Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vroča zgodbica med Škartrobo in Zartrose

Vroča zgodbica med Škartrobo in Zartrose

Zartrose poliže vročo luliko Škartrobi, Kokoši pa v jok in na drevo nemočno gleda, ker je peder

verjemem da škartoroba o tem fantazira.. ampak me ženske ne zanimajo. sem čisti strejt, natančneje demiseksualka.

škartorobo prcam ker je pisala o mojih joških, ko je zagrabila za mojo provokacijo o martoni hahaha… hahahaha…

Toliko, da smo si na jasnem: edina lezbijka tule je Zartrose, ponuja se monkljam na polno. Gnus babji odpre temo o  svojih nagravžnih joških in potem druge obtožuje, da so obsedeni z njenimi joški. Ne, nobena ženska, noben moški na monu ne kaže interesa za njene joške. Pa naj jih še tako vsiljuje in ponuja na okrog.

Isto vsilijva s svojo homoseksualnostjo kot njen prijatelj Kokoš.

prou ogrišiš se na temu forumu…

Odgovor na objavo uporabnika
škartroba, 04.01.2023 ob 21:01

Toliko, da smo si na jasnem: edina lezbijka tule je Zartrose, ponuja se monkljam na polno. Gnus babji odpre temo o  svojih nagravžnih joških in potem druge obtožuje, da so obsedeni z njenimi joški. Ne, nobena ženska, noben moški na monu ne kaže interesa za njene joške. Pa naj jih še tako vsiljuje in ponuja na okrog.

Isto vsilijva s svojo homoseksualnostjo kot njen prijatelj Kokoš.

o škartoroba, lepo si se opisala!

evo ti čivave na isti valovni dolžini s tabo v suport. lepo, lepo, vsaj osamljena ne boš več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close