Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vrgel jo je iz hiše

Vrgel jo je iz hiše

in ja, dedci tako radi marsikaj zatajijo, tudi otroke od prej ….

vsepovsod zadosti f.ook fehtarjev, ki so poročeni, z otroki, imajo happy family…pa še kar se ne morejo sami s sabo pomirit, vse bi imeli in ženo z otroci in ljubico in sedeli na dveh stolih, glumili, da so svobodni …

Za r chek

Kaj te zmotilo v mojem zapisu?

Kdo je kje omenjal kakšno odsluženo psico?

Nekaterim pa vročina res škodi.

Dekle pri 26 si mora pa že poskrbeti za svoj life. Če starše skrbi, jih verjetno že ne brez razloga. Ta hudokurčnik bi se nekam vselil, nekaj časa špilal čudovitega partnerja, pol pa hop stare na cesto  punco ven, pa bo flat dobil za kako novo flenčo. Če se govori o več otrocih, jih bi lahko rezervna stara starša gor spravila. Kako priročno kajne da novodobni mladci.

JOŽI IZ VIPAVE JAVI SE IN POVEJ, ALI STA SI Z MOŽEM ZAZIHRALA SVOJO IMOVINO.

A ima ta fant otroke z eno ali več mamicami?

Odgovor na objavo uporabnika
Ja,ja, 07.08.2022 ob 19:12

Za r chek

Kaj te zmotilo v mojem zapisu?

Kdo je kje omenjal kakšno odsluženo psico?

Nekaterim pa vročina res škodi.

Dekle pri 26 si mora pa že poskrbeti za svoj life. Če starše skrbi, jih verjetno že ne brez razloga. Ta hudokurčnik bi se nekam vselil, nekaj časa špilal čudovitega partnerja, pol pa hop stare na cesto  punco ven, pa bo flat dobil za kako novo flenčo. Če se govori o več otrocih, jih bi lahko rezervna stara starša gor spravila. Kako priročno kajne da novodobni mladci.

JOŽI IZ VIPAVE JAVI SE IN POVEJ, ALI STA SI Z MOŽEM ZAZIHRALA SVOJO IMOVINO.

Ja, očitno ti vročina škodi, da pišeš “poslal iskat srečo” ob:

Kaj si gre mlada frajla naprtiti fanta z mulci? Kje ji je pamet?

Mož je tako hud, da jo je vrgel ven iz hiše in rekel, da dokler bo imela njega naj ne hodi več nazaj.

? Zaradi takšnih “staršev” je toliko samomorov in femicidov! Kako lahko pišeš “poslal iskat srečo”? Vrgel jo je na cesto crknit! Če je pred kratkim predstavljen staršem in ona 26, potem je realno pričakovati, da sta Max 3-6mesecev par. Iz danes na jutri jo je s spodnjimi gatami vrgel na cesto crknit “ker je tako hud” in “naj ne hodi nazaj” – misliš, da ji bosta dokumente po pošti poslala, k tipu, s katerim hodi 3-6m, ki jo bo kar vselil? Veš kako težko prideš do najema? Za 400€/m garsonjera brez stroškov in 3m aro? Za 26letnico, ko je že 15let+ pogodba za določen čas? Imaš ti 1200€ za aro, ko te dva nasilna gnoja iz danes na jutri napodita kot odsluženo psico crknit na cesto?

Poleg tega pa ta mentaliteta, da ti je otrok dolžen plačevati dosmrtno odškodnino, ker si fukal brez kondoma ogabna!

Pa kje živiš, da bi takšna pokvarjenca ji pustila živeti zastonj doma – dobro veš, da sta ji zaračunavala in nalagala kar sta se sploh lahko izmislila.

frajla… Vrgel ven iz hiše … naj ne hodi več nazaj. ?

Kar je prepovedano je še bolj zanimivo! Boljša taktika bi bila, če bi fanta ves čas hvalili! Bi se ga prej naveličala.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Mogoče uni otroci rabijo mamo. In ni druge, kot da se tvoja hči tja odseli. Pa če ima fanta, naj pa še živi tam? Al kako? Boš prej babica?

Recimo tudi jaz 50 brez otrok…

Reality check, 07.08.2022 ob 15:53

Ja,ja, 07.08.2022 ob 15:10

Furs

Upam, da nimaš svojih otrok. Pa kako vi razmišljate, stari vam naj vse v rit v5aknejo in tako pokrbijo za vašo šrečo.

Kaj ste pa vsi vi s takim razmišljanjem storili za svoje starše, jih osrečili, jim kaj pomagali (ne mislim, da jim prinesete usrane cunje za oprat, pa jim pomagali, da ste z vrta in njive odnesli njihove pridelke), če ste slučajno že nekje na svojem.

Upam, da so starši takih zajedalcev in pijavk danes pametni in že danes poskrbijo za svojo starost, ki ob takem razmišljanju takih osebkov se jim ne piše nič kaj dobrega. Naj bodo nekoč tudi stari srečni.

Pa kaj vam ni jasno, saj je vipavka napisala, da jo je poslal v iskanje sreče- edino pravilno. Drugič pa vse dobro preberite preden komentirate.

Ne, nagnala sta jo kot odsluženo psico crknit na cesto. Glede na to kako se hiheta “vzgoja stare šole” in kako jo psuje, bi tej ubogi punci bilo lepše odraščati v sirotišnici.

Če pišeš “preberi komentar” ga vsaj sam preberi prej.

Tale mlada gospa je odrasla že kakšnih 8 let nazaj.

Ti pa takšne klobasaš ?

Ajoj, pri 26 pa res mora že biti na svojem in to že dolgo.

Ne pa v svoji otroški sobici pri mamici in ateku:

Lilli, 07.08.2022 ob 08:59

Tudi jaz bi znorela, da mi hči pripelje domov fanta , ki ima otroke od prej. To prinaša samo sranje in težave. Nikoli ne bo srečna.  Naj si najde samskega mladeniča in si omislita lepo,  tradicionalno družino.

Pa kakšna egoistična mati ste, žalostno.

Avtorica budala

Jaz nikoli nebi vzel ženske z otroki. Tuj otrok bi vedno tujek v tvojem življenju, sploh če veš kdo je oče.

18 stoletje? Pa kaj živite v svetu kjer prvič seksate s tistim s katerim boste do konca življenja? Aja, pa če se videt ne moreta, se tepeta, zlorabljata in se marsikaj -vse Ok, sam vkup bit, bog me daj da se razideta. Ne stekate, odnosi, ljubezni, razhodi in novi odnosi so Ok. Dajte mir

Mož ima prav. Hči je premlada, da bi si naprtila moškega z otroki. V starejši dobi že, ne pa pri 26. letih, ko bi lahko sama ustvarila družino.

Legenda foter.

Pizda mi smrdi. Žal.

Moz pretirava, 07.08.2022 ob 08:49

Pretirava vas moz. Skoda, da bo unicil (lep) odnos s hcerjo.

Se vam res zdi da ima ta hči lep odnos z očetom? Ja, vse je lepo dokler je po njegovem. Če pa odstopa za milimeter pa te ljudi zbriše iz svojega življenja. To se vidi tudi iz ravnanja avtorice, ki situacijo le pasivno spremlja. Se ne vmešava, bo tako kot je mož rekel. Verjetno če se ne bi strinjala, bi tudi ona pristala na cesti.

Zastopim da se z njenim ravnanjem ne strinjata. Imata možnost da tipu rečeta da nima kaj hodit v vašo bajto. Ampak če bi imela vsaj malo rada lastne otroke, je ne bi nikoli postavila na cesto iz danes na jutri.

Pa še nekaj, nikoli ne bom zastopila da se ženske odpovejo lastnemu otroku zaradi enega kurca.

Sicer je provokacija, ampak tati je tipicen slovenski tati, ki je v custvenem incestu z hcerko, ker zena postane ali versko blazna ali pa svojo pozornost vsiljuje sinkotu.

Bumerska usraneta.

Moj bratranec ima tudi otroka od prej pa se 3 z novo. Uredu decko sto na uro. Bi videli kako ga tast obrajta.

Ubistvu bolje, da gre od hise pa naj sama valita tisto megabajto, ce sta prepricana, da more vzet sosedovga lojzeta, ki pobira v pusco pri masi.

Ni ti treba bit v zivljenju vsec vsem in ce so starsi idiotski, pac ne zivis z njimi in imas minimalne sitke.

Sam sem imel grozen obcutek krivde, ko sem se odselil, najprej v najem nato k tastu in tasci, da se malo dava na stran.  90 km stran od tastarih. Vidimo se na 2,3 tedne nimamo si kaj povedat. Vreme, stari hiti, malo opravljata sosede in opevata svoje trpljenje. Enostavno si nimata kaj povedati, s sabo pa se ne znata ukvarjati saj sta se vedno le z drugimi. Razen porocnega darila, ki sta ga vsilila, da izpadeta “normalna” nisem dobil od njiju nic. Pa ne materialno, gre se za odnos.

Foter me nikoli ni maral, ker sem bolj sposoben od njega, ko mi je kaj uspelo je bil vedno nesrecen, ce mi je slo kaj narobe pa je zarel od srece in ponosnega pametovanja, mamica ne bi prenesla boljse gospodinje nasploh pa imata sama zakonske tezave, saj se oce od svoje narcisoidne mamice ni custveno odselil. Posiljevala pa sta s tem, da ostanem doma v nedogled. Da bosta gospodovala do smrti, kajti obcutek moci je tisto kar nesrecne ljudi osrecuje. Svojo nesreco deliti naprej.

V glavnem moz ji je naredil uslugo. Mogoce je stem preknil medgeneracijsko travmo. Upam, da se mu enako vrne, ko bo potreboval pomoc na stara leta, mogoce prav od neprimernega zeta.

Idiotov ne smes oropati spoznanja, tudi ce so lastni starsi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close