Vrste glukozamina?
Ali pa naroči prek spleta, tujina. Ponudbe kolikor hočeš. Ti le glej, da vsebuje (odebeljeno – polek glukozamina še hrustanec morskega psa- se mi zdi, pa MSM – ok, tega morda celo bolje, da uživaš ločeno ali pa ga še ekstra dodajaj) in da so dovolj veliki odmerki.
Pomaga vse to, zelo. A vedi, le dokler jemlješ.
Ali pa naroči prek spleta, tujina. Ponudbe kolikor hočeš. Ti le glej, da vsebuje (odebeljeno – polek glukozamina še hrustanec morskega psa- se mi zdi, pa MSM – ok, tega morda celo bolje, da uživaš ločeno ali pa ga še ekstra dodajaj) in da so dovolj veliki odmerki.
Pomaga vse to, zelo. A vedi, le dokler jemlješ.[/quote]
tujine pa ne bi priporočala, ker so delali raziskave in našli v veliki večini glukozo v kapsulah, namesto obljubljenih sestavin :))
ljubo doma še enkrat !
Pomaga vse to, zelo. A vedi, le dokler jemlješ.[/quote]
tujine pa ne bi priporočala, ker so delali raziskave in našli v veliki večini glukozo v kapsulah, namesto obljubljenih sestavin :))
ljubo doma še enkrat ![/quote]
Jaz kupujem vedno v tujini, ker pri nas je vse prepralčano, seveda pa preko spletnih strani, ki so preverjene, ki so “na trgu” že vsaj nekaj let. In jasno, ne najcenejšega sranja .. a kot pravim, še vedno do dobre stvari zunaj veliko cenejše kot pri nas povprečne.
Pomembna je spojina – če greš pobrskat po starih temah, boš našla pojasnilo.
Jaz ga jemljem, od pharma nord, in mi pomaga. Čudežev ne pričakuj, hrustanca menda ne obnavlja, preprečuje pa nadaljnje prekomerno obrabljanje. Poleg tega naj bi glukozamin menda zviševal pritisk. Jaz sem po začetni kuri s tremi kapsulami šla na dve, pa še to zdaj ne vzamem vsak dan, ampak vsak drugi.
Evo, tale tema je kar izčrpna:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,7257554,7259413#msg-7259413
Forum je zaprt za komentiranje.