Vse narobe
Zakaj mi računalnik dela tako počasi? Ga formatiram naložim XP in čez mesec ali dva se ful upočasni, po dve minute se mi ugaša kva šele ko se prjavm v vindovse čakam po 3-5minute, medtem ko na začetku ko naložim traja le 1sekundo. Mam požarn zid, antivirus, spyware, adware, historykill, registry clean pa nč ne nuca.
Ja pa šeno vprašanje, kere programe imate za dol vlečt filme. Jz mam Emule, dela dobr sam k film dol potegneš pa govorijo francosk al italjansk… res bed.
Ja sam res niti pomislu nism da če bi pol tega sklopu bi računalnik velik velik velik hitrejš delu. Vsi so mi skos pravl da če nimaš dobre zaščite počas del zgleda da če maš predobro zaščito tud počas dela. Ne nevem pa točne podatke o compu sam ni tok star kšn let, tko da to nebi smu bit problem… No sj zj spet hitrjš dela res hvala.
Računalnik še ni toliko star, da ne bi zmogel te šare, ki jo omenjaš. Problem pa je najbrž v tem, da naflikaš gor prav vse, kar stakneš na netu. Npr.: kakšen levi register cleaner ti lahko napravi več škode kot koristi – če nisi npravil backupa registra, se lahko samo obrišeš pod nosom. Tudi različni antispyware programi, ki se kar samodejno reklamirajo med surfanjem so prej sumljivi kot resnično uporabni. Torej, če ti računalnik normalno deluje po formatiranju, malce spremljaj ali si zapisuj, kaj kasneje še dodatno instaliraš – in odkril boš, kateri programi ga medejo.
Forum je zaprt za komentiranje.