Vse štima – le majhen in suh je
Anonimen15748292, 17.09.2025 ob 20:38
Tak palček te še nategnit ne more tako kot je treba.
Je pa zanimivo, da ti mejhni suhljati zmerej okoli velikih mrg skačejo. Ko une podrepne muhe. Prav živalsko
Moja stara mat je imela svoj čas enega majhnega baterijskega cucka, to je samo na tavelike psice skakal, al se je gonila al ne , nič važn. Skos je imel tardečga zunej…hodu za njimi in se zvijal da bi natepaval , pa makar v tazadno taco če ni dosegu…
Ti tamali deci so pa čist isti.
Sama delujem malo drugače. Moški me najbolj očara z intelektualnostjo, ne da je nek filozof ampak da lahko z njim vzpostavim nek globji pogovor. Takrat se začnejo čudeži v moji glavi. Moj mož meni ni bil všeč vizuelno, da bi padla dol ko bi ga prvič videla. Sploh ne. Bila sva sodelavca. Niti malo ni bilo med nama simpatije. Nikoli se nisva pogovarjala, nikoli sploh ni bilo možnosti da bi se spoznala . Nato je on šel v službo drugam, srečava se in greva na kavo. Takrat se je začela magija v moji glavi. Vse se je ujelo, ujela sva se v pogovoru, pogledih, zelo všeč mi je bil in začutila sem da bi s tem človekom lahko lepo peljala. In takrat mi je postal tudi seksi, všeč, gledala sem njegove dlake na rokah in so mi noro všeč postale. Da bi me te roke objele. Všeč mi je postal kot moški. Še danes mi je všeč pa sva skupaj 25 let.
Če ni kemije, je pač ni. Jaz sem se tudi v preteklosti prepričevala, da mi bo morda en drobcen moški postal privlačen… Njemu itak ni bilo mar, s kakšno žensko je, samo da bi mu takoj rodila otroka. Po tisti polomiji mi nikoli več niti na misel ni prišlo, da bi sploh pogledala nižjega moškega od sebe. Pa malo več sem se zanimala za namene človeka, s katerim sem začela zmenkariti. Če niso bili kompatibilni z mojimi, pa četudi je bil moški visok in krepak, takoj konec.
“Kemičarka”, 18.09.2025 ob 07:48
Če ni kemije, je pač ni. Jaz sem se tudi v preteklosti prepričevala, da mi bo morda en drobcen moški postal privlačen… Njemu itak ni bilo mar, s kakšno žensko je, samo da bi mu takoj rodila otroka. Po tisti polomiji mi nikoli več niti na misel ni prišlo, da bi sploh pogledala nižjega moškega od sebe. Pa malo več sem se zanimala za namene človeka, s katerim sem začela zmenkariti. Če niso bili kompatibilni z mojimi, pa četudi je bil moški visok in krepak, takoj konec.
“Kemičarka”, njen tip ki manjši od nje, je malo večji, ampak pač ni zelo visok. Malo boljše beri, ker to je le pomembna info. Jaz tudi nikoli ne bi bila z manjšim, ma nikoli. Ni šanse, da mi je privlačen. Ker se potem jaz počutim kot ena gorila, da ga poljubim na čelo, ah, no-go!
Tole ne bo šlo, ane. Mogoče poskusiš, če si prideta fizično blizu, bližje, če se ti kaj zgodi.. ker telo ima svoje zaznave, ki jih ne moreš glih kontrolirat.. Ampak zmeraj bolj te bo to motilo, verjemi…
avtorica je opisala vedno aktualen problem pri izbiri partnerja.. Večina tipov gleda, da je ženska manjša od njega, ženska pa, da je tip višji od nje, preprosto, da bolj ne more bit…
ko sem prešaltal po razhodu na tako pač manjšo po višini od bivše…., samo zarad sexa.., sem vedel, da jo bom dol dal… ampak sem si mislil med pogovorom…. heh…., ne bom napisal, ker bi za moški spol bilo prepotentno, za ženski pa žaljivo…, je bil pa pol problem, ker sem za življenjsko partijo iskal točno določene mere…, geštel.., pa so uletele, samo so imele druge felerje, pač za moj pojme…, ampak so bile akcije s tistimi, ki niso bile glih po mojih željah tudi ok..
Zato pa smo belci Azijkam tako zelo seksi, ker smo visoki in mišičasti.
Če pa si še urejen, postaven in se znaš obnašati, pa itak izbiraš samo najlepše. Tam okoli 20, seveda tudi najstnice. Seksajo s tabo iz radovednosti in strasti. Plačujejo jih zgolj moški iz 2. ali 3 lige, s pivskimi trebuhi in gnilimi zobmi.
Anonimno 10237, 18.09.2025 ob 23:35
8409
A od tu izvira tale njegova agresija? Meni kot normalnemu 180 cm 80 kg moškemu je to strašansko smešno.
Ni nemogoče, če si tko drobčkan, da na otroškem oddelku kupuješ, so vsi organi bolj majhni, to porodi komplekse.
V zaščiti in varovanju so govorice, da je Gabrco po seksu zmeraj zasliševal, a ti je prišlo, povej mi, če ti je res prišlo, a si ziher, da ti je, in to jo je baje zdresiral, da se zdaj kar sama začne dret ko jesihar, prihaja mi, prihaja mi, da vsi slišijo, da jo pol ne sprašuje in spravlja v stisko.
Vidalli, 19.09.2025 ob 12:40
Zato pa smo belci Azijkam tako zelo seksi, ker smo visoki in mišičasti.
Če pa si še urejen, postaven in se znaš obnašati, pa itak izbiraš samo najlepše. Tam okoli 20, seveda tudi najstnice. Seksajo s tabo iz radovednosti in strasti. Plačujejo jih zgolj moški iz 2. ali 3 lige, s pivskimi trebuhi in gnilimi zobmi.
Jp, najstnice po Aziji komaj čakajo 50-letne seks turiste s ploščato ritjo belo kot jogurt, to jim je ful seksi, zapirajo Insta in Onlyfans račune samo da so lahko s temi starci.
to ja…, 17.09.2025 ob 20:50
Je pa zanimivo, da ti mejhni suhljati zmerej okoli velikih mrg skačejo. Ko une podrepne muhe. Prav živalsko
Moja stara mat je imela svoj čas enega majhnega baterijskega cucka, to je samo na tavelike psice skakal, al se je gonila al ne , nič važn. Skos je imel tardečga zunej…hodu za njimi in se zvijal da bi natepaval , pa makar v tazadno taco če ni dosegu…
Ti tamali deci so pa čist isti.
Haha, pa nikoli ne pozabijo reči, da je stup v majhnih flaškah. Zmeraj pa pozabijo tisto glede dreka za analizo.
8409, 19.09.2025 ob 15:02
Ni nemogoče, če si tko drobčkan, da na otroškem oddelku kupuješ, so vsi organi bolj majhni, to porodi komplekse.
V zaščiti in varovanju so govorice, da je Gabrco po seksu zmeraj zasliševal, a ti je prišlo, povej mi, če ti je res prišlo, a si ziher, da ti je, in to jo je baje zdresiral, da se zdaj kar sama začne dret ko jesihar, prihaja mi, prihaja mi, da vsi slišijo, da jo pol ne sprašuje in spravlja v stisko.
dej dej 8409, ti si tudi en bebček, ki premore veliko premalo cm, da bi bil opažen, zato pa na dolgo natolcuješ s svojimi nebulozami in misliš, da si duhovit. NOT. Zapri se raje v kopalnico k svojim kremicami, losjončkom, gelckom, voskom, parfumčkom, BLJAK, kak nikakor dedec si, no. ?
Forum je zaprt za komentiranje.