vse vikende na morju
Tipicno slovenceljsko. Zbrati zadnje ficnike, celo leto je poli sendvic za malico, da si placa (pregresno) drag pavsal za staro prikolico, ki jo maja odvlece in postavi v en nabasan kamp, potem pa postane suzenj tega in Se vse do pozne jeseni vsak petek pop.vlaci “na dopust” do nedelje… ker itak- ce ze placas, je valjda treba koristit…
Nikoli nisem in ne bom razumela tega
Delno se strinjam s tabo. Ampak, ko imaš kamp, kjer imam okoli nove, velike prikolice še 100m2 urejenih površin z zunanjo kuhinjo, ogromno jedilno mizo, precej prazen kamp, mir – začneš gledati drugače in ni šans, da bi si kupil vikend ( pa bi si ga lahko ).
Ne bi šel pa nikoli v kampe, kjer si kot sardina. In imaš vse naokoli sosede, pa še brez pogleda na morje po možnosti, pa več kot 2h vožnje iz LJ.
Delno se strinjam s tabo. Ampak, ko imaš kamp, kjer imam okoli nove, velike prikolice še 100m2 urejenih površin z zunanjo kuhinjo, ogromno jedilno mizo, precej prazen kamp, mir – začneš gledati drugače in ni šans, da bi si kupil vikend ( pa bi si ga lahko ).
[/quote]
Lahko deliš z nami informacijo, kje, v katerem kampu, in za kolikšno ceno imaš okrog svoje prikole 100 m2 površin? Kaj točno pomeni ‘zunanja kuhinja, jedilna miza.? .. – 100 m2 tvojega osebnega prostora ali prostora, ki si ga deliš z drugimi? Daj, razloži natančneje.
Lahko deliš z nami informacijo, kje, v katerem kampu, in za kolikšno ceno imaš okrog svoje prikole 100 m2 površin? Kaj točno pomeni ‘zunanja kuhinja, jedilna miza.? .. – 100 m2 tvojega osebnega prostora ali prostora, ki si ga deliš z drugimi? Daj, razloži natančneje.
[/quote]
Zunanja kuhinja :
Jedilna miza :
100 m2 je velika parcela, ki jo ima zakupljeno za 5 mesecev, če pa je kamp odprt vse leto, potem ima prikolico na tem prostoru od 1.1 -31.12.
Zunanja kuhinja :
Jedilna miza :
100 m2 je velika parcela, ki jo ima zakupljeno za 5 mesecev, če pa je kamp odprt vse leto, potem ima prikolico na tem prostoru od 1.1 -31.12.
[/quote]
Ok, zunanja kuhinja in jedilna miza mi je jasno kaj naj bi bila, me pa res zanima v katerem kampu, za kolikšen znesek, se dobi 100m2 veliko parcelo + prikolo.
Ok, zunanja kuhinja in jedilna miza mi je jasno kaj naj bi bila, me pa res zanima v katerem kampu, za kolikšen znesek, se dobi 100m2 veliko parcelo + prikolo.
[/quote]
3 jurje pavšala v Fiesi par let nazaj, prikolica, velik zaprt dnevni prostor, podobna kuhinja povezana s pokrito jedilnico na prostem, plus en šotor za opremo in igrala in nekaj placa okoli.
[/quote]
Vsi slovenski pavšalisti, ki sodelujejo na morju, so našli ultra urejen in lep kamp z maksimalnimi parcelami in smešno nizkim pavšalom, kjer je najhujši hrup ptičje petje in brenkanje škržatov, poleg tega tudi ekstra za njih vsak petek in nedeljo spucajo cesto, da se gladko pripeljejo tja in nazaj.
Vsi slovenski pavšalisti, ki sodelujejo na morju, so našli ultra urejen in lep kamp z maksimalnimi parcelami in smešno nizkim pavšalom, kjer je najhujši hrup ptičje petje in brenkanje škržatov, poleg tega tudi ekstra za njih vsak petek in nedeljo spucajo cesto, da se gladko pripeljejo tja in nazaj.
[/quote]
Saj so, na črno na krasu, so poceni pokupili parcele, kjer raste šavje, kamen in kače in se potem uro vozijo do morja, če seveda ni gužve😅. Vode in elektrike pač ni, vendar za “prestiž” je treba tudi kaj potrpet.😅 Samo nekaj je bilo rečeno, da bodo to preganjal.
Ja, polarna driska, tri leta nazaj ali danes, je najbrž enako???? Mater, si očitno še bolj pribit kot sem sprva mislila. :))))
[/quote]
Ne, zdaj je pa trikrat dražje budala glupa primitivna, se samo ponavljaš, kot da ni tri tvažnt evrov ogromno, ki se nobenemu itak ne splača…eh Koga sploh sanajriš ti o tem, če očitno brezposelna in samska smrdiš le na monu, to ti je vse življenje.
[/quote]
Boli me patka za to ptičje lajnanje, itd. :-)))
Mene zanima lastnih 100 kvadratov lastne trave. Tudi če je na soncu, NP. Kuhinja, miza, itd…koga boli k. 100 kvadratov. :-))))) Kje? Za koliko?
Boli me patka za to ptičje lajnanje, itd. :-)))
Mene zanima lastnih 100 kvadratov lastne trave. Tudi če je na soncu, NP. Kuhinja, miza, itd…koga boli k. 100 kvadratov. :-))))) Kje? Za koliko?
[/quote]
Tebe ne zanima, ker zagotovo nimaš nič, z izjemo stare lene in osamljene riti, ti le noriš in vsak dan si vidno bolj blesava in zabita. 😅
Ne, zdaj je pa trikrat dražje budala glupa primitivna, se samo ponavljaš, kot da ni tri tvažnt evrov ogromno, ki se nobenemu itak ne splača…eh Koga sploh sanajriš ti o tem, če očitno brezposelna in samska smrdiš le na monu, to ti je vse življenje.
[/quote]
LOL, buča zabita, umiri se malo.
Meni je tisoč evrov dosti preveč, da bi jih dala nekemu človečku, ki si domišlja, da je njegov zapuščeni apartmajček iz 80ih na hrvaški obali vreden toliko kot all inclusive apartma na Bermudih. . :-)))
Da pa sem brezposelna in samska…ok, če ti je to v zadovoljstvo, naj ti bo, človeček. …. :-)))))))))
Tebe ne zanima, ker zagotovo nimaš nič, z izjemo stare lene in osamljene riti, ti le noriš in vsak dan si vidno bolj blesava in zabita. 😅
[/quote]
Hja, če sem čisto iskrena, v bistvu imam res leno in osamljeno rit. Pa tudi staro. 🙂
No, sicer še kar precej drugega zraven, a to ni pomembno. :-))))))))))))))))
LOL, buča zabita, umiri se malo.
Meni je tisoč evrov dosti preveč, da bi jih dala nekemu človečku, ki si domišlja, da je njegov zapuščeni apartmajček iz 80ih na hrvaški obali vreden toliko kot all inclusive apartma na Bermudih. . :-)))
Da pa sem brezposelna in samska…ok, če ti je to v zadovoljstvo, naj ti bo, človeček. …. :-)))))))))
[/quote]
Saj me ne zanima kaj si, vidim pa da sploh ne veš več kaj pišeš in poveš, smrdiš pa očitno že kar 24ur dnevno na monu, sodeč po prispevkih, tako da….
Če bi imela enega otroka z astmo in drugega z luskavico, bi prekleto dobro razumela kaj pomeni morje od maja do septembra. Samo ne razumeš, ker imaš polno rit.
[/quote]
Tudi jaz vsako leto uživam v kampu.Smo bili lani v stanovanju, v apartmaju, ampak zame to ni to…Naš pavšal ni pregrešno drag, na parceli imamo tudi vodo in meni je super.
Forum je zaprt za komentiranje.