Vse o kontracepcijskem obližu Euvra
Rada bi čim več zvedela o kontracepcijskem obližu Euvra. Koliko je treba doplačati, za koliko časa ti zadostuje en zavojček in predvsem kakšni so stranski učinki, kam se prilepi in če obstaja nevarnost, da se odlepi. Sama sem uporabljala že dve vrsti kontracepcijskih tablet in nobene mi niso odgovarjale, tudi Tri-stediril ne. Počutila sem se popolnoma brezvoljno, brez energije, na obrazu so se mi začele pojavljati akne, ki jih prej nikoli nisem imela in zelo sem morala paziti na prehrano, ker bi se drugače zredila.
? pa kam ti to hodiš? Jaz poznam zdaj že 3 dekleta, ki jim hormonaska oblika kontracepcije ni usterzala in so jim rekli, da naj se poslužijo kakšne druge metode. Obliži, tabletke, inekcije, to je vse na hormonski bazi.
Kaj pa menda je Persona (ne vem če se že dobi pri nas) ko si dnevno meriš koncentracijo hormonov v urinu. In ko je nevarnost da zanosis pac uporabis kondom.
Sem tud jaz hotela prestopit na obliž, ampak zdaj, ko vidim ceno, me mine, ni extra denarja vsak mesec za še to plačevat, ker na leto pa to dost znese. Malo bedno, da je treba to plačevat, res. To bi res lahko bilo zastonj. Kondomi nam vsem pač niti malo ne ustrezajo, tabletke pa tud ne prenašamo vse dobro…
Sicer pa lahk poskusiš z Logest, imajo najmanj hormonov, mogoče bi ti pa ustrezale, čeprav je to odvisno od vsake posebej. Odsvetujem pa Diane, ki se jih tako ali tako jemlje lahko samo za tisti čas, da se stanje izboljša – nekaj več kot 6 mesecev, potem je pa treba prestopit na druge.
Forum je zaprt za komentiranje.