vrnitev iz raja-egipt križarjenje
Šla sm z agencijo Tentours. Bila sm zelo zelo zadovoljna tudi vodič je bil zelo podkovan in prava faca. poleg njega pa smo imeli še domačina ki je govoril v angleščini. Vreme je bilo zelo toplo okoli 25 stopinj vsak dan. Na ladji pa je bilo okoli 30 ko je tako sonček pripekal. Drugače je pa res zelo veliko zgodnjega vstajanja 2krat ob 3:30 , 2 krat ob 6, drugače pa še ob pol 7. Ampak videli smo pa zares zelo zelo veliko. Pa priporočam izlet v abu simbl fantastično.
Oj!
Ja hrana je bila tako okusna, nasploh slaščice jaz se jim nisem mogla izogniti, tako da sem jih imela za zajtrk za kosilo za večerjo mmm.
Drugače pa sem v hotelu in na ladji jedla čisto vse tudi sladoled in nisem imela nikakršnih prebavnih težav sem pa po vsakem obroku malo viskija spila za razkužitev in ni bilo problemov. Drugače pa pij sam vodo iz steklenice in si z njo umivaj zobe pa ne bo problemov. Želim ti čimlepši dopust, bi šla kar s tabo nazaj:)))))))))))
če te kaj zanima pa vprašaj
Cena za sedem dni z vključenimi ptristojbninami pa napitninami pa vizo pa vsemi ogledi je 170.000 sit. Potem maš pa še fakultativne izlete ki jih je treba pa posebaj plačat. Recimo splača se it v abu simbl je pa cena izleta na osebo 120 dolarjev samo je res veličastno. Aja ja bilo jih je nekaj iz primorske samo povej al sta bila starejša?
Forum je zaprt za komentiranje.