vremenarka Katja na POP TV
A dejte no, a še niste ugotovili, da kamera doda kile?? Ta ženska je v resnici bolj suhcena…
Glede naglasa pa: ja včasih je bistveno bolj zavijala kot zdaj..ampak tisto ni bil noben poseben naglas se mi zdi, bolj je bilo to neznanje nastopanja oz. govora pred kamero…
Drugače sem pa jaz takoj za, da pride kak štajerc/ka na tv za vremenkota/o 😉 Maste tko lušten naglas…
LP.
na POP je najboljša vremenarka Vesna Slapernik, reza se tud mal afna, Trontelj pa dolgovezi. pa Erjavec je tud smotko. Čohk bi mal shujšal, rečte še za njega, da mu kamera doda kile, al pa un Mark Žitnik, ki je tud v živo pravi rejeni pujsek!
Pač, če si medijsko izpostavljen, pričakuj kritiko na vsako deko več ali manj..
Mene njeno zavijanje ne moti. Me pa moti vse ostalo na njej in mi je tako zoprna, da joj. Kot prvo misli, da je cel sever Štajerska in moraš imeti res srečo (pribl. enkrat na leto), da se spomni, da obstaja tud Koroška. Kot drugo pa ravno tako zadeva njeno odlično poznavanje geografije, ker ima redne probleme s tem kje je v Slo. Celje oz. kje je celjsko in kako se reče jugovzhodnemu predelu Slo.
Ne vem no, pa, če bi se vsaj 1% manj nosila, bi bil že viden napredek…
Ja, pa to nisem napisala, ker bi ji bila česarkoli fouš. Ker zame na njej ni popolnoma nič lepega. Ali pametnega. Vsaj, kar se tistih 15 minut na dan tiče, kar je na tv…
Nisem iz Ljubljane niti iz okolice Ljubljane, pa lahko vseeno mirne duše rečem, da Ljubljančani govorijo bolj pravilno slovnico kot katerakoli druga regija. Gorenjci so jim tudi zelo blizu po pravilni izgovorjavi. Ostali planšarji pa kar nekaj zavijajo, da se jih redkokdaj sploh razume. Prekmurci imajo pa že kar svoj jezik, ne samo narečje. In temu potem oni rečejo “materinski jezik”… da ne bom počil od smeha.
tud mi ni jasno,kaj je narobe v tem, če se vsake tolk na Tv pojavi nekdo, k ni čisti raho.je takoj rejen in bi moral dat par kilc dol.a mi smo pa vsi krasno suhi in lepi in brez naglasa,a?pa sej ne gre za same filmske zvezde in manekenke.mimgrede, punca je čist luštna in simpatična,se mi zdi.bi ji lohk marskera bla mal fouš,če bi bla tkole kritična do sebe, k je do vsega tlele na forumu.
nia
Forum je zaprt za komentiranje.