Vsakič ko vidim objavo od Kokoši-ja ??
Aha tole je danes odprlo multivzdevek sralo (iDESI, matjazko, BTDT). ?
No vidite uporabniki tako prijazen je iDESI, ko ne filozofira pod svojimi glavnimi vzdevki. ?
Vse te teme, ki se odpirajo zadnje dni pa izvirajo iz globoke bolečine, ki sem jo zadal multivzdevku iDESI-ju in primitivni psihopatki, ki me tudi napada pod 100 vzdevki, v temi BTDT, MATJAZKO IN EXCELL SO ISTA OSEBA. MULTIVZDEVEK.
Tam lahko preberete kakšn kraval delata ta globoko motena posameznika, ki nista kos moji neslovnični besedni spretnosti.
Ne moreta mi do živega in vedno bolj sta obupana. Teme kot je tale so dokaz tega. ?
Kokoši ???????, 20.12.2021 ob 09:29
Aha tole je danes odprlo multivzdevek sralo (iDESI, matjazko, BTDT). ?
No vidite uporabniki tako prijazen je iDESI, ko ne filozofira pod svojimi glavnimi vzdevki. ?
Vse te teme, ki se odpirajo zadnje dni pa izvirajo iz globoke bolečine, ki sem jo zadal multivzdevku iDESI-ju in primitivni psihopatki, ki me tudi napada pod 100 vzdevki, v temi BTDT, MATJAZKO IN EXCELL SO ISTA OSEBA. MULTIVZDEVEK.
Tam lahko preberete kakšn kraval delata ta globoko motena posameznika, ki nista kos moji neslovnični besedni spretnosti.
Ne moreta mi do živega in vedno bolj sta obupana. Teme kot je tale so dokaz tega. ?
Se strinjam iDESI igra več vlog in se pozablja odjaviti. Pod imenom iDESI je prijazen filozof, anonimno pa vulgaren prizadetež.
Prosim MODERATORJE, da pustijo odprto to lušno temo, pa čeprav je v njej simpatična grožnja z nasiljem meni. ?
Saj uporabnikom foruma lepo kaže, kakšen je pametnjakovič iDESI, ko ne piše pod svojimi glavnimi vzdevki.
Vrjamite, kot anonimno sralo je še parkrat bolj vulgaren, ko žali DARWINADARKOTA in kdaj morda tudi vas.
o mater svinja debela, 20.12.2021 ob 08:04
Mu hočem tole narest!

Nadležen buzerant, prismojen..
Si končno opazilo multinično sralo, da ti nihče več ne verjame in se zato odzivaš z agresijo? Če do sedaj nisem maral Kokoši in mi je bil nadležen, mi je zdaj postal všeč.
Nastavil vam je ogledalo in vas podrl kot domine.
Ti boš meni govoril kura? Pridi mi to v obraz povedati in te bom zagrabu za golšo tako kot so zagrabili to kuro na animaciji zgoraj.
Navadni psihoti in manipulanti ste. Lepo vas je zbezal na plano. To pa ja.Vi ste potle ta greznica od foruma o keri se govori.Kar misli si da sem Kokoši če ti je lažje pri srcu. Sralo psihotično
hecno je, 20.12.2021 ob 13:21
Hecno je v tej temi to, ko si kura sam sebi kima, potrjuje kako je fajn. Pa zdaj je našel še novo žrtev, ki ga menda zasleduje.
Verjtno si pa je tudi to temo sam sebi odprl. Da se potem sam sebe hvali.
Ja prav imaš, vdajam se. ?
Res je v tej temi, podpiram in kimam samemu sebi. Tako kot v temi “BTDT, MATJAZKO IN EXCELL SO ISTA OSEBA. MULTIVZDEVEK.” Tako kot sem ravnokat odprl temo “KAKŠEN SE VAM ZDI IDESI” in z nešteto vzdevki popljuval IDESIJA da bi pritrdil samemu sebi.
Zato ker sem osamljen norec, ki si domišlja, da mi ti in BTDT MULTI VZDEVEK sledita že dolgo in me napadata. Vrjetno si mi pisal/a prvič.
Vse je le plod moje domišlije in zato si zmišlujem vedno iste vzdevke pod katerimi napadam BTDT-iDESIja in domišljisko osebo za katero mislim, da je ena sama, ki me napada pod različnimi vzdevki.
Priznam.
Forum je zaprt za komentiranje.