Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vsaka ženska je lahko lepa

Vsaka ženska je lahko lepa

Na matjazko brez pogojev… slika tvoje

[img]http://www.grimmemennesker.dk/data/media/2/1ug.jpg[/img][/quote]

Tvoja sestra ni slaba, temnopolta, kakršne se tebi všeč, edino mogoče kakšna kilca preveč. :)))[/quote]
Ker Sadni tokrat ne bo tega napisal, bom pa jaz (red mora bit’!): Matkic, dobro te je zabil. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tvoja sestra ni slaba, temnopolta, kakršne se tebi všeč, edino mogoče kakšna kilca preveč. :)))[/quote]
Ker Sadni tokrat ne bo tega napisal, bom pa jaz (red mora bit’!): Matkic, dobro te je zabil. :)[/quote]

zabil… če bi le mel sestro 😉 bi še mogoče bila na pol dobra fora….

on je edini ki se zgraža nad pogoji torej ima doma ziher tako ker je mi z pogoji NE ŽELIMO …. simpl…

sestre pa jaz nikoli nebom imel tak da ZELO ZELO slaba fora 😉

ženske pa sploh pojma nimate o zabijanju (v tem smislu kot ga pišeš ti) tak da si itak neverodostojna 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ker Sadni tokrat ne bo tega napisal, bom pa jaz (red mora bit’!): Matkic, dobro te je zabil. :)[/quote]

on je edini ki se zgraža nad pogoji torej ima doma ziher tako ker je mi z pogoji NE ŽELIMO …. simpl…

ženske pa sploh pojma nimate o zabijanju (v tem smislu kot ga pišeš ti) tak da si itak neverodostojna ;)[/quote]

Moja mati zgleda kot ta na sliki, tvoja je menda boljša in predvsem dobro ohranjena? 😀 Nekje si pisal, da je tšica? :))) Jaz sem poreden včasih, lahko priden na Ptuj, pa bo me malo ona za uhe, ker sem nevzgojen kot ti?

[img]http://cdn.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/681853/80975898.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ženske pa sploh pojma nimate o zabijanju (v tem smislu kot ga pišeš ti) tak da si itak neverodostojna ;)[/quote]
Hahaha, kaj pa zdaj cepetaš? Če bi bila poanta fore v tem, da je v njej sama resnica, bi jih bilo precej manj, stand up komiki pa ne bi obstajali (ali bi bili pa njihovi nastopi dolgi par minut). Tako pa v CD prihaja eden izmed boljših – Dylan Moran. Toplo priporočam.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če ga pa sploh ni zabil, kaj čem pisat. Take “kajle” smo si mi spuščali v prvem razredu osnovne šole.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Če ga pa sploh ni zabil, kaj čem pisat. Take “kajle” smo si mi spuščali v prvem razredu osnovne šole.[/quote]
Mnja, od takrat ste pa nazadovali, kot sem lahko opazila na tem forumu.

Če ga pa sploh ni zabil, kaj čem pisat. Take “kajle” smo si mi spuščali v prvem razredu osnovne šole.[/quote]
Mnja, od takrat ste pa nazadovali, kot sem lahko opazila na tem forumu.[/quote]
Ti nazaduješ. Ne rečem, da bi omenila Chris Rocka, Kevin Harta, Lous Ck-ja in podobne. Kar sprijazni se, slab humor imaš, nikoli ti ne bo uspelo svoje družbe nasmejat. Btw, kdaj si ti sploh kaj smešnega napisala na forum ? Ti zadrto resno grozna Senza, ki okregaš klošarja, ki te vpraša za 1 euro.

Mnja, od takrat ste pa nazadovali, kot sem lahko opazila na tem forumu.[/quote]
Ti nazaduješ. Ne rečem, da bi omenila Chris Rocka, Kevin Harta, Lous Ck-ja in podobne. Kar sprijazni se, slab humor imaš, nikoli ti ne bo uspelo svoje družbe nasmejat. Btw, kdaj si ti sploh kaj smešnega napisala na forum ? Ti zadrto resno grozna Senza, ki okregaš klošarja, ki te vpraša za 1 euro.[/quote]
Glej, ne bom se prerekala s tabo, kdo od njih je boljši, kaj me pa briga, ob kom se TI najbolj nasmeješ. Meni moje izbire zadostujejo.
S trditvijo, da svoje družbe nikoli ne bom nasmejala, si pa kot prvo zgrešil, kot drugo si pa veliko prepozen, glede na to, kolikokrat sem jo že. Res pa je, da vicev ne pripovedujem, ker mi je ljubša situacijska komika.
Ampak, pa to bom napisala samo zato, da ne boš pozabil, v mojo družbo še vedno nisi povabljen.
Aja, pa to, kar ti imenuješ zadrto in resno, jaz imenujem argumentirano odgovarjanje.

Če že pogrevaš zgodbo o tistem junkie-ju, te bom pa samo popravila: nisem ga okregala, samo grdo sem ga pogledala, pa ne zato, ker je PROSIL za 1€, ampak ker je NADLEGOVAL ženske na postaji.

Preveč na slepo ciljaš, da bi zadel, Sadni.

Pač vtikaš tist svoj nos kamorkoli ti zapaše. Brigaj se za svojo rit, to je čisto dovolj, ne pa da se še s problemi drugih ukvarjaš. Enkrat boš dobila eno pošteno na gobec in upam, da se boš takrat spomnila na ta moj komentar.

Senza… kdo pa se bi rad družil z kurbami v vašem mestu….. kurbe kot si ti se nategne in se gre…. ti nimaš družbe, ker tisto ni družba ampak smeti družbe 😉

sprijazni se da sploh nisi smešna niti realna…. pač maš apriori proti nekaterim tu gor samo se tega splho ne zavedaš… glede na to da si plačljiva (ker to je edina družba ki bi jo imela druge kurbe in pohotne starčke kot so NM-3w in X6 v tako družbo sadni ziher noče

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Res je, vtaknem ga, ko mi zapaše in ko mislim, da je potrebno. Ja, lahko spoštujem tujo zasebnost, ampak če bo sosed pretepal svojo ženo, bom sigurno poklicala policijo. In koma pijanega najstnika vlekla dol s ceste. In zagrozila tipu, ki prodajalki v pekarni grozi, da ji bo odnesel blagajno. In poklicala policijo, če bom sredi noči opazila, da vlamljajo v kiosk. In…
Pa veš zakaj? Ker mi ni vseeno. Hvala za svarilo, ampak raje fašem eno na gobec, kot pa živim z zavedanjem, da bi lahko nekaj ukrenila, pa zaradi egoizma nisem.

Vprašaj za oceno moške! :))) Vzhodnjakinje so znane po svoji lepoti in priljubljene med moškimi.
Slovanke so sploh lepe ženske, od Rusinj, Poljakinj, Čehinj, Hrvatic in seveda tudi Slovenk. 🙂

Ti si sedaj definirala zgolj svoj manjvrednostni kompleks (glej masten tisk), kako se počutiš, primerjavši s temi ženskami, torej inferiorno, v senci, manj lepo, zapostavljeno, nezaželjeno s strani moških, nadevši jim omalovaževalne pridevnike (povprečne, zagrenjene, kisle…). Skratka, klasika pri (nesamozavestnih) ženskah, ki imajo lepotne komplekse: zavist in nevoščljivost. ;)[/quote]

ah daj daj daj, kako si me narobe ocenil 🙂 Rusinjam ni kaj za zavidati, še najmanj vzvišenosti. Lepih žensk pa je med njimi ravno toliko, kot pri kateremkoli drugem narodu, razlika je le, da so bolj izpostavljene. Tebe pa večine drugih slovenskihmoških še povohale ne bi, saj bi imel premalo pod palcem 🙂

In ne boš verjel; ravno takšno mnenje o njih je podalo nekaj moških, nakar sem se o tem prepričala še sama. Večina moških je imela o njih zaradi stereotipov o njihovi odprtosti dobro mnenje, dokler jih niso spoznali.

Sam sem se ta torek tu na forumu malo dlje prerekal z “neverjetnima” in “enkratnima” : Matkicem in Sadnim.
Odtlej opažam, da se spravljata na vse, ki ne “občudujejo” njune glupe zagledanosti, ki jo imata v svoj lastni ego … Danes se situacija spet ponavlja.
Hitro sem videl, da četudi jima popolnoma argumentirano karkoli dokažeš, onadva v obupu , ko jima zmanjka idej in odpove vsa logika, posežeta po tem, da drug drugega podpreta, začneta žaliti in stresati gnojnico vsevprek ter prepričujeta vse ostale, kako sta zjebala tistega, ki se jima z argumenti postavi po robu ….

Vse trditve, ki jih obešata na tarče svojih napadov pa so totalni “streli v prazno”, saj popolnoma na pamet mečeta ven le žalitve in “trditve” brez repa in glave …
Tu in tam jima celo kdo nasede, a vedno bolj so redki.

Težko je najti tako uboge na duhu, kot sta onadva …
Tako zblojenih in nesramnih mulcev, ki se na tako nizkoten način dokazujejo v senci anonimnosti tule na MON-u , pa upam da je v realnem življenju čimmanj … ker z izrazi in pristopom in z vso verbalno nasilnostjo, ki jo promovirata, dokazujeta le eno, da sta do vratu v lastnem dreku, pa si tega nočeta priznati … še huje pa je, če tega niti ne opazita.

Sadni in Matkič – vem, da bosta takoj po tem , ko bosta tole prebrala, zlila po meni ves svoj žolč, a danes ne mislim niti trzniti na vajino podjebavanje … ne bom vama odgovarjal, ker že vnaprej poznam vajino taktiko – toliko za danes … skulirajta se, če se le še da, dajta že zaenkrat odrasti in zlezita ven iz te vajine zasvojenosti, ki vama omogoča neko lažno samopromocijo in ki sliši na ime MON …

Waw WishYouWereHere, celo stran si nama namenil tokrat. Kako zelo prijazno od tebe. Kaj čem ti zamerit, pa zakaj bi si izpraznil žolč nad takim kot si ti, če je pa več kot očitno jasno, da me imaš rad. Kar naprej ponavljaš moj vzdevek in se mešaš v moje prispevke in to še takrat ko ti ni potrebno. Misli si kar si češ, lahko ti pa povem eno stvar. Jaz tu na forumu ne visim zato, da bi pridobil odobravanje internetnih hroščev. To pa zato ker sem direkten in verjamem v to kar pišem. Ne bom se strinjal z nekom, samo zato, ker se mu klanja “večina”, vedno bom napisal svoje mnenje, pa naj bo še tako provokativno.

Veselo hejtanje še naprej.

Hahahahahaha, svoje mnenje je rekel…

Sorry, Dater, TOLE je vic dneva!

Da ženski, ki je niti ne poznaš, rečeš kurb.a, ti ne more bit v ponos, razen, če si smet.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ko sem prebral odebeljeno sem si zaželel v glavi besede iz tvojega nicknama….

Kje in kdaj povej pa se zmeniva brez anonimnosti ….

prekleti luzerji govorijo o anonimnosti ko pa koga povabim na realno srečanje da vidimo kolko ga je v hlačah pa se vsi skrivajo…

pfuj pfej!

Nič večja smet kot ti ki si mi rekel podobne žalitve….

Ženske so VSE kurbe… a kapiraš… ne…. všeč so jim darila, pa rožice pa ono pa tretje in vse to STANE….

Enaka smet je ona da moškemu reče da nima dovoljenja za njegovo družbo ki ga sploh ne pozna… aja ne ona to lahko napiše pa ni smet jaz pa sem…. smiliš se mi proženski Markec…

Sorry, Dater, TOLE je vic dneva![/quote]
Vic je, da se imaš ti za pametno in zrelo žensko. Pa govoriš s Sadnim, ne z Daterjem. Če pa ne ločiš razlike med nama ti pa itak ni pomoči.

Vic je, da se imaš ti za pametno in zrelo žensko. Pa govoriš s Sadnim, ne z Daterjem. Če pa ne ločiš razlike med nama ti pa itak ni pomoči.[/quote]

Oni so res nesposobni Sadni… zdaj bomo že 4je ki nas bodo kar enačli 😀

hahahahaha
se vidi da se preveč obremenjujejo z nami pa nas že zamenjujejo

Hahaha, pa res težko preneseš, če se ti kdo po robu postavi.
Ne, dragi, takle zgrešen met me ne prizadane, poleg tega pa si izredno nazorno pokazal svojo kratko pamet, pomanjkanje humorja, da o besednem zakladu sploh ne govorim.
Poleg tega si Sadnemu naredil medvedjo uslugo, saj bi se (glede na to, kak hud tip naj bi bil) moral braniti sam, ti pa si ga milo rečeno kastriral. Best friends forever, ha? 😀

Ampak nekaj imaš pa prav, vedno sem bila proti primitivcem, kot si ti. In tega se zelo dobro zavedam. 🙂

Vic je, da se imaš ti za pametno in zrelo žensko. Pa govoriš s Sadnim, ne z Daterjem. Če pa ne ločiš razlike med nama ti pa itak ni pomoči.[/quote]
Vic je samo v tem, da sem v eni drugi temi Daterju pripisala “vic dneva”, tole tu je bil pa zgolj popravek. Je bilo pač bolj smešno…

O čem ti sploh govoriš, a posegaš po kakšnih trdih drogah slučajno ?

O čem ti sploh govoriš, a posegaš po kakšnih trdih drogah slučajno ?[/quote]
Nope. Samo dobro opažam. 🙂

Jaz pa opažam in sem vedno bolj prepričan v to, da si ti najbolj retardirana ženska, ki še hodi na ta forum.

Ni ti potrebno citirat, ker ne bo več odgovora. Bolna si v glavo, pa se mi ne da več.

Jep, ko zmanjka argumentov, je lenoba lahko izvrsten izgovor.

Matkicu pa le povej, da se za nič na svetu ne bi družil z mano, da bo v prihodnje vedel, da mu ni potrebno biti užaljen v tvojem imenu, ko napišem, da nisi povabljen v mojo družbo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close