Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsa vas pozna resnico, otrok je od drugega, ki ga ljubim!

Vsa vas pozna resnico, otrok je od drugega, ki ga ljubim!

Pišem kot mož, ki je pred nekaj leti izvedel bolečo resnico – otrok, ki ga vzgajava z ženo, ni moj, ampak je hči mojega najboljšega prijatelja, človeka, ki je bil celo moja poročna priča. Deklica mu je iz dneva v dan vse bolj podobna njemu., oz. njegovim sorodnikom. Rad jo imam, a kljub temu ne morem v sebi pomiriti tega, kar mi je žena storila.

Ona nosi svoj del sramote, a je takšne narave, da ji to kot da ne pride do živega. Sedaj se ločujeva. Ona se ne bi, ona bi vse pospravila pod preprogo, jaz pa mimo te sramote ne morem.  Mene skrbi predvsem, da bi ta postopek čimprej zaključil in si povrnil mir, medtem ko je njej največja skrb, koliko bo od tega imela. Moja največja želja je, da bi ostal v stiku s hčerko, saj jo imam rad in jo še vedno čutim kot svojo.

Če že pišeš bedarije, preveri najprej ,da je bila ena taka tu že pred kakim mesecem. Vsaj oblikuj drugače, no, “pisateljica” :):)

Bedni ste v teh poskusih….

Odgovor na objavo uporabnika
raztrgana plahta, 24.08.2025 ob 07:05

Pišem kot mož, ki je pred nekaj leti izvedel bolečo resnico – otrok, ki ga vzgajava z ženo, ni moj, ampak je hči mojega najboljšega prijatelja, človeka, ki je bil celo moja poročna priča. Deklica mu je iz dneva v dan vse bolj podobna njemu., oz. njegovim sorodnikom. Rad jo imam, a kljub temu ne morem v sebi pomiriti tega, kar mi je žena storila.

Ona nosi svoj del sramote, a je takšne narave, da ji to kot da ne pride do živega. Sedaj se ločujeva. Ona se ne bi, ona bi vse pospravila pod preprogo, jaz pa mimo te sramote ne morem.  Mene skrbi predvsem, da bi ta postopek čimprej zaključil in si povrnil mir, medtem ko je njej največja skrb, koliko bo od tega imela. Moja največja želja je, da bi ostal v stiku s hčerko, saj jo imam rad in jo še vedno čutim kot svojo.

Se je že zgodilo.Loči se, in če otrok ni tvoj, kaj boš? Seveda jo imaš zdaj rad, ker si navajen nanjo.Dobil boš drugo žensko in si z njo ustvaril družino.Vse dobro ti želim.Rane se bodo zacelile, pozabil pa ne boš.Tvoja žena ni poštena, zahrbtna je- ampak karma dela svoje.Dobila bo nazaj, vse, s čimer te je prizadela.Od drugega!

OMG, 24.08.2025 ob 07:55

Se je že zgodilo.Loči se, in če otrok ni tvoj, kaj boš? Seveda jo imaš zdaj rad, ker si navajen nanjo.Dobil boš drugo žensko in si z njo ustvaril družino.Vse dobro ti želim.Rane se bodo zacelile, pozabil pa ne boš.Tvoja žena ni poštena, zahrbtna je- ampak karma dela svoje.Dobila bo nazaj, vse, s čimer te je prizadela.Od drugega!

Ej če se tolažiš, počakaj stvari se urejajo, tako pač je.

Vidva v nobenem primeru ne bosta in ne bi več dolgo ostala skupaj, preveč je zunanjega pritiska in notranje bolečine-beri sramote. Vzdrži, izpelji čimbolj na nivoju človeka, zaradi ljubezni do otroka.

Jaz ne krivim samo tvoje žene, da si je omislila ljubimca, saj celotne zgodbe ne poznamo. Mogoče nisi ploden, mogoče si preveč delal jo zanemarjal, je nisi zadovoljeval, mogoče se sploh nista ljubila že na začetku, mnogo je faktorjev in  ČEjev…čečečečeče, vedi da nisi edini s podobno situacijo.

Prijatelj je šele po 10 letih ugotovil, da hči ni njegova, kako? Potrebovala je dializo. Tam je deklica podobna svoji mami in njenemu ljubimcu ni bila nikoli, oziroma samo prvih nekaj mesecev.

Tako pač je.

zdrži in izpelji tako, da bo najbolje z vse udeležence, predvsem pa z veliko miru in ljubeznijo

Vprašam za prjatla, 24.08.2025 ob 07:08

Če že pišeš bedarije, preveri najprej ,da je bila ena taka tu že pred kakim mesecem. Vsaj oblikuj drugače, no, “pisateljica” :):)

Bedni ste v teh poskusih….

Stlači kurbo na grmado, druga si take psice ne zaslužijo, simpl!!!

Še hvaležna ti bo, da želiš z otrokom vzdrževati stik! Zakona je pa defenitivno konec. ADACTA

ne razumem folk, enega bi imela za moža, drugega za očeta? a ni najbolj simpl se ločiti, razvest, prekiniti in iti v drug zakon?

kaj vam špila v glavah folk, delate kaos, drame, če je tko enostavno iti drugam!

morda bi vam bilo tam lepše, ne pa da se kot tvoja žena oklepa nečesa, kar ne sije več-čemu?

Glede na to, da si klovn, ki mu je drugi napumpal babo se začni baviti z ribičijo. Nas boš razveseljeval s svojimi dolgočasnimi ribiškimi prigodami. Naroči kakšno robo iz kitajske in se tukaj pohvali, kaj si naročil.

Poznam te zgodbe. Verjemi, da so bolj pogoste kot si ti sploh misliš.

Ampak te, k jih jaz poznam, so bili pol še drugi otroci “ta pravi” in ni bilo ločitve.

Res pa je, da se že na videz vidi 🙂 seveda kasneje.

Ampak mislim, da to človeka stalno razjeda, tko da je ločitev res najboljša, pač v teh časih.

Izmišljena.zgodbhca, kjer se je eavtor sredi pisanja spomnil in popravil, da piše kot mož.

Naslov je še vedno ostal, kot da piše žena.

Na poroki se je napila in ni vedela kateri jo žge. Kaj boš kompliciral.

Boljše med žlahto, prijatelji, kot en neznanec na ulici.

Anonimno 70962, 24.08.2025 ob 14:58

Na poroki se je napila in ni vedela kateri jo žge. Kaj boš kompliciral.

Boljše med žlahto, prijatelji, kot en neznanec na ulici.

Kaj se sekiraš, pač vzdržuješ svojega in prjatlovega.

koga briga, ženo najdi a drugo

A je problem, da je prijatelj spal z ženo, čeprav ga ti ljubiš ali v čem je problem? In zakaj si čakal xy let?

sam vprašam, 25.08.2025 ob 15:41

A je problem, da je prijatelj spal z ženo, čeprav ga ti ljubiš ali v čem je problem? In zakaj si čakal xy let?

To pride v 2. sezoni, za zdaj samo teaser. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close