Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vremenska postaja – izkušnje

Vremenska postaja – izkušnje

Ima kdo izkušnje s to vremensko postajo link http://www.mimovrste.com/artikel/5100001613/vremenska-postaja-emos-te688nl#tech
Kakšna je natančnost in kakšen domet, če je vmes eden zid brez kovinskih delov. Mene niti ne zanima prikaz napovedi vremena, bolj temperatura, vlaga in zračni tlak.
Kakšen nasvet kako “zaščititi” postaviti senzor, nimam možnosti postavitve na severno stran. Se razume zaščititi tako, da zadeva še zmeraj kaže pravilno.

Imam popolnoma enako. Deluje brezhibno že kako leto. Senzor pa imam na pokriti terasi na južni strani.

Dokler imaš eno je v redu.:) Zadnje čase te stvari talajo kot simbolična darila ob novoletnem času, tako jih imamo doma že 5 različnih in razpon odstopanja temperature med njimi je na istem mestu tudi do 6°C. Enako je z vlago, edino ura je natančna pri tistih, ki so radijsko vodene.:)

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

V kolikor bo takšna razlika jo nemudoma vrnem nazaj. Jaz lahko vrnem ker gre za nakup in ne darilo, darila se pa ne vrača.
No bomo videli, kako bo, če ne drugače se bom priporočal za eno izmed tvojih postaj, če jih imaš 5, poštnino plačam jaz in božičku rečem hvala :-))-

Vremenska postaja za 25 €

Pa menda ne pričakujete natančnih meritev?

Haj, imam doma živosrebrn termometer star 500 let hehehe vreden kakšna dva evra, kaže zelo natančno. še baterij ne rabi. Imam hidrometer na vzmet – fedro vreden morda 3 evre in nek star barometer tudi malo denarja in vse troje kaže bi se temu reklo zelo natančno, verjami.

Sam bi od takšne naprave pričakoval za kakšna 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} odstopanja več že ne, toliko menda že zmore napredna tehnologija.

Mrazek običajno te zadeve kažejo kar OK, če le ne naletiš na zadevo z tovarniško napako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close