všeč mi je zet
Izdaja lastne krvi je tukaj na monu stalnica, ne spremljaš tem? ko hebe tastare naj kar pocrkajo, ne bom plačeval za starše dom, a moram za mamo doplačevat oskrbo, ali otroci res moramo na starost poskrbeti za starše, če sami ne morejo, nimam stika s starši hočem pa nujni delež, sestra je do njihove smrti skrbela za starše sedaj pa pričakuje da bo vse dedvala, koliko naj bratu računam sobico itd.
Izdaja lastne krvi je tukaj na monu stalnica, ne spremljaš tem? ko hebe tastare naj kar pocrkajo, ne bom plačeval za starše dom, a moram za mamo doplačevat oskrbo, ali otroci res moramo na starost poskrbeti za starše, če sami ne morejo, nimam stika s starši hočem pa nujni delež, sestra je do njihove smrti skrbela za starše sedaj pa pričakuje da bo vse dedvala, koliko naj bratu računam sobico itd.[/quote]
In? Vsak dan berem o družinah, kjer se streljajo in koljejo, pa mi zato ne pride na misel, da bi koga zaklala, ko me razjezi. A veš, zakaj? Ker vem, kaj je prav in kaj narobe.
In to, da nekdo svojemu bratu računa najemnino, ni in ne more biti razlog, da bi jaz izdala svojega otroka.
Forum je zaprt za komentiranje.