Najdi forum

Vrsi pri Zadru

Zanima me, če imate izkušnje z letovanjem v vasici Vrsi pri Zadru. Baje je ful lepo. Mi gremo letos tja pa me zanima, kakšno je vaše mnenje.

Kraj je majhen, miren, primeren za družinice z otroki. Nočnega življenja ni. Je najlepši kraj na Jadranu, kar sem jih videl, urejeno okolje, prijazni domačini, veliko sprehajalnih poti,…

Hvala za odgovor, se že veselim počitnic, točno to sem hotela za svoj dopust.

za abergle2:
prosim za kaksen kontakt, kje ste dobili apartma,
hvala

lahko na zs

Kar vpiši Vrsi pri Zadru v iskalnik, na Youtube si lahko ogledaš posnetke od tam, res je lepo. Apartma smo dobili privat, drugače jih je pa kar nekaj tam. ali pa napiši VRSI – MULO. Srečno

Smo bili lani… predsezona…
zelo umazano, plaža polna pasjih kakcev, ki jih ne lastniki ne noben drug ni čistil, tudi sicer zelo umazano. Bolj umazano je bilo samo še v Vodicah. V zalivu je veliko pomolčkov ob katerih so privezani čolni… torej pomolčki s čolni, vmes zalivček za kopanje itd. jasno, da vse smrdi po nafti, da plavajo madeži po vodi…. voda je bila zelo penasta, nekakšna rumenkasta pena?! verjetno zato, ker smo bili konec junija, torej predsezona, ni bilo nikjer nobenega sladoledarja. Razen v trgovini.
Precej moteči so bili za nas izpadi njihovega domoljubja, pravzaprav ustaštva. Na ves glas glasba iz avtomobilov z odprtimi okni, zastave s šahovnicami, majčke, brisače… kar že imajo oblečeno, vse polno šahovnic. Verjetno imam že predsodek od davnega leta 1991, pred njihovo “osamosvojitveno” vojno, ko je po celem trgu v Zadru odmevala ustaška pesem iz zvočnikov :-/

Joj, Mar, zdaj me pa skrbi. Upam, da je tako samo v predsezoni. Da bi se kopala med nafto in kakci……..Meni je po ogledu posnetkov namreč kraj zelo všeč, zdaj pa res ne vem več…..Torej mi ti odsvetuješ? A je v bližini kakšna fajn plaža sploh? Za majhnega otroka, namreč? Tako se veselim tega dopusta, da se bom kar zgrizla, če bo vse skupaj za en d….

Tudi meni je bilo všeč na osnovi slik iz interneta, zato smo sploh izbrali ta kraj…. posredujem ti samo svojo izkušnjo. Mogoče se bodo letos bolj potrudili glede na to, da pričakujejo 30% manj turistov oz prihodka od turizma.
Pa še uši smo prinesli domov …. verjetno iz apartmaja!?

Dragi Mar….. nevem točno kje si bil ampak meni je bilo super …. sem urejena oseba in rada imam red in čistočo še posebej prijaznost … in če bi blo res tako kot praviš tam nebi počitkovala…. kaj so si pa oni pol mislili, ko so videli tebe, če si že človek z takimi predsodki!!!!
ABEGLE2 – v bližini je ena divja plaža – res zelo lepa plaža predvsem za male otroke .. malo povprašaj domačine … ;o) pa lepe počitnice ti želim!!!!

pika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close