vrnil iz hrvaške
Jonc nepr, 13.06.2021 ob 14:37
Je bilo omenjeno par dni nazaj. Da je Hrvaška (a ne vsa!) v oranžni fazi in ni potrebno testov oz. PCT. Lahko pa te povprašajo po dokazu, da si bil na Hrvaškem in ne kje drugje. Menda.
Omenjeno kje? A nismo toliko vredni, da se to uradno pove v osrednjih tv poročilih?! Če lahko delajo propagando za cepljenje vsaj 20 min v teh poročilih vsak dan, potem bi 2 minuti lahko rizkirali za taka obvestila.
se je kdo zadnje dni, 13.06.2021 ob 09:38
Se je kdo zadnje tri dni vrnil iz Hrvaške? Je res, da nazaj grede na SLO meji ne pregledujejo več potrdilPTC? Nikjer ni bilo objavljeno, da jih ne bodo.No, saj povedo itak nič konkretnega. Zato sprašujem, kako je v živo na terenu;).
Jaz sem se danes vrnila, pogledal je samo osebno(na računalniku), drugih stvari mu nisem dala, pa tud vprašal ni po njih. Drugače pa je hrvaska(obala) zelena in ptc ni potreben (od včeraj) -potrebuješ samo dokazilo, da si bil 5 dni na zelenem obmocju(račun). Danes tega niso preverjali, vsi pred mano dali samo osebne dokumente. Na Jelšanah.
omenjeno praviš, 13.06.2021 ob 15:24
Omenjeno kje? A nismo toliko vredni, da se to uradno pove v osrednjih tv poročilih?! Če lahko delajo propagando za cepljenje vsaj 20 min v teh poročilih vsak dan, potem bi 2 minuti lahko rizkirali za taka obvestila.
Se mi tudi zdi, da bi se te stvari moralo povedat v TVD. Če nakladajo o cepivih, o ne vem čem, bi vsakih par dni vzeli 2-3 minute in razložili, kako in kaj je s prehodom meja. Meja ni le na Hr.
Forum je zaprt za komentiranje.