Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vrtec v Šiški

vrtec v Šiški

A kdo pozna kakšen vrtec v Šiški? Kje pa je? A ima kdo kakšne izkušnje?

Deam namreč v Stegnah, pa bi dala otroka nekam blizu pa seveda v dober vrtec. No, ni nujno, da je v Šiški.

Vrtec Najdihojca ima svojo enot Biba(med bloki) na Litostrojski, uprava pa je na Gorazdovi 6, mislim pa da ne bo nič narobe, če greš kar v Bibo in se tam pozanimaš za vpis, kokr vem je ta enota najbližje industrijski coni v Stegnah.
W.

Tam sem bila na praksi (v Bibi) in je ne priporočam. Pojdi raj v enoto Palček na Gorazdovi, kjer je uprava, je veliko boljše.

Vrtec H.C.Andersen.

Lahko pogledaš na internetno stran Najdihojce in Andersena.

LP

V Dravljah-na Klopčičevi je vrtec Mojce-enota Kekec.
Sem zelo zadovoljna-tudi jaz se vozim v Stegne.
Tov. so super,skratkasem zelo zadovoljna.V 8 let,kar so moji otroci po vrtcih ni bilo nikoli nobenega konflikta. Zelo priporočam.Uprava je na Levičnikovi -zraven tržnice Koseze.

Naš mali je bil v jaslih v Najdihojci, enota Čenča na Lepodvorski. Mi je bilo zelo žal, da smo ga septembra prepisali v lokalni vrtec…

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Mi smo v Najdihojci in sicer enota Biba. Zelo, res ZELO smo zadovoljni. Vzgojiteljici sta enkratni, prijazni, res rojeni za svoj poklic. Otroci (jaslična skupina) imajo pokrito teraso in hodijo vsak dan ven. Le sam videz vrtca ne vzbuja nevem kakšne kvalitete prostorov, igrač in ostalih materialov. Tudi hrana je bolj tako-tako. Ampak za moje pojme je najbolj pomembno, da je otrok v varnih in prijaznih rokah, kar pa lahko trdim za naši vzgojiteljici. Res pa je, da ostalih ne poznam in o njih ne morem soditi.

L.p Li Ann*

Zanima me kaj je bilo tako narobe v Bibi? Sama imam namreč tam otroka v jaslih in me zanima.
Pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close