vse tisto kar jaz rabim dobim drugje ceneje kot na mimovrste
Kuklinski, 27.07.2021 ob 13:31
Haha, pa ko greš na osebni prevzem nisi mimo vrste. Je treba kar v vrsti čakat. 🙂
Pri Mimovrste med Covidom greš v tri vrste. Prva je za pridet v trgovino ker se seveda omeji število strank. Potem je vrsta za to da se pofočkaš, da si prišel prevzet naročilo, nazadnje je pa vrsta kjer čaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaaaaaš svoje naročilo dobro uro.
Seveda imajo potem še stroške za osebni prevzem. Če daš pa pošiljanje moreš pa pet poštnin plačat, ker ti ne znajo vsega dat v eno škatlo. Osebno ne vidim več razloga, da bi pri njih naročal. Na začetku so bili poceni in za nekatere stvari skoraj edini ponudnik…
te teme? Če kupuješ drugje, kaj te potem briga mimovrste. Mislim, da vsak, ki kupuje preko spleta, je en tolk spletno pismen, da zna najti izdelek pod pogoji, ki mu ustrezajo – ali je to cena, hitrost dostave, cena dostave… Veliko stvari sem že kupila mimovrste, imam brezplačno dostavo, vedno pa pogledam še cene pri konkurenci in kupim tam, kjer se bolj splača. Nikoli nisem imela problemov ne pri mimovrste, ne drugje… uh, lažem, pralni stroj sem kupila pri big bangu in en teden kasneje, ko so trdili, da je poslan, so ugotovili, da je še vedno na paleti in čaka odvoz pošte… Drugače pa vse bp.
Forum je zaprt za komentiranje.