Sem pa opazil, da ženske večkrat vneto kimate temu ali onemu petelinu, res, prava “živalska farma” :-))))

Ah to ni res, pri ženskah so pač menenja, moški pa ste tisiti, ki napadete in potem kar ni konca.
Glede inteligince bi lahko razglabljala v nedogled, vsaj pri tistih par moških na tem forumu nima kaj brida razgledane in odprte “glavce”.

Opa, Maša je nekoga “pičila” v jedro!

Ego, daj prosim odpelji svoje tri (preostale) možganske celice na sprehod, da pridejo do sape potem pa še enkrat preberi kaj si napisal…. kimamo petelinom,,,!!!!*???)==((((&&&

Ja, sem jih, a ne??
Hihihi, ko Albert pride bo pa cel hudič!!!!!!!

Maša, Albi je itak tako poženščen, da bo navijal za nas, svoje čvekkoke:))

Za vse sem kupil čokoladne bonbone. Za ostale pa robčke, če katera želi jokat.

prvi dan prelistavam forum tule gor pa mi je ze jasno… PA KAJ HUDICA MAS TI, ALBERT, Z MEDVEDKI IN BONBONI?

:)))))))))))))))

Kupujem jih malim otrokom. Želiš kakšnega?

Pošlji oblikovano (09-04-04 10:51)

hm, ja bi kakega, ceprav s svojimi 180 cm nisem ravno MALI, po dusi pa vseeno otrok. ti, če to drzi, potem bi te mogla jaz povabit na cel kanister bonbonckov – takih pisanih, cokoladnih…

Nihče ni govoril o fizični velikosti, mala punčka. Kaj potem, želiš bonbončka ali ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close