Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vrtenje zemlje

Vrtenje zemlje

Za izražanje svojega mnenja tukaj bo potrebno v bodoče ponovno odkrivanje tople vode, odkriti ameriko, dokazati, da se zemlja vrti. Pa ne samo okrog lastne osi temveč tudi okrog sonca. Da sistem ni geocentričen. Dokazati bo potrebno da imajo ženske prsi in mucko in maternico skratka organe za rojevanje…
Sem mogoče še na kaj pozabil?

Ja dokazat je potrebno da ma Marko res babo …. pomoje je tale trditev najtežje dokazljiva od vseh naštetih …

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Smisel vere je, da verjameš v nekaj, kar se ne da dokazat.. 🙂

Odvisno, kako si nejeveren. :)) Sicer pa, kdo rabi ta dokaz, naj si ga poišče. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdor se bo v nekaj zapičil, bo to gonil do konca. In očitno ste se nekateri odločili, da je to bolj konstruktivno in vas to navdihuje:). Potem pa kar izvolite…še dosti tople vode je ostalo, da jo odkrijete. Lepo po vrsti.

Smisel vere je, da verjameš v nekaj, kar se ne da dokazat.. :)[/quote]
Včasih so take, ki so trdili, da se Zemlja vrti, križali, danes pa tiste, ki pravijo da so v zadovoljni zvezi. Še dobro, da smo danes ljudje bolj zaščiteni z zakoni pred takimi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Smisel vere je, da verjameš v nekaj, kar se ne da dokazat.. :)[/quote]
Včasih so take, ki so trdili, da se Zemlja vrti, križali, danes pa tiste, ki pravijo da so v zadovoljni zvezi. Še dobro, da smo danes ljudje bolj zaščiteni z zakoni pred takimi. :))[/quote]

DOKAŽI! Se hecam. Ampak tako se tebe včasih bere. 🙂

Včasih so take, ki so trdili, da se Zemlja vrti, križali, danes pa tiste, ki pravijo da so v zadovoljni zvezi. Še dobro, da smo danes ljudje bolj zaščiteni z zakoni pred takimi. :))[/quote]

DOKAŽI! Se hecam. Ampak tako se tebe včasih bere. :)[/quote]

Zadela si BISTVO! 🙂

DOKAŽI! Se hecam. Ampak tako se tebe včasih bere. :)[/quote]
Sigrno, ko komu nastavim ogledalo. :))

Heheheh… sem prebrala za rjovenje. :))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tip, pozabil si na grmado, ki jo zakurimo, ko kdo odkrije “toplo vodo”!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Dobro, da si me spomnil 🙂

Heheheh… sem prebrala za rjovenje. :))))))))))))[/quote]

To ni treba dokazovat… to slišimo 🙂

Vidim, da mi še veliko manjka, da se bom lahko vklopile v pogovore … vi se že ful dobro med sabo poznate in temu primerni so komentarji. Ah ja 🙂

Drži se reka…
počas pa fajn 🙂
ker hitro je dobro samo za quicky-ja:)

Ti kar piši, ne se kaj preveč ozirat na to, da tukaj ne moreš doživet dobrodošlice. Sicer pa, ko sem se jaz pojavila tukaj ne tako dolgo nazaj so že po par urah nekateri vse vedeli o meni oziroma si domišljali, da vedo. Danes pa itak vedo o meni tudi kar, kar še sama ne vem o sebi. 🙂

vse skupaj (dokazovanja v začetni temi ) samo dokazuje kako nepotrebno je vlagati v šolstvo, izobraževanje …

inštitucije proizvedejo bedake in krule, ki znajo brati in tipkati … misliti, doumeti, zapomniti si — jim pa ne gre

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ti kar piši, ne se kaj preveč ozirat na to, da tukaj ne moreš doživet dobrodošlice. Sicer pa, ko sem se jaz pojavila tukaj ne tako dolgo nazaj so že po par urah nekateri vse vedeli o meni oziroma si domišljali, da vedo. Danes pa itak vedo o meni tudi kar, kar še sama ne vem o sebi. :)[/quote]

no no .. 🙂

Ti kar piši, ne se kaj preveč ozirat na to, da tukaj ne moreš doživet dobrodošlice. Sicer pa, ko sem se jaz pojavila tukaj ne tako dolgo nazaj so že po par urah nekateri vse vedeli o meni oziroma si domišljali, da vedo. Danes pa itak vedo o meni tudi kaJ, kar še sama ne vem o sebi. :)[/quote]

Ti kar piši, ne se kaj preveč ozirat na to, da tukaj ne moreš doživet dobrodošlice. Sicer pa, ko sem se jaz pojavila tukaj ne tako dolgo nazaj so že po par urah nekateri vse vedeli o meni oziroma si domišljali, da vedo. Danes pa itak vedo o meni tudi kaJ, kar še sama ne vem o sebi. :)[/quote][/quote]

več kot si ti natipkala “osebnega” — ga/je tukaj ni ☺
in na te podatke iz tvojih objav pač delamo zmer.janje, kadar niso v soglasju s tem, kako dojamemo tvoje tipkanje o neki temi in tvojo “relevantost”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

[/quote]

več kot si ti natipkala “osebnega” — ga/je tukaj ni ☺
in na te podatke iz tvojih objav pač delamo zmer.janje, kadar niso v soglasju s tem, kako dojamemo tvoje tipkanje o neki temi in tvojo “relevantost”[/quote]

Brigaj se zase. Ti o meni veš ZERO. Zapomni si to. In skini mi se že enkrat z “mojih objavic”! Ker ob naslednjem tvojem prostaškem maloumnem izpadu bom pa jaz postala pametna o tvojih “osebnih” zadevah. Verjetno za rzliko do tebe vem celo kdo si.

Deklič, kar pogumno v kletko brezzobih levov!
Morda te pa naučimo kako ne razmišljati! ☺☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ampak kaj, ko mi en matkic v sekundi postane antipatičen:-)

P.S. nisem deklic, sem čez 40 🙂

Drži se reka…
počas pa fajn 🙂
ker hitro je dobro samo za quicky-ja:)[/quote]

jaz sem precej nestrpne sorte, vse hočem takoj in zdaj 🙂

tednov?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close