Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vrtci LGBT prijazno

Vrtci LGBT prijazno

bu bu bu budala

Odgovor na objavo uporabnika
IMAMO NOVO SLIKO FONTANE, 13.12.2023 ob 22:05

O poglej kako lepa fontana! 😮

SLIKA FONTANE, 02.11.2023 ob 14:59

UF TO BO PA DOLG CITAT, 30.10.2023 ob 20:16

Kokoši anonimno, 30.10.2023 ob 15:49

kokošja budala, 30.10.2023 ob 15:29

Kokoši anonimno, 30.10.2023 ob 15:14

kokošasti kreten, 30.10.2023 ob 14:49

Kokoši anonimno, 30.10.2023 ob 12:38

kokošasti kreten, 30.10.2023 ob 12:27

Kokoši anonimno, 30.10.2023 ob 10:45

kokošasti kreten, 30.10.2023 ob 10:00

kokošasti kreten, 30.10.2023 ob 09:55

Kokoši anonimno, 29.10.2023 ob 23:31

kokošasti kreten, 29.10.2023 ob 23:20

Kokoši anonimno, 29.10.2023 ob 23:14

Muslimani gor ali dol, 29.10.2023 ob 22:46

Se sploh ne čudim, 29.10.2023 ob 22:29

Muslimani gor ali dol, 29.10.2023 ob 22:19

Ste si pogledali na youtubu posnetke morije v Gazi,…kako narod hodi med ruševinami in hitijo vlečt trupla ter ranjence ven, med tem ko jim rakete letijo nad glavami, kako tečejo kot preganjane živali ker se nimajo kam skrit..ste videli poškodovane, krvaveče otročke v bolnici…ste videli očeta, ki joče, medtem ko drži pravkar mrtvega otroka v naročju, jokajočega otroka, ki se oklepa mrtve mame…nemočnega zdravnika, ki je hitel od enega in drugega ranjenca, ker je hotel vsem pomagat?

…ko sem gledala posnetke, nisem razmišljala kakšne vere so. Vse kar sem videla so bili ljudje, njihov obup, brezup, neskončna žalost…

…poslala bi vas direkt tja, da bi vas enkrat in za vselej minil vaš smrad od primitivizma, ki ga nekateri oddajate z udobnega kavča v varnem zavetju. Dokler ne gre za vašo rit, nimate razumevanja…psihopati.

Če res obstaja reinkrnacija, samo upaj, da se ne boš rodil kje daleč stran, med kozami.

Ti z nickom Muslimani gor ali dol, bos tako sočutna tudi takrat, ko te bodo posiljevali in ti potem, ko boš od posiljevanja vsa raztrgana tam spodaj, milostno prerezali vrat? Ti le zagovarjaj islamiste, oni tebe gotovo ne bi.

Evropski ljudje so dejansko kreteni in mogoče je v bistvu prav, da tako butasti degeneriranci izumrejo na tak ali drugačen način!

Ni govora o teroristih, ampak o zverinsko pobitih otrocih. Znaš ločit koruzo od banane? Čak, ti narišem…

Ne moreš mu narisati. Saj vidiš, da je nesocialen, da ni imel v življenju normalnih odnosov s soljudmi, pravzaprav je bilo malo kakršnihkoli odnosov s soljudmi. Zato nima občutka za sočloveka, za družbo ali človečnost.

Ta incel je zaprt med štiri stene in tu na internetu, da duška svojim frustracijam, da izliva svoj gnev, ki ga zastruplja. Tako mu vsaj malo odleže.

Bogo bitje je to.

A to o sebi pišeš, Kokoši? Ker točno to je tvoj opis namreč.

Tudi to, da neandertalcem v novi gvineji, ki so 200 let za kačami in zato tako zaostali, pripisuješ njihova dejanja zato, ker so kristjani (ker jih je pač nekoč nek misionar pokristjanil), kaže, da pojma nimaš o ničemer. Oni bi bili isti, tudi če bi še vedno molili k starim bogovom ali pa če bi jih muslimani pomuslimanili. Ker so neuki, nerazgledani, neizobraženi in zaostali. Oni ne zažigajo ljudi na grmadah v imenu Jezusa, ti je to jasno? Nima vera s tem čisto nič, samo zaostalost. Oni ne promovirajo zažiganja zato, da bi vpeljali ortodoksno krščansko vero, pač pa to počnejo, ker so zaostali. Orto muslimani posiljujejo in pretepajo in ubijajo celo svoje ženske in otroke, ker ne nosijo rut – zaradi vere in šeriatskega prava. V imenu Alaha. Če ti to ni jasno, je s teboj nesmiselno debatirat, ker mešaš paradižnike in krompir.

Lej ker razumem in si zaostal, bralno pismen avtistični debilček, ki je nezmožen razumeti kontekst nisi ugotovol, da SEM RAVNO JAZ TRDIL, DA TO NIMA VEZE Z KRISTJANI!!!! 🙂

Ker pač si nesposoben razumeti kontekst je s tabo nesmislno debatirati saj mešaš paradižnike in krompir.

No, naj ti prišepnem: res je, ko domorodci mučijo svoj plen, to nima veze s kristjani, ker ga mučijo, ker taki pač so in jim je mučenje v krvi, ne mučijo v imenu Kristusa. Ko pa skrajni islamisti posiljujejo, pobijajo in mučijo v imenu Alaha in ko vse to počnejo, da bi zbrisali ves preostali svet, ki ne živi po “Alahovi volji”, ima pa to še kako veze z muslimanskimi skrajneži.

Dojameš, kokošasti kreten ali še vedno ne?

Pa še nekaj je. Una peščica tvojih neandertalcev iz Papue nove gvineje bo tam ostala, nikamor nima namena iti in širiti svojih ljudožerskih navad po svetu. Torej če jih ravno ne misliš obiskat v njihovem “pragozdu”, si varen, ne? Medtem ko imajo skrajni islamisti poslanstvo svet spremeniti po “Alahovi volji” in se s tem namenom širijo po svetu.

Opaziš zdaj, zakaj je tvoja primerjava teh domorodcev s skrajnimi islamisti tako butasta, da me je resnično sram razlagati razlike, ki bi morale biti jasne vsakemu opravilno sposobnemu človeku z vsaj 70 IQja?

“kokoškasti kreten”,

O čem blodiš idiot?

A ja, saj vem, slamo imaš v glavi, da ko si že prvič debila naredil iz sebe še vedno vrtiš tvoj bedasti gobec, ki te v sramoto spravlja.

Pač NACISTKA je pisala kako so vsi muslimani isti kot skrajneži.

Jaz pa sem ji povedal, da nimajo mladi(vsaj večina), ki so zbežali pred vojnami in želijo uživati življenje kot ga uživa mladina na zahodu, nobene veze z ekstremisti. Tako kot naši kristjani nimajo veze z nekaterimi domorodci kristjani, ki sežigajo ljudi.

Vsak je razumel, kaj sem hotel povedati. Le ti si malo avtistično in debilno in se nekaj zapletaš.

Ampak kaj čmo, pač nisi inteligentno.

Primerjal si islamske skrajneže z domorodci. Povedal sem ti, da niso primerljivi! Ker domorodci ne ubijajo zaradi vere, islamski skrajneži pa ja! Ker domorodci svoje zaplankanosti ne širijo v svet in nočejo ves svet podrediti “stari zavezi”, dol jim visi za to, skurili na grmadi bodo tistega, ki pride k njim in jim teži, ne pa “nevernika”, islamski skrajneži pa to želijo. Bo šlo v trdo bučo, da zadeva ni primerljiva, ker pri enih gre za VERO, pri drugih pa NE, eni hočejo vse podrediti volji Alaha, drugim za božanstva dol visi, ali še vedno ne?

Vsak normalen ve, da navaden musliman ni isto kot verski islamski skrajnež, to sploh ni bilo vprašanje, bebček.

Bah, kaj sploh sprašujem.

………………………….

Vsak normalen ve, da navaden musliman ni isto kot verski islamski skrajnež, to sploh ni bilo vprašanje, bebček.

………………………….

Oprosti idiot, TODA TO NI BILA DEBATA MED NAMA, ti si se vmešal in vzel vse iz konteksta!!!

Ona NI(!!!) NORMALNA, da bi to vedela! Saj piše, da so zanjo muslimani na splošno manj kot ljudje in, da bi jih vse zravnala z zemljo!

Razumeš zdaj butelj, da se zgolj vmešavaš v tuje razprave, brez da bi razumel kontekst?

Tako kot sem ji rekel, da mnogi mladi z bližnjega vzhoda, ki bežijo sem imajo toliko veze z muslimanskimi ekstremisti, kot imajo naši katoliki veze z domorodci, ki sežigajo ljudi na grmadah!

Lahko bi pa rekel, da imajo naši katoliki toliko veze z žirafami.

Zdaj pa mi pojdi idiot dokazovati zakaj ljudje nimajo veze z žirafami.

Butelj zabiti avtistični zmedeni!

O, ne ne, nič se zdaj ne vleci nazaj! Že teme nazaj si razglabljal, da tako kot obstajajo islamski ekstremisti, obstajajo v novi gvineji tudi katoliški ekstremisti. Točno to je bila tvoja poanta. In si se na veliko z nekom kregal, da imajo tudi katoliki svoje ekstremiste, ki so še bolj grozljivi v svojih početjih kot islamski. To je bila tvoja primerjava! In zdaj ti pravim, da primerjava ni vredna počenega groša, ker pri enih ne gre za vero pri mučenjih, pri drugih pa samo in edino za vero. Eni ne širijo svoje propagande, drugi jo. Zato ne moreš v isti sapi govoriti o domorodcih in jih primerjati s katoliškimi skrajneži (ker to niso, saj mučenja pri njih nimajo veze z vero) in o islamskih skrajnežih, ki to dejansko so.

Daj nehaj že dokazovati kakšen BEBEC si.

Napisal si tole:

……………………………

Ker domorodci svoje zaplankanosti ne širijo v svet in nočejo ves svet podrediti “stari zavezi”, dol jim visi za to, skurili na grmadi bodo tistega, ki pride k njim in jim teži, ne pa “nevernika”, islamski skrajneži pa to želijo.

……………………………

NE IDIOT, NI RES. MOTIŠ SE!

Nihče ne  sežiga ljudi, ki pridejo k njim in jim težijo. Pač pa svoje sovaščanke obtožujejo, da so čarovnice imajo procese proti čarovnicam, jih mučijo in sežigajo na grmadah.

VSE JE NATANČNO TAKO KOT JE BILO V SREDNJEM VEKU PRI NAS V EVROPI.

Tako da motiš se, delajo točno po tisti bedariji iz biblije, da ogenje očiščuje.

TUDI ANTROPOLOGI SO POVEDALI, DA JE ZADEVA PRAKTIČNO ENAKA KOT JE BILA V EVROPI IN SE JIM ZDI, DA GLEDAJO V EVROPSKO PRETEKLOST.

Celo ena katoliška kraljica v novejši zgodovini je uspela postaviti rekord, kot kraljica, ki je imela procentualno največ žrtev znotraj starega naroda, ker je vrjela v te bedarije ogenj očiščuje.

V latino.telenovelah imaš zlobnice ki so globoko verne katoličanke, ki so govorile ogenj očiščuje in sežigale svoje žrtve. Ko preveriš od kje jim ideja ugotoviš, da so jemali iz realnosti, saj imajo take primere v sedanjem času.

Medtem ko v Afriki so povezali posamezne primere sežiganja ljudi, s krščansko vero, ki so jo prinesli Evropski kolonialisti. In še bolj grozljivo del krivde naj bi nosili, celo ameriški in evropski krščanski misjonarji, ki v današnjih časih  hodijo v afriko. Ve se da so eni izjavljali, da je treba določene grešnike ubiti.

Tako da IDIOT še kako je to povezano s katoličanstvom in krščanstvom! 🙂 Imaš vsaj mene, da ti pojasnim če si ti tak bebec z velikim gobcem in slamo v glavi.

Zdaj vsaj vidimo kakšni ekstremisti so lahko kristjani dandanes kar na treh celinah.

Torej DEBIL si. Neizobražen in butast in še enkrat sem dokazal kakšen debil si ti zmedena počena glava.

Samo budala bi primerjala peščico domorodcev, ki ostajajo v svoji vasi in nikomur zunanjemu nočejo nič, se ne selijo po Evropi ne nič, s skrajnimi islamisti, ki pobijajo povsod po svetu in se širijo okoli. Kakšno škodo lahko naredi tistih 20 gvinejskih domorodcev svetu??? In kakšno lahko naredi več milijonska množica džihadistov?

“Iz Sarajeva prihajajo šokantne informacije o borcih Islamske države, ki se urijo na Balkanu. Iz držav nekdanje Jugoslavije se je šlo za Islamsko državo borit skoraj 1000 borcev. Hrvati pa opozarjajo, da je samo v Bosni in Hercegovini 35 kampov za urjenje džihadistov.” To je bilo pred petimi leti, zdaj jih je še več. 

A si kdaj slišal za ekstremistične kristjane, ki se danes po svetu urijo za borbe, v katerih bodo izvajali teroristične napade?

Daj, budala, dojemi, da krščanskega ekstremizma danes ni več (ja, skozi zgodovino so naredili cele pizdarije, se strinjam, in jih preziram), je pa zato islamski ekstremizem zelo razmahnjen. Tistih tvojih 15 gvinejskih bebcev lahko tudi pozabiš, ker ne igrajo absolutno nobene vloge nikjer.

Ne nimaš več teže in moči argementiranja saj se pri vsemu zmotiš. 🙂

Saj si napisal tole:

………………………………

Ker domorodci svoje zaplankanosti ne širijo v svet in nočejo ves svet podrediti “stari zavezi”, dol jim visi za to, skurili na grmadi bodo tistega, ki pride k njim in jim teži, ne pa “nevernika”, islamski skrajneži pa to želijo.

……………………………….

DEJSTVA, ja DEJSTVA pa govorijo tole:

………………………..

Nihče ne  sežiga ljudi, ki pridejo k njim in jim težijo. Pač pa svoje sovaščanke obtožujejo, da so čarovnice imajo procese proti čarovnicam, jih mučijo in sežigajo na grmadah.

VSE JE NATANČNO TAKO KOT JE BILO V SREDNJEM VEKU PRI NAS V EVROPI.

Tako da motiš se, delajo točno po tisti bedariji iz biblije, da ogenje očiščuje.

TUDI ANTROPOLOGI SO POVEDALI, DA JE ZADEVA PRAKTIČNO ENAKA KOT JE BILA V EVROPI IN SE JIM ZDI, DA GLEDAJO V EVROPSKO PRETEKLOST.

………………………….

Torej kažeš DA NIMAŠ POJMA. Kaj ti meniš in čutiš me pa ne zanima. Prvo moraš pridobiti, kredibilnost, da si lahko pišeš z menoj.

Ne pa da ti moram jaz vse pojasnjevati.

In jaz ti pišem o Afriki in Latinnski Ameriki, tako da nevem kje ti tam vidiš gvinejske domorodce. 🙂

RES JE DOLG (citat).

NAŽALOST PA “wokov/Neutropatov” NI DOLG. Temu se je še prostitutka režala, ko je videla kakšno revšćino ima med nogami.

TEMA O FONTANAH, 14.12.2023 ob 21:00

lepo

ŠE ENA SLIKA FONTANE, 02.11.2023 ob 15:05

woke – destrukcija belopoltega krščanskega sveta, 31.10.2023 ob 13:45

Kokoši???????, 31.03.2023 ob 20:45

woke – destrukcija belopoltega krščanskega sveta, 31.03.2023 ob 20:25

Menjava spolov je satanistični akt, ker
gre za poskus preglasiti naravo in
normalizirati bolezen.

“Leta 2007 sta bili v celotnih Združenih državah dve pediatrični kliniki za enakost spolov. Danes jih je blizu 200. To ni naključje ali odgovor na povpraševanje javnosti. Kot vse ostalo je to del načrtovanega in usklajenega pritiska, ki se je začel z javno indoktrinacijo prek knjig, filmov, televizije in šolskih učiteljev. Zdaj se uvaja do popolnosti.”

Kirurgi zaslužijo od 25 do 50 tisoč dolarjev za vsako osebo (otroka), ki jo pohabijo.

Seksolog John Mayer je bil židovskega porekla.

Žalostno pa je le, da zaostali avtistični debilček misliš, da na celem svetu obstaja le ZDA.

In ne znaš pojasniti zakaj je občasno IRAN na prvem mestu na svetu po največ operacijah spola. Zakaj je v tradicionalno katoliški BRAZILIJI še več transic kot na TAJSKEM. Zakaj nekatere AZIJSKE države izvajajo operacije za spremembo spola že od 70ih in 80ih let.

Ne DEBILKOVO znanje je preveč omejeno in pozna le zahod s katerim nas mediji cel čas šopajo.

Ker če bi razumel še drug svet, bi mogoče dojel kaj se v resnici dogaja!

suzanca677, 31.10.2023 ob 12:52

Ne vem sicer za koga me imaš, tebe sem večkrat brala ampak ravno zato, ker popolnoma neartikulirano odgovarjaš ljudem in ker so zate vsi eden, sem se tega vzdržala. V tisti temi o domorodcih v Gvineji sem ti pa odgovorila, ker gre za zadeve, ki sem jih študirala, saj sem iz tega foha. Se mi je kar zdelo, da me boš imel za eno in edino, očitno sem tudi v tej temi zapisala vse prispevke, ki so napisani proti tebi, čeprav so moji prispevki zgolj in samo tisti pod vzdevkom suzanca.

Po mojem mnenju si narcisističen paranoičen primerek, ki ne zmore prenesti kakršne koli kritike na svoj račun, zato vse tiste, ki so proti tebi (in teh je veliko)  v svojih očeh združiš v eno osebo, saj se je tako lažje spopadati z njo. Če ne boš spucal s stvarmi iz svojega otroštva, ko je očitno bilo veliko ljudi proti tebi in te ni razumelo, se bodo zadeve samo nalagale. Iz tega se zna izcimiti še veliko hudega, rabiš pomoč in to hitro. In to je tudi vse, kar sem imela povedati na to temo in tebi.

rok-1 31.10.2023 ob 13:26

“Če sebi želite dobro, ne odpirajte takih tem in jih ne berite, ker vam škodujejo.”

Teh tem se itak ne odpira, ne bere, ne komentira. Škodujejo sicer ne direktno, zapravljajo pa čas tistemu, ki bere.

Kdo to piše… sploh ni važno.

Realnost se preverja iz drugih virov, tole je le še eno dopolnilo, ki pokaže kaj vse tudi obstaja v glavah.

cave canem 31.10.2023 ob 13:24

Še moj prispevek k tej temi. Kot kaže imam ta privilegij, da ravno moji prispevki povzročijo najbolj radikalen čustveno-mentalni odziv uporabnika Kokoši. Tukaj sem dokaj nov, tam nekje od začetka poletja. V občasne replike Kokoši se vključim, ker sem odkrito proti LGBT propagandi in izkrivljenim pogledom na ta sodomitski fenomen s strani uporabnika Kokoši.  Na začetku sem poskušal voditi konstruktivno debato, nakar sem uvidel, da ima Kokoši resne psihične in osebnostne težave in ni sposoben voditi konstruktivne debate z znanstveno podprtimi protiargumenti, ampak se kot močno infantilna oseba loti diskreditacije sogovornika na način ad hominem. Nemogoče je komunicirati z osebo, ki ti krade nicke, te diskreditira, podtika izmišljene karakteristike in je popolnoma neizobražena ter skrajno agresivna.

Za razliko od Kokoši, ki mi želi smrti, pa jaz Kokoši želim le strokovne pomoči in ozdravitve. Napisal sem strokovne pomoči in ozdravitve, ker normalna oseba ne piše tako srhljivih vsebin. Seveda tudi jaz upam, da bodo njegova dejanja sankcionirana s strani pristojnih organov.

Kokoši anonimno, 31.10.2023 ob 11:48.Tak je ta tvoj izmeček, ki ga braniš. Jaz ti pa povem, DA BI MU DAL SAMO ŠUS V GLAVO!

Kokoši anonimno, 30.10.2023 ob 11:38. Da si drzne GNOJ pametovati o temu, čeprav sama ne pozna situacije in ni doživel/a problemov. PA TO BUDALO JE SAMO ZA POTOLČI! Tak gnus od človeka ni vreden, da živi.

Kokoši anonimno 28.10.2023 ob 13:30. Tiho bodi kurbetina zavožena. Ti prasica z neumnim gobcem. Upam, da tvoje otroke, vnuke in starše sesujejo na cesti, da bojo v krvi ležali. No seveda če si kuzletina kot si sploh lahko ustvarila življenje. Tebe staro psico pa naj posil

Kokoši anonimno 28.10.2023 ob 14:47. Ma če je kurva neumna zabita. Bo že dobila prasica, ko jo bojo posilili in stolkli njene otroke in vnuke in zbrcali in oropali starše.

Kokoši anonimno,26.10.2023 ob 16:25. Če jaz ubijem MONovskega trola ne bi smel dobiti preveč let zapora. Glavna kazenska odgovornost bi se morala prenesti na uredništvo MON-a..

Kokoši anonimno, 26.10.2023 ob 16:1. Hej INCEL NEDOFUKANI zakaj se ne ubiješ?

Kokoši anonimno,ob 07:52, Za poklati ste, samo za poklati. Naj še enkrat krivi umrejo, ne pa da samo nedolžni umirajo.

Kokoši anonimno, 13.10.2023 ob 19:42. Trdi to samo zato, ker ima prepameten gobec, ki ga je treba razbiti!!!

Kokoši anonimno, 12.10.2023 ob 17:18Očitno si hujši izrodek od pedofilov, da bi bilo še noža škoda, da se ga umaže s tvojo krvjo.

Kokoši anonimno, 12.10.2023 ob 16:12. Najmanj poklati bi se vas moglo prokleta golazen. Vi svinje pokvarjene bi morali biti zaklani do smrti, ne pa ta igralec.

Kokoši anonimno, 12.10.2023 ob 16:40Kot sem napisal, ti si tisti, ki bi moral umreti. Take kot si ti bi bilo treba zaklati. Ne pa da sta zdaj zaradi takih gnojev kot si ti in vaše nestrpne družbe umrla dva moška.

Kokoši anonimno, 09.10.2023 ob 15:55. Odgovor na objavo uporabnika Julij Cezar. Kva je svinja ogabna. A rabiš šus v glavo? Bolje da se tebe ubije in se te zamenja s kakšnim muslimanom. Ti si itak gnoj malovreden.

Kokoši anonimno, 29.09.2023 ob 13:42 Odgovor na objavo uporabnika Z veseljem, 29.09.2023 ob 13:35. Predoziral se je s spermo. Preživljal se je s fafanjem. Upam da tvojo otrok umre takšne smrti.

Kokoši anonimno, 29.09.2023 ob 14:44Se mi je kar zdelo, da so SVINJE SLOVENSKE vsega krive. Sicer pa saj v Zahodni Evropi dobro vejo, so Slovenci balkanski vzhodnoevropski majmuni.

Kokoši anonimno, 02.09.2023 ob 17:37. Še ena izjava v nizu izjav od osebe, na katero vas že leta opozarjam, da jo odstranite. Kaj je ravnokar zapisala ta SMRDLJIVA PRASICA, ki rada besedo “ENA” “Take ljudi je dejansko samo za pobit, žal.” /…/ Ma da pa srečam to vašo trolovsko ZAVOŽENO NEDOFUKANO prasico pa jo bom za lase držal in jo po cesti vlekel, da je ta oseba moški, ki to tukaj izvaja(in pač piše kot ženska) ga s pestmi stolčem do smrti. Do takrat pa lahko tej svinji pišem karkoli in jih lohka grozim s smrtjo tolikokrat kot mi bo to zapasalo. A JE JASNO???

Kokoši anonimno, 02.09.2023 ob 19:11 (drgač pa ja, ljudi, ki zagovarjajo genocid je treba ubiti).

Kokoši anonimno, 17.09.2023 ob 18:07. Pa ne brisati moderatorji, ker tudi na tujih forumih so teme ali podpirate smrtno kazen običajne. To je pač zahod. Vi pa itak na MON-u cel čas objavljate novice iz zabavne industrije Amerike, tam pa vemo, da imajo smrtno kazen.

Zdaj vam bom razložil, kakšni bi morali biti pogoji za množične usmrtitve, ki jih je potrebno legalizirati. Kar želim povedati, je žal to, da bi bilo dobro za našo družbo, da država te ljudi pobije.

Zato sem jaz sočuten do teh fantov/moških, ker razumem v kakšni družbi živimo. Za fantom, ki je resneje poškodoval geja se dostikrat stiskava in božava in on ima dostikrat ob temu erekcijo. To pa je največ kar je pripravljen počet. Sovražim jih in preziram. In če bi videl, da katerega od teh gejov pretepajo bi samo dvignil glavo in odšel mimo kot, da nisem ničesar videl. Tako zelo jih preziram.

ZDAJ PA KOGA BI BILO POTREBNO USMRTITI.

– Torej homofobe, ki so heteroseksualci. Lahko jih se preveri kar s poskusom, ki ga zgoraj omenjam.

– in moralne avtoritete na položajih ali takšne, ki imajo so medijsko prepoznavni. KI so torej homofobični, ali pa nasprotujejo LGBT kar nasplošno in nas vse mečejo v isti koš in obenem poveličujejo heteronormativnost in zagovarjajo tradicionalne vrednot.

(najhujše LGBTQ šoviniste pa bi jaz zgolj zaprl)

TO JE NUJNO POTREBNO IZVESTI.…TOREJ KAZEN ZA VSE TO MORA BITI!!!

Saj razumem, da so mnogi homofobi že mrtvi(še zlasti če govorimo o genocidih v prejšnjem stoletju). Ampak še vedno pa lahko s krvjo za njihove zločine plačajo novi homofobi(heteroseksualni, ljudje na položajih, medijsko prepoznavni).

Poleg tega mnogo starčkov, ki so včasih pretepali ali zapirali geje uživa mirno starost(pa čeprav so svoje žrtve doživljenjsko čustveno pohabili). Smrt takšnih ljudi je pač upravičena.Če mi jih pač ne bojo mogli vrniti pa bom imel vso etično pravico tega sveta, da jih pokončam! Torej množična usmrtitev nekaterih ljudi je potrebna. Da ne bom potem jaz kot STARČEK v dalnji prihodnosti kakim vnukom “ruknil” dedka ali babico.Ali pa, da ne bom kakega ostarelega LGBTQjevca tako razburil, da ga bo infakt. (aja pa preden se me briše, naj samo poudarim, da sem prej napisal, da se najbolj šovinistične LGBTQjevce ne usmrti, ampak le zapre.)

Kokoši anonimno, 18.09.2023 ob 09:37. Kva je pička ti materina od glupe prasice, ki te je rodila??? Ti si sam za zaklat gnoj ničvreden, prasec incelovski nedofukan. K je premal gejov pa te nobena gnoja ne povoha. Sam za ubit si gnus umazan.

Kokoši anonimno, 23.09.2023 ob 13:23 Zlasti najbolj kritične so kurbe, ki jim je poroka olajšala življenje, tisti, ki so po Jazbinšku ali kako drugače dobili stanovanje. Te radi kritizirajo socialkarje in une v mama hotelu, sami pa so še slabši in si edino kroglo med oči zaslužijo.

Kokoši anonimno, 23.09.2023 ob 16:22. Pritlehen, hinavski, dvoličen, lažniv torej vse kar je latentne pedre obtoževal in s tem je priznal, da je latenten PEDER. Ker pa so po njegovem vsi latentni pedri pedofili je s tem tudi priznal, da je PEDOFILČINA. Tako da eno kroglo bi morali tudi zanj prišparati.

Kokoši anonimno, 18.09.2023 ob 10:02. Ma škoda da ni tvoja mat crknla s tabo vred v trebuhu preden te je rodila!

“suzanca677”,

Prav, prav, prav, boš pač spet pobegnila v svoj svet fantazije, ki si ga tu ustvarjaš, ker je tvoje lastno življenje bedno, oziroma ga sploh nimaš.

Tu si lahko kdorkoli, le vzdevek zamenjaš, lahko si več oseb in lahko ljudi s kakršnimi ne znaš sobivati in navezovati odnosov v resničnem življenju, tukaj pa jih lahko vrtiš okoli prsta.

Veš res bedno je tvoje življenje, če je to vse kar imaš.

Tako da kar laži, se pretvarjaj, vsa podmukla, pritlehna in manipulatorska kot si. Ker žal se niti za to tvojo svinjsko lažnivo manipulativno zunanjostjo ne skriva nič lepega. Nikoli še nisem srečal osebe, ki bi jo bolj pomiloval od tebe.

Ampak s tem kar počneš najmanj koristiš ravno sama sebi.

Pa mimogrede, stavek “da se iz letala opazi da to pišem jaz” si že 100x v zadnjih dveh letih zapisala raznim uporabnikom, ki si jih obtoževala, da so jaz, KER PRAZAPRAV SI TI TISTA, KI MISLIŠ, DA SMO VSI ENA OSEBA.

Potem pa to pripisuješ meni.

j

woke – destrukcija belopoltega krščanskega sveta, 31.10.2023 ob 13:43

woke – destrukcija belopoltega krščanskega sveta, 31.10.2023 ob 10:14

Guverner Minnesote Tim Walz želi pohabiti vaše otroke, da bi “zaščitil pravice LGBTQ ljudi”.

Guverner Minnesote Tim Walz, demokrat, je v odgovor na številne druge zvezne države, ki so prepovedale takšne grozljive prakse, podpisal izvršni ukaz, da bo Minnesota postala zatočišče za otroke, v katerih bodo brez sramu ali kazni rezali svoje genitalije.

Walzova izvršilna tožba proti pohabljanju otrok trdi, da se nanaša na “zaščito pravic LGBTQ ljudi iz Minnesote in drugih zveznih držav do prejemanja zdravstvenega varstva, ki potrjuje spol.” Bodite pozorni na uporabo fraze “in druge države”, ki nakazuje, da želi Walz iz Minnesote narediti ciljno državo, ki “potrjuje spol” za zmedene, duševno bolne mladoletnike, da uničijo svoja telesa.

“Želimo, da vsak Minnesočan odrašča in se počuti varnega, cenjenega, zaščitenega, slavljenega in svobodnega, da obstaja kot svoja avtentična različica samega sebe,” je Walz ponosno objavil svojo tožbo v zvezi s pohabljanjem otrok.

“Zaščita in podpiranje dostopa do zdravstvene oskrbe, ki potrjuje enakost spolov, je bistvenega pomena, če želimo biti gostoljubna in podporna država,” je dodal.

V tvitu je Walz dodal, da njemu in njegovim volivcem “LGBTQ+ sosedi ne bodo zavrnjeni ali kaznovani zaradi iskanja zdravniške oskrbe, ki bi potrdila in rešila življenje.”
Do te poteze prihaja, ko je južna soseda Minnesote, Južna Dakota, prejšnji mesec prepovedala pohabljanje otrok mladoletnikov. Oklahoma, Teksas in številne druge države so že ali nameravajo slediti temu zgledu.

Da bi svojo zvezno državo ločil od drugih, se je Walz odločil sprejeti pohabljanje otrok v imenu celotne Minnesote in ponosno odprl svojo zvezno državo za turizem pohabljanja otrok, tako da je postal destinacija za takšne postopke.

Walz še ni razložil, kako je prišel do zaključka, da je uničenje otrokove reproduktivne sposobnosti in sposobnosti rasti, hkrati pa zavira njihov razvoj in za vedno onemogočeno, da njihova telesa normalno delujejo, “rešuje življenja”. In nihče iz medijev se ga ni potrudil niti vprašati.

Kolikor lahko rečemo, uničenje otrokovega občutljivega hormonskega sistema ni prav nič rešilno. Kastracija mladih fantov in odstranjevanje dojk dekletom samo ustvarja pot do vseživljenjske bede in trpljenja, kar Walz očitno podpira.

»Najbližji argument, ki ga lahko navedejo aktivisti LGBTQ+++™, je, da če staršem ne dovolijo, da kirurško pohabijo otroke v njihovem varstvu, to povzroči njihov samomor,« piše Ben Bartee za The Daily Bell.

»Toda če si omenjeni otroci tako želijo odrezati svoje genitalije in/ali opraviti hormonsko nadomestno terapijo (s čimer preprečijo naravni, biološko nujen proces pubertete) do te mere, da se bodo poskušali ubiti, če jim bodo te svoboščine odvzete, je to duševno zdravstveni problem.”

Če bi bil Walz dober in pošten človek z integriteto, bi priznal resničnost, da je najboljši način zdravljenja tako imenovane »trans« mladosti psihološka terapija, ne pa da bi popustili njihovim muhastim zahtevam, da bi šli pod nož in jemali endokrine motijo ​​droge do konca življenja.

Dejstvo je, da so postopki »potrjevanja spola« visoko dobičkonosni postopki, kar je glavni razlog, zakaj ga določeni segmenti družbe tako agresivno vsiljujejo otrokom.»Če smo se iz COVID-a naučili ene stvari, je to, da dobičkarska medicinska industrija nima interesa za dobro počutje bolnikov,« še piše Bartee. »Če lahko prinese denar na račun pacienta, je to prav tako dobro, kot da bi jim zasluženi dolar dejansko pomagal izboljšati njihovo zdravje. Vse se vrti okoli Benjaminov.”

g

tole je pa tudi zelo zanimivo branje

matias, 29.06.2025 ob 00:31
darwindarko, 29.06.2025 ob 00:13
matias, 29.06.2025 ob 00:07
darwindarko, 28.06.2025 ob 23:51
matias, 28.06.2025 ob 23:44
KrEna2025, 28.06.2025 ob 21:53
Izredni študij, plagiat ali ponarejena diploma?, 28.06.2025 ob 17:17
KrEna2025, 28.06.2025 ob 17:06
matias, 28.06.2025 ob 16:29

Neizobraženi teoretiki zarot, kar pot pod noge v Ameriko, kjer živi Eric Clapton, tam si zdravnikov ne boste mogli privoščiti, tudi če jih boste krvavo rabili. Fantastično! To je obljubljena dežela za vas, da vam ne bodo veliko pametnejši od vas nekaj srali po glavi. Tam vam bo Eric dal na stran kak milijonček, ker po svoji dobrodelnosti so znani ameriški milijonarji, tako kot Trump. Za vsak primer, če boste za operacijo slepiča morali odšteti par 10 jurjev, medtem ko imate pri nas praktično zastonj javno zdravstvo, ki vas žal poskuša zastrupiti. ?

Podpiram naravno selekcijo med glupani, imenovanimi teoretiki zarot,  manj vas je, boljše bo. Otrok vas tako večina nima, zdravnikov ne marate, ker ste manj izobraženi, vas gredo v nos pametnejši od vas, boste počasi izumrli. Ampak imate srečo, da vam delajo resno konkurenco imigrantski muslimanski inženirji.  ?

Mate, tudi jaz sem velika slovenoljubka, ne boj se! Tako velika, da mi je žal vsakega Slivenca, ki po nepotrebnem umre zaradi zmot in naoak medicinskuh dogm!

Po nekaterih podatkih zgolj zaradi dokazanih zdravniških napak umre do 1000 ljudi. Pa vendar je to le vrh ledene gore napakarstva v medicini pri nas! Dejansko gre za tisoče in tisoče uničenih življenj zaradi zdravstva, preprečljivih napak in širše predvsem zaradi osnovnih in napacnih medicinskug dogm, da se obolenja lahko zdravijo samo po ustaljenem postopku, licenciranim za vse zdravnike, ki seveda vključujejo apriorno uporabo farmacevtskuh preparatov najcenejše in najnevarnejše in najmanj predvidlj8ve sorte.

Hipokrat se v grobu obrača!

Hipokrat je zdravil s hrano. Danes zdravijo s sintetično ‘kemijo’. Kemija pač ne zdravi biologije, ampak jo uničuje.

Pa brez skrbi, imam zelo dostojno naravoslovno izobrazbo, certificirano.

Pa brez skrbi, imam zelo dostojno naravoslovno izobrazbo, certificirano.

Kurac maš ti naravoslovno izobrazbo. Oziroma če jo imaš res bi bilo potrebno preverit kako si prišla do nje. Vemo do ponaredbe, plagiati in podobno niso nekaj nenavadnega.

Ni mogoče da ima nekdo narovoslovno izobrazbo bluzi pa o “tisoč mrtvih” zaradi zdraviških napak.

Bolj verjetno je sicer da nimaš ti nič, niti vzgoje ter zato lažeš kot pes teče. ? Dodatno, ker si glupa tebra, misliš da ti dejansko kdorkoli nasede

Smanji doživljaj. 

Gospa KrEna piše doktorat v tujini, res pa, da ne iz naravoslovja.

Pa dokler ti Pasteur ni jasen, se nimava kaj menit o naravoslovju.  In očitno ti ni, ali pa si se zadostno naučil osnovnošolske formule o Pasteurju,kar je za moj diskurz znatno premalo, da bi čas izgubljala s tabo.

Pamet brez milosti je le hrup brez vsebine, vendar včasih milost ni na mestu. V tvojem primeru mamreč.

Bejž, bejž, seveda ste sami filantropi med teoretiki zarot, tako kot vsi politični in verski ideologi.

Nobenega od vas ne briga, koliko ljudi umre, glavno, da vaša ideja preživi, ne ljudje, ko zagovarjate za lase privlečene teorije, da so cepiva škodljiva in zdravniki “morilci”. Logike v tem ni nobene, pameti še manj, ker potem bi morali cepati kot muhe, ampak glej ga zlomka, še vedno sem zdrav, kakor tudi vsi moji bližnji in znanci, ki smo bili cepljeni. To je samo gluparjenje, takšne debate niso zanimive za povprečno razgledane, ki poznajo osnove iz naravoslovja, dovolj je poznavanje osnovnega principa delovanja cepiv, kjer ste teoretiki zarot izviseli. Dovolj je, da greste v šole nazaj, ampak če je buča pretrda, tudi šole ne pomagajo. ?

Pri tebi se vidi, da si imela klavrn odnos z očetom, tudi verjetno z materjo. Večini teoretikov zarot je skupno, da ste imeli težave z avtoritetami – starši. Potem pa preganjate te starševske sence v simbolističnih nosilcih družbenih avtoritet, kot so zdravniki recimo, ker si s svojimi starimi niste upali razčistiti zadev in zamer, ki jih gojite do njih.

BEDAK

Bedak si ti Darko, dokazljivo, kot avtomehanik bi poučeval zdravnike o cepljenju, čeprav nimaš pojma o pojmu, kar se tiče naravoslovnih ved. Hahaha. ? Še avta ne znaš popraviti, saj nič ne delaš, bi pa igral zdravnika kot brezposeln in neizobražen hepan, ki še faksa od znotraj ni videl, da bi dobil malo občutka v svoji skisani domišljavi betici, koliko je to enega dela, pridnosti, ki hodi z roko v roki z intelektualno nadarjenostjo, če hočeš medicino končat . ?

bedak

Odpri si že neko svojo temo in bod vsaj tok sposoben ne da se vedno na tujo obešaš in v njej debiliziraš. Poserješ temo z debilnostjo ki nima nobene zdrave logike. Odpri si temo in tam lapaj kar te je volja, kar maš dreka v seb tam seri kokr te srat tiši. Misliš da si pameten si pa zabit kreten. Butast naduvanc,ki palamudi bedarije za bedarijo.

Darko gor Darko dol očitno brez mene ne znaš. Dost slab da brez mene ne znaš. Skratka tok zabit da si niti teme ne znaš odpret. Jst če hočem nekaj več povedat odprem temo in povem. To ti še nisi osvojil si preveč omejeno tja v glupo betico. Še modrivrag trol zblojeni si zna temo odpret. Vsak si jo zna ti jo ne znaš. N eznaš teme odpret pa misliš da boš pametoval o cdrugih stvareh. DEJ SPEL SE!

Norec si ti, Darko, pa to ornk priškrnjeno domišljav, pameten pač nisi (nikoli bil). Šola je pričevalec in dokaz temu. Ali kako si ti to predstavljaš, da bi vsak glupan odločal o tako pomembni stvari, kot je naše zdravje? Seveda lahko v norišnici in na MONu. ?

Srednjo poklicno si komaj končal, sedaj pa se kot avtomehanik čutiš poklicanega, da bi poučeval ljudi iz njihove stroke, torej medicine, ki je zelo zahtevna in jo končajo le intelektualno nadarjeni, pridni in sposobni ljudje. ? In glej ga zlomka, vsi ti so menda bolj neumni od tebe. Ne, ti si tu neumen, pa to tako zelo, da se niti ne zavedaš svoje neumnosti. ?

ni mi všeč, 15.09.2020 ob 10:14

[img]https://uporslovencev.files.wordpress.com/2018/01/upor-slovencev-lgbt-prijazno.jpg[/img]

Vse lepo in prav, dobro je da se širi beseda o gejih, da se takšni ljudje lažje vključijo v družbo. Ampak žal presegajo meje zdravega razuma. Saj je njihovo vsiljevanje postalo zelo nasilno in izprijeno ter posega v sam bit človeka. Žalostno pa je, da pri tem sodelujejo javne ustanove, ki se ukvarjajo z vzgojo in učenjem mladine.

Sem spadajo osnovne šole in vrtci. In kaj se pravzaprav dogaja, tu ne gre za neko splošno poučevanje o drugačnosti in razlaganje kako je biti gej/lezbijka. Ne tu gre za vsiljevanje spolnih različnosti in prepričevanje otrok, da spoli ne obstajajo. V vrtcih, ki imajo LGBT prijazno otroke silijo v role play oziroma izmenjavo vlog, torej da fantki postanejo punčke in punčke fantki, v igranje, da so pedri in lezbijke in še druge neprimerne stvari. Vse to se dogaja pod vodstvom transvestita, v odsotnosti vzgojiteljice.

Zakaj torej je potrebno v vrtcih otrokom posiljevati nekaj česar ne poznajo in jim pri teh letih ni potrebno poznati? Ob tem lahko samo rečemo, da je njihova izprijenost presegla vse meje zdravega razuma ter prvotno nedolžno ozaveščanje spreobrnilo v izprijeno igro vsiljevanja. Vse skupaj pa so podpirale vlada Mira Cerarja, Marjana Šarca, župan Zoran Jankovič in drugi politični levičarski veljaki.

Parada ponosa, ki naj bi združila vse drugačne in v nekem mirnem shodu prikazala razlike med ljudmi se je sprevrgla v sprijeno prikazovanje vseh izprijenosti LGBT in njenih podpornikov. Med drugim tudi javno prikazovanje pedofilije ter drugih neprimernih kretenizmov.

Seznam prejemnikov certifikata:

Mala ulica – Center za otroke in družine v Ljubljani
Slovensko mladinsko gledališče
Osnovna šola Franceta Bevka
OŠ n. h. Maksa Pečarja
Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Ljubljana
Vrtec H. C. Andersena
Vrtec Pod Gradom
Javni zavod Mladi zmaji
Viški vrtci
Vrtec Galjevica
Vrtec Kolezija
Vrtec Mladi rod

[img]https://www.pinknews.co.uk/images/2017/10/drag-queen-megankerr.jpg[/img]
[img]https://prophecyinthenews.com/wp-content/uploads/2017/10/Drag-Queen.jpg[/img]

Administrator, prosim da izbrišete temo, ker zastruplja naše otroke in  celotno družbo!

LGBT je zelo nasilen.Pravijo da so prijazni,ampak koliko sovraštva je v njih,napadalnosti,…Mi se kar bojimo ko se nam kaki taki naročijo v salon.Nadlegujejo zaposlene,ostale stranke,nemoreš se jih znebiti,…

neprimerno, 15.09.2020 ob 10:34

[img]https://i.ibb.co/DCgRNfM/imrs.jpg[/img]
[img]https://i.ibb.co/3B37Dhf/im-115178.jpg[/img]

To so bolniki.Heterofobija,nasilje lgbtq je iz dneva v dan več,nasilne vsebine,komentarji,imam soseda ki sta geja,žalita,se dereta na sosede,zvonita za vsako malenkost,lepita mavrične nalepke po bloku,na poštne nabiralnike,… Policija se na naše prijave sploh ne odzove.Ko imata zabavo,so preglasni,jima kaj poveš pa ti grozita z sodiščem,homofobijo,da si nad njimi nasilen.Mi se bomo samo zaradi ta 2 bolnika izselili.Vlada mora nemudoma sprejet zakon proti heterofobiji.

V ZDA je bilo letos poleti odpovedanih vec njihovih parad, ker jih podjetja niso vec financirala. En tak primer je bila veriga trgovin Target. Ne samo da so jim vsako leto dali mocno financno injekcijo, v trgovinah so LGBT izdelkom namenili cel oddelek. Zdaj je veriga financno na psu, analitiki se sprasujejo, ce bo sledil bankrot,  denarja za LGBT ekscese ni vec. Podjetja, ki so prej metala mase denarja za LGBT propagando, zdaj ugotavljajo, da ne morejo preziveti od pescice norcev, da njihov zasluzek prihaja od heteroseksualcev. Brez financne podpore, bodo tudi LGBT aktivisti in psiholoski nasilnezi pocasi zaspali. In ko ne bo vec toliko pritiska, bo tudi navadna, psihicno labilna raja ugotovila, da pravzaprav niso transi in lezbijke, itd., ampak cisto obicajni heteroseksualci. Tako je z vsakim trendom: hitreje in z vecjo silo se zazene v ljudi, prej zgubi krila in umre pozabljen v kaksnem obcestnem jarku.

Vrtci bi morali biti vsem prijazni… ne vem zakaj izpostavljati samo nekatere črke abecede…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close