Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vrešeči froci v nakupovalnem vozičku, kaj pa okužbe

Vrešeči froci v nakupovalnem vozičku, kaj pa okužbe

Je to možno..ob vseh PCT in razkuževanju, še vedno nekateri veselo vreščeče otroke turijo v nakupovalne vozičke?

In eni baburi sem rekel, če se ji zdi to ok, da jaz v ta voziček dam hrano, ona pa mulca, ki je star ene 3 leta da V voziček, ne tja kjer naj bi bil otrok.

Pa a to prodajalka ne sme nič rečt? Kultura na višku

kaj se čutiš? Že dve leti smo pod tiranijo, pa si 70% ljudi še vedno ne umiva rok. Cepci mislijo, da se na ta način ne moreš z ničemur okužit a ravno to je najhujši del, ki je gladko malo spregledan kako cepivo, saj cepljen sam sebe okuži ko je iz enega takega vozička pobral virus, kupil čips potem pa z umazano roko tlačil čips v usta, polizal prste.. mmmm dober tek!

Res, ne morem verjet kako je folk nerazumen. Oni gredo raje strup vase dajat namesto da si roke umivajo.

veliko kovida je ravno zaradi samookužbe preko rok, ne pa ker ti je aerosolno neki v usta priletelo.

Čudiš ne čutiš..

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 30.09.2021 ob 11:19

kaj se čutiš? Že dve leti smo pod tiranijo, pa si 70% ljudi še vedno ne umiva rok. Cepci mislijo, da se na ta način ne moreš z ničemur okužit a ravno to je najhujši del, ki je gladko malo spregledan kako cepivo, saj cepljen sam sebe okuži ko je iz enega takega vozička pobral virus, kupil čips potem pa z umazano roko tlačil čips v usta, polizal prste.. mmmm dober tek!

Res, ne morem verjet kako je folk nerazumen. Oni gredo raje strup vase dajat namesto da si roke umivajo.

veliko kovida je ravno zaradi samookužbe preko rok, ne pa ker ti je aerosolno neki v usta priletelo.

Ampak tukaj govori o frocih v vozičku, ki z umazanimi čevlji tancajo notr..

ja res je, ta razkužila so eno samo sranje, jaz imam vedno občutek, da sem umazan..in zdaj fejkam, da si razkužujem, kao pritisnem…

sicer pa mene motijo otroci v vozičkih in mi to tudi malo ni prav

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2076, 30.09.2021 ob 11:31

Ampak tukaj govori o frocih v vozičku, ki z umazanimi čevlji tancajo notr..

ja res je, ta razkužila so eno samo sranje, jaz imam vedno občutek, da sem umazan..in zdaj fejkam, da si razkužujem, kao pritisnem…

sicer pa mene motijo otroci v vozičkih in mi to tudi malo ni prav

ja saj to je že od skoz problematika.. človek ki tako vzgoji otroka pač ne more biti higieničen in vprašanje kaj vse pusti na držalu vozička.

jaz si ne razkužujem rok, sploh pa ne s temi skupinskimi pipcami.. vprašanje kaj bi na roke navlekla iz njih. Jaz si roke umijem itak preden grem od doma ali iz službe, tudi ko grem direkt v trgovino in vmes ne pipam nič.

Ko pridem domov pa itak skoz umijem roke. da bi si jih na podlagi tega še razkuževala iz skupinskih flašk-bljek, no vej!

Ja, se vedno turim otroka v voziček in to vedno ko grem od zdravnika.

Ker v avtu jo ne morem pustit, ona bi pa nekaj jedla ko gremo od zdravnika, torej jo morem s seboj vzet v trgovino.

Ravno ta teden primer…3 letnica je imela zdravnika, se ne 1 letnica je mogla it z menoj….ja itak, eni roka, drugo v voziček, kjer je namenjeno za otroka in pojdi v trgovino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close