Najdi forum

vrnjena pošta?

Živjo!
Zanima me, kaj pomeni, če ti System administrator vrne sporošilo, da pošta ni dosegla prejemnikov, ker No transport provider was available for delivery to this recipient.
Zanima me najbolj tisti del z “no transport provider was available” …

Hvala!
Maruša

Bi pomagalo, če poveš, kater program uporabljaš za pošiljanje pošte in če mogoče veš, kakšen tip poštnega strežnika uporabljaš?

GMT

Prvo ne bo problem: Navadn Outlook uporabljam.

Tip strežnika? ??? Pojma nimam kaj bi to blo?

Ali je to POP3, IMAP oziroma HTTP.

Lp, Max

A pošiljaš od doma, ali v službi? Preko kakšnega javnega serverja ali ima firma recimo svoj Exchange?
Outlookov je precej 97, 2000, XP, 2003?

GMT

Office 2000, nekej pa mi je kliknil, k sem prebrala POP3. V eni seriji se mi je ful mejlov vrnil, no v tejle drugi pa nobenga od sistemskega administratorja :-S

Potem pi ba mogoče bil zate naslednji MS članek:

http://support.microsoft.com/kb/q197417/

Če ti bo pa kaj pomagal, pa ne vem. 😀

GMT

Ammmm, čist nič ;-))

A si probala vse te korake…

• A damaged Personal folder.
• The installation of Microsoft Outlook Express is damaged.
• Outlook Express has been removed.
• No mail transport service in the mail profile.
• Improperly configured mail transport in the mail profile.
• A damaged contact within a distribution list.
• A damaged contact.
• An apostrophe in your computer name.
• The mail server is expecting the addresses to be enclosed in angle () brackets.
• The mail server doesn’t recognize your IP address.
• The POP3 enabled Microsoft Exchange Server you are connecting to is not properly configured for Secure Socket Layer (SSL) authentication.
• No Delivery or Address Type for Microsoft Mail Service.

…oziroma njihove rešitve?

Lp, Max

7/8 teh rešitev ne štekam ala njente, čeprou angleščino obvladam u nulo 😉
Bom dodala svojo rešitev. Pošljem tem zavrnjenim vsem še enkrat posamezno, pa se me mogoče transporter usmili?

Kaj pa “pravilno” napisan e-naslov – v namesto @ ali pa kaka druga slovnična napakica ali pikica?

Sem že razkrila skrivnost. Pošto sem pošiljala iz enega programa za vodenje CRM, ki avtomatsko mergea v outlook. In pri tistih, kjer smo imeli v polju vpisana dva naslova, ločena z vejico, ga je očitno zmotilo tako, da je cel oken vzel za naslov in je outlook (oz. kdorkoli že to dela) mejl zabrisal nazaj.

Ja, človek se vsak dan kej novega nauči ;-))

Lep sonček vam želim!

Maruša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close