Vsa pošta,ki jo dobim je prazna
Hojla-že 2 dni se mi dogajajo čudne reči z Outlook Exspressom,sploh ni važno od koga dobim pošto ,je le-ta čisto prazna,ni ne naslovnika ,nikjer čisto nič-tudi sam imam 2 naslova in če pošljem sam sebi na drug naslov ,se mi pojavi okenček da je nova pošta ,ko le to odprem je vse prazno tako da sploh ne vem od koga je in kaj je v njeja sploh kdo ve kaj bi to bilo
Evo še tole sem ugotovil potem ko sem resetiral računalnik: poresetiranju mi internet eyplorer dela brez problemov,ko priklopim še Outlook Exspress mi pokaže novo pošto tudi brez problema,ko pa naredim naslednji korak,ko želim poslati sporočilo-mi javi napako 678 in ne morem več delati s pošto,pa še to se mi zgodi da od tistega momenta tudi internet ne dela,tako da moram spet računalnik resdetirati da je vse OK ampak spet samo do trenutka ko zaženem Outlook exspress-sem mislil da imam probleme ZT antivirusnim programom ampak sem ga izbrisal ,računalnik ponovno zagnal ampak se je situacija spet ponovila
le kaj bi to bilo
bye
trenutni pogled je na
pokaži vsa sporočila
bye
Hojla
evo zdaj dela brez problemov-lohka da je bil samo en jeziček nekje premaknjen -že 15 minut nimam nobenih problemov
Klemenxx .thanx
bye
Tikare
Forum je zaprt za komentiranje.