Vrtci LGBT prijazno
Glej kozo smrdljivo zabito, česa ne razumeš? Zakaj imamo danes toliko zakonov, prepovedi in omejitev,o katerih če bi nam nekdo pred tremi desetletji govoril, bi rekli, da je znanstvena fantastika? Zaj imamo toliko represivnih organov od redarjev, preko vseh možnih inšpektorjev, izredno obsežne policije ,carine, davčne, ki vsi pišejo in izrekajo kazni, stanje v družbi je pa čedalje slabše? No zakaj? Ker smo naprredovali v blagostanje in višjo vrednost,ker je vsak lahko drugačna spaka in ste temelje vrednot in vrednosti gladko pohodili?
Zakaj imamo covid represijo danes?
[/quote]
No, pa si spet naredil ovinek okrog cilja. Veš pubec, tvoj problem je, da mogoče imaš kapaciteto s katero bi se mogoče dalo priti do kake dobre rešitve, ampak si v tvoji plitvi mlaki, si s svojim norenjem tako zelo skalil vodo, da se razen paglavcev in kakega maloceličnega organizma ne bo razvilo nič uporabnega.
Kar nekaj si namislijo, in potem bruhajo in bruhajo in bruhajo, meni je čisto neverjetno, kakšne nepopisne količine sovraštva, do nečesa, kar jim popolnoma nič noče, do nečesa, kar z realo nima nič skupnega, neke bolne fantazije in izživljanja.
Kar se tiče družbe – jaz sem po duši optimist in verjamem, da so to samo bolni, zakompleksani in poškodovani posamezniki, izgubljeni v svoji zlobi in pokvarjenosti.
Večina ljudi je ok.
[/quote]
Se popolnoma strinjam. Eni so res neverjetno nestrpni. Kdove kaj se skriva v ozadju take nestrpnosti. Taka nestrpnost ne sodi v sodoben svet. Zmerjanje drugače mislečih z naciji je odraz najbolj nizkotne zlobe.
No, pa si spet naredil ovinek okrog cilja. Veš pubec, tvoj problem je, da mogoče imaš kapaciteto s katero bi se mogoče dalo priti do kake dobre rešitve, ampak si v tvoji plitvi mlaki, si s svojim norenjem tako zelo skalil vodo, da se razen paglavcev in kakega maloceličnega organizma ne bo razvilo nič uporabnega.
[/quote]
Daj koza stara prepita, menda se ne bomo zdaj pa vsi s tabo ubadali?
Se popolnoma strinjam. Eni so res neverjetno nestrpni. Kdove kaj se skriva v ozadju take nestrpnosti. Taka nestrpnost ne sodi v sodoben svet. Zmerjanje drugače mislečih z naciji je odraz najbolj nizkotne zlobe.
[/quote]
Sprevržene spake proti naravi ne morete zmagat, ste pa naredili ogromno škode, odkar se vam je najprej dalo privilegije, zatem še dovolilo vladanje, to pa vsekar. Kako na hitro ste bolniki vse dobili, še hitreje boste izgubili, ker ste pokazali svojo pravo plat, ki nima mesta v nobeni družbi.
Sprevržene spake proti naravi ne morete zmagat, ste pa naredili ogromno škode, odkar se vam je najprej dalo privilegije, zatem še dovolilo vladanje, to pa vsekar. Kako na hitro ste bolniki vse dobili, še hitreje boste izgubili, ker ste pokazali svojo pravo plat, ki nima mesta v nobeni družbi.
[/quote]
Pa da te pobaram na tvojem nivoju. Noriš in noriš, bentiš in brcaš in pljuvaš in kaj se je spremenilo? Nič! Teh vrtcev bo vedno več, pa če ti pljuvaš in noriš okoli, brezmožgansko čoknjeno.Saj si norelo tudi ob referendumu in nisi pustilo, da bi se pravice pedrov izenačile s pravicami drugih. Pa so se vseeno, čeprav si zmagalo na referendumu, ubogo bebavo. Ti kar nori, spremenilo ne boš nič.
Ti ni še noben razložil, kaj je namen reklam in da je reklama lahko dolgoročna investicija, čeprav na videz zgleda, da je na kratki rok brcnila v prazno?
[/quote]
Ah ja…eni imate reeees debelo kožo… Torej: Kaj boš ti dobilo od certifikata LGBT friendly v vrtcu? Priložnost za sovraštvo? Ali ti bo otroček enega očija domov pripeljal (ali pa mamimico, ćče si slućčajno ženska)? Sprejemanje različnih spolnih usmerjenosti je nekaj, kar bi nam vsem moralo biti jasno. Ko nam bi vsem moralo biti jasno, da sovraštvo in blatenje ni sprejemljivo.
Pa eni menda res mislijo, da če ti bo nekdo rekel, da je lepo biti gej, da boš kar gej postal???? Ljudeki, to je naravna zadeva. Gej si ali pa nisi. Nobena reklama (ki jo eno debelokožno tako vztrajno omenja) ne bo pomagala proizvajati gejev. To pač mora biti v človeku. Morda bo pa zavedanje, da smo ljudje tudi po spolni usperjenosti in izkazovanju spolnih identitet različni, komu olajšalo odločitev, da zaživi v tej svoji identiteti (in se ne skriva za lažnim heteroseksualnim zakonom) in bo tako manj frustriran človek.
Resno, razni sovražniki homoseksualnosti, zakaj vas je tako strah? Ste latentni homoseksualci? Nič hudega ni to. Geji in lezbijke, ki jih poznam, so povsem v redu ljudje. Tudi vaši otroci bodo v redu ljudje, če jih boste sprejeli, da so to, kar so. In še enkrat: ne moreš postati homoseksualen, če si biološko heteroseksualen. Kot se homoseksualnot ne da “ozdraviti”, zato naj Cerkev kar neha s svojimi programi elektrošokov.
Eni mislijo, da si bodo kar dali odrezati pimpeka, čeprav jih bo privlačila sosedova Micka. In ker je ena teta v šoli govorila o gejevstvu, si bo njihov sine dal odrezati oneta, čeprav ga privlači sošolka, hahaha. Pač ne moreš normalno komunicirat s takimi kretteni.
Če bi bilo tako, nasilja sploh več ne bi bilo, ker v šolah konstantno govorijo o ničelni toleranci do nasilja, pa ga imamo vseeno na vsakem koraku, ker eni pač so nasilni in ne znajo drugače, pa jih lahko oglobiš, vržeš v zapor, nič ne pomaga. Ti bedniki pa menijo, da se jim bo spolna usmerjenost spremenila, če se spregovori o gejih in lezbijkah. Tumpast narod, kaj češ.
Eni mislijo, da si bodo kar dali odrezati pimpeka, čeprav jih bo privlačila sosedova Micka. In ker je ena teta v šoli govorila o gejevstvu, si bo njihov sine dal odrezati oneta, čeprav ga privlači sošolka, hahaha. Pač ne moreš normalno komunicirat s takimi kretteni.
Če bi bilo tako, nasilja sploh več ne bi bilo, ker v šolah konstantno govorijo o ničelni toleranci do nasilja, pa ga imamo vseeno na vsakem koraku, ker eni pač so nasilni in ne znajo drugače, pa jih lahko oglobiš, vržeš v zapor, nič ne pomaga. Ti bedniki pa menijo, da se jim bo spolna usmerjenost spremenila, če se spregovori o gejih in lezbijkah. Tumpast narod, kaj češ.
[/quote]
Jap.
[/quote]
Saj imas prav..zgolj v delu kjer si se okarakterizural za tumpastega, ker nihce ne razmislja tako kot ti pises, sem gor lepo opisal dvolicnost ter vsiljevanje eaznih opcij…se enkrst vrtci si prijazni do otrok izpostavljanje zgolj lgbt opcije pa je neumno in hinavsko…to je vse
Tebi se tudi sanja ne, kaj vse zajema LGBT. Mimogrede, LGBT je že zdavnaj zastarel akronim. Danes se uporablja LGBTQ+, kar je okrajšava za veliko daljši akronim.
[/quote]
Pa dobro, nisem jaz ne v LGBT in ne v tem plusu ali kaj še…. Ti morda si in to ni nič hudega. ne bom pa jaz zdaj cele študije naredila, da jih naštudiram. Jih pač preprosto sprejemam in to je najbolj pomembno; vsi različni, vsi enakopravni. Vsem bi moralo biti to samoumevno. Zakaj mnogim ni, pa ne bi vedela. Oziroma se bojim, da se mi vendarle svita (cerkvena srenja). 🙁
Pa dobro, nisem jaz ne v LGBT in ne v tem plusu ali kaj še…. Ti morda si in to ni nič hudega. ne bom pa jaz zdaj cele študije naredila, da jih naštudiram. Jih pač preprosto sprejemam in to je najbolj pomembno; vsi različni, vsi enakopravni. Vsem bi moralo biti to samoumevno. Zakaj mnogim ni, pa ne bi vedela. Oziroma se bojim, da se mi vendarle svita (cerkvena srenja). 🙁
[/quote]
Bolj slabo se tebi svita. Zdaj pa hitro v službo. Boš zvečer naprej trolala.
Bolj slabo se tebi svita. Zdaj pa hitro v službo. Boš zvečer naprej trolala.
[/quote]
A nisem brezposelna in na socialni? Tako berem tukaj. Bo pa že držalo, če mon troli tako pravijo. Trolam pa jaz ne. Čeprav tudi to eden vztrajno ponavlja.
Kako kaj tvoja spolna usmerjenost? Jasna spolna identiteta ali se še iščeš?
V kateri reali živiš? Dosti se dogaja v šloveniji, razen če si z oddaljenega planeta, potem se seveda ne. Kar se pa še ne, pa prihaja v naslednjih 10 do 20 letih, saj ves, da smo v vsem malo zadaj. Zagotovo boš vesela, ko bodo tudi tu dovoljeno, da tudi tvojega otroka kemično kastrirajo pri 11 letih. Takrat bo pa meni šlo na bruhanje.
[/quote]
Dej dej dej buče prodajat.
Kje KONKRETNO se kaj KONKRETNO dogaja?
Spet vaša blesava strašenja “boste že vidli” pa dej no se s čim bolj pametnim ukvarjat, no.
Kjerkoli se že dogaja (bi znalo bit da v prav specifičnih vrtcih), je težava v tem, da otroke ni težko v karkoli (tudi nehote) prepričat. Niso pač sposobni kritičnega razmišljanja. Zdej zaradi 0,??1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tistih, ki že od malih nog čutijo, da so ujeti v telesu nasprotnega spola, uvajat te zadeve v vrtec. Ker stvar je taka, da velik ljudi, ki si je dalo spremenit spol, in so to željo čutili že od vedno, to odločitev obžaluje. Kakorkoli vplivat na odločitve mladih ljudi glede tega, se mi zdi nemoralno. Tolerantnost in odprtost gor al dol.
Otrok bo verjel v to kar mu pripoveduješ, kako ga vzgajaš. Ko je že omenjana rkc… Meni recimo tudi nekak ni ok, da se človeka kot otroka vključi v vero. Ker otrok pač verjame, počne, kar mu rečeš. Kot otrok pa lahk tud ponotranji takšno razmišljanje do te mere, da ima potem sam s seboj težave, ker mu dejansko tak način ne ustreza, a ga ima vkoreninjenega in z njim občutke krivde. Enako, jaz mojim otrokom ne razlagam svojih prepričanj proti veri, ker se zavedam, da bi jih lahk s tem prokrajšala za neko srečo in notranji mir, ki bi ga našli v tem.
Skratka moj namen ni, da bodo moji otroci razmišljali in se do različnih zadev opredeljevali enako kot jaz, ampak da bodo našli svojo srečo pod tem soncem.
V letu 2019 sem bila vzgojiteljica v enem izmed vrtcev na seznamu in lahko potrdim napisano.
Zadeva poteka tako da znano LGBT društvo (z priponko -itra) lepega dne pošlje v naš vrtec v polno oblečenega in našminkanega transvestita. Vzgojiteljice smo v tem času (1 ura in pol) zapustile oddelek kar je bilo nekaterim sodelavkam celo všeč. Med tem časom sem izrazila svoj dvom o primernosti takega “izobraževanja” – še posebej glede na starostno skupino varovancev (3-5 let). Nekatere so se z mano strinjale a rekle, tako nam je bilo naročeno in tako bo. O tem dnevu vrtec ni obvestil staršev. Naslednji dan me je varovanka iz mojega oddelka spraševala zakaj ona nima dva atija, deček v mojem varstvu pa me je prosil za šminko in čevlje z visoko peto, (ki jih je nosila tista teta včeraj). Ker osebno poznam mamico ene od varovank sem ji o dogodku povedala, starši so klicali v vrtec. Čez en mesec sem dobila krivdno odpoved, tako da zdaj delam na drugem področju, želela sem le povedati da se mi to kar se dogaja ne zdi prav.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]https://www.notimeforflashcards.com/wp-content/uploads/2017/06/LGBTQ-Childrens-books-book-list-from-no-time-for-flash-cards.png[/img]